9 hoof simptome van ernstige oogsiektes

Noor Health Life

Daar word gesê dat die oë die vensters van die siel is en dit is nie verkeerd om in die oë van jou vriende en geliefdes te kyk nie en jy kan hul gevoelens en buie raai.

Maar het jy geweet dat deur na sommige van die simptome van die oë te kyk, jy ook van verskeie mediese probleme of siektes kan weet?

Hier is ‘n paar geheime oor die oë wat skadeloos lyk, maar dit openbaar die verborge siektes binne.

Uitslag om die oë

As daar ‘n uitslag op die ooghoeke of naby jou is, sal jy bewus wees van die pyn en jeuk.Sulke uitslag verskyn naby die ooglede as gevolg van ‘n klierblok en verdwyn na ‘n paar dae. As dit voorkom, kan dit wees ‘n ernstige simptoom Indien sulke uitslag gereeld voorkom of vir ‘n lang tyd aanhou, moet ‘n dokter geraadpleeg word.

Vallende braai

Daar is baie oorsake vir wenkbroue haarverlies, veroudering, stres en ‘n gebrek aan voedingstowwe, maar een moontlike oorsaak is ‘n ernstige tekort aan tiroïedhormoon in die liggaam, wat kan lei tot haarverlies, as die wenkbroue As die hare van die kop is ook uitval, moet ‘n dokter geraadpleeg word.

Versteurde visie

Deesdae sit die meeste mense vir ure voor rekenaars of enige soort skerm by die huis of kantoor wat brand of vervaag van die oë veroorsaak, nou word dit ook digitale oogstremming genoem, wat nie opgelos word nie. Visie begin vinnig verswak. As jy ervaar hierdie simptoom, moet jy ‘n dokter raadpleeg om ‘n oplossing te vind.

Om dinge nie te veel te sien of te sien nie

Enige verandering in sig is ‘n alarmklok wat ‘n onmiddellike reaksie vereis, veral as die visie skielik verdwyn, een of twee voorwerpe sigbaar word, en dinge is vir ‘n paar oomblikke voor die oë. Indien onbehandeld gelaat word, soek onmiddellik mediese hulp aangesien dit is dikwels die eerste teken van ‘n beroerte.

Diep kringe

Die meeste mense kry donker kringe onder die oë wat gewoonlik as gevolg van gebrek aan slaap is. Dit wil sê, om laat in die nag wakker te word en vroeg wakker te word, kan kringe om die oë veroorsaak, maar as hierdie kringe nie verdwyn ten spyte van genoeg slaap nie, sê mediese kenners dit kan ‘n teken wees van ander mediese probleme. Volgens kenners kan dit ook ‘n simptoom wees van siektes soos skildklier of bloedarmoede. Volgens hom, as jy genoeg slaap kry, maar steeds moeg voel, kan dit ‘n teken van Thai Ride of bloedarmoede wees.In sulke gevalle moet jy jou dokter raadpleeg en albei hierdie toestande laat toets.

Skil in die oë

As die wit van jou oë begin geel of bleek word, kan dit ‘n moontlike teken wees van lewensgevaarlike lewersiekte wat nie geïgnoreer moet word nie. Volgens mediese kenners kan hierdie kleur van die oë te wyte wees aan hepatitis, wanfunksie van die lewer of ander siektes. In hierdie geval moet jy dadelik ‘n dokter sien omdat jy nie noodwendig lewersiekte het nie, maar selfs al het dit, kan hulle in ‘n vroeë stadium meer effektief beheer word.

Rooiheid in die oë

As jou oë baie rooi is of rooi lyne in het, sien ‘n dokter so gou moontlik aangesien dit ernstige siektes soos konjunktivitis, inflammasie van die ooglede, konjunktivitis en katarakte kan aandui.Dit kan gebeur. Kenners sê egter dat daar ‘n paar minder ernstige redes hiervoor is, soos om agt uur lank op rekenaars te werk kan rooi lyne in die oog veroorsaak as gevolg van pyn in die oë en in hierdie geval is dit beter om ‘n oogondersoek te laat doen omdat dit as gevolg van swak sig Dit kan ‘n gevolg wees, sowel as ‘n allergie.

Droë oë

Die meeste mense ervaar hierdie tipe ongemak waartydens die oë heeltemal droog voel, dikwels weens ‘n tekort aan vitamien A, maar hierdie klagte kan ook veroorsaak word deur veroudering en die gebruik van sekere medikasie.Kenners sê dat dit ook ‘n siekte kan veroorsaak wat affekteer die kliere wat trane en speekselverbranding maak. Dit voel gewoonlik asof ‘n klippie in die oog ingegaan het en die steek gevoel word. Benewens vitamien A, kan ‘n gebrek aan gesonde vette in die dieet ook daartoe lei.

Geswelde oë

Swelling van die oë, soos donker kringe, verswak ook die aantreklikheid van die gesig. Dit word dikwels met ysblokkies, komkommerskywe of ander wenke behandel, maar wanneer dit nie weggaan nie, kan dit tot ernstiger mediese probleme lei. Dit kan ook ‘n simbool wees. Volgens mediese kenners kan dit ‘n teken wees van een of ander nierversteuring waarvoor dit beter is om ‘n dokter te raadpleeg, terwyl te veel sout jou ook aan hierdie probleem kan laat ly.
Vir meer inligting, kontak Noor Health Life by noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s