Leer die geheim van spykergesondheid.

Noor Health Life

Jy sal ook dosyne mense in jou lewe vind wat verskillende voorspellings maak oor die toekoms of huwelikslewe deur na hul hande te kyk (byvoorbeeld wanneer gaan jy trou, wanneer gaan jy oorsee, ens.). Daar kan egter nie met sekerheid gesê word of dit waar of onwaar is nie. Daar kan egter met sekerheid oor jou naels gesê word dat dit beslis die geheime van jou gesondheid kan verklap want volgens die mening van mediese kenners, “Naels verwys na menslike fisiese gesondheid. Die kenmerk van gesonde naels is dat hulle glad en eenvormig van kleur is. As die kleur of tekstuur van jou naels onreëlmatighede aandui, verstaan ​​dan dat dit ook verband hou met jou fisiese swakhede of siektes. Laat weet ons wat nog mediese kundiges hieroor te sê het.

Dowwe of geel naels

Oormatige vergeling of vergeling van die kleur van die naels dui op ‘n ernstige of gevaarlike siekte, byvoorbeeld

  • Bloedarmoede of bloedarmoede. Dit is ‘n siekte waarin mense ly aan ‘n tekort aan hemoglobien of rooibloedselle.
  • Kongestiewe hartversaking. Dit vind plaas wanneer die hart nie genoeg bloed kry nie.
  • Lewersiektes Wanvoeding (bv. kry nie ‘n gebalanseerde dieet nie) Een van die redes vir die geel kleur van naels by vroue is egter die gebruik van te veel naellak. Diep kante van naels en wit kleur As die rande van jou naels donker is en die kleur te wit is, dui hierdie kleur van die naels op lewerprobleme soos hepatitis. Hepatitis word algemeen hepatitis genoem, wat deur ‘n virusinfeksie veroorsaak word. Mediese kundiges verdeel hepatitis in drie tipes A, B en C. Geel naels Skielike vergeling van die kleur van die naels dui op ‘n swaminfeksie. Hierdie infeksie word veroorsaak deur verskillende bakterieë wat verskillende dele van die menslike liggaam binnedring. As gevolg van hierdie infeksie word die naels baie dik en vol en breek maklik. Ongewone vergeling van die naels dui op ‘n ernstige tipe skildklier siekte, soos longontsteking, diabetes en psoriase. Blomme en geboë naels As die vel om jou naels geswel en rooi is, dui dit op ontsteking in die naels. Aan die ander kant kan dit ook die gevolg wees van weefselskade. Een of ander infeksie in die weefsel veroorsaak rooiheid van die vel rondom die naels en dit veroorsaak inflammasie. Die blou kleur van die naels As die kleur van jou naels vinnig blou word, kan hierdie kleur baie redes in jou wegsteek.
  • Die blou kleur van die naels dui op onvoldoende hoeveelheid suurstof.
  • Blou gekleurde naels word geassosieer met longsiektes soos emfiseem (‘n toestand waarin die lugweë in die longe abnormaal of abnormaal wyd word).
  • Verskillende tipes hartsiektes word ook met die blou kleur van die naels geassosieer. Donker strepe onder die naels As jy swart strepe aan die onderkant van jou naels het, moet jy dadelik ‘n mediese beroep sien aangesien dit een van die simptome van velkanker is. Oppervlak growwe naels As die oppervlak van jou naels grof of grof is, kan dit ‘n vroeë teken wees van siektes soos artritis en psoriase. Die binneoppervlak van hierdie naels is gewoonlik rooibruin. Abnormale breek van naels Dit is algemeen dat naels breek in die geval van ‘n besering of vinnige opening. As jou naels egter abnormaal breek, kan dit ‘n teken wees van ‘n ernstige siekte soos Thai Ryde. As die kleur van die gebreekte naels geel van die rand af is, dui hierdie kleur ook op swaminfeksie (swam). Kontak Noor Health Life vir meer inligting. E-pos noormedlife@gmail.com en WhatsApp-nommer +923343207020

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s