Simptome wat ‘n paar weke voor ‘n hartaanval verskyn

Noor Health Life

Die menslike liggaam begin omtrent ‘n maand voor of selfs voor ‘n hartaanval waarsku

Die menslike liggaam begin omtrent ‘n maand voor of selfs voor ‘n hartaanval waarsku. Al wat jy hoef te doen is om hierdie tekens en simptome te verstaan ​​en moenie daaroor bekommer nie, want die skep van gesondheidsbewustheid kan help. Maak nie seer nie

Hier is ‘n blik op sommige van die simptome wat weke gelede in die hart begin verskyn het.

Moegheid

Dit is ‘n simptoom wat ‘n paar weke gelede verskyn het in 70% van vroue met ‘n hartaanval, wat dui op abnormale fisiese moegheid van ‘n hartaanval en kan by beide mans en vroue gesien word. As hierdie moegheid nie die gevolg is van enige fisiese of geestelike aktiwiteit nie en aan die einde van die dag toeneem, moet dit aangespreek word.

Maagpyn

In 50% van hartaanvalgevalle verskyn hierdie simptoom ‘n tyd gelede Maagpyn, naarheid, opgeblasenheid of beweging is van die algemene simptome Ja, en dan begin dit gemaklik voel, maar na ‘n rukkie kom dit terug.

Slapeloosheid

Hierdie simptoom is meer algemeen by vroue as by mans, maar mediese kenners beskou hierdie simptoom as ‘n aanduiding van verhoogde risiko van hartaanval of beroerte. Dit kan kommerwekkend wees as jy erge geestelike rusteloosheid en afwesigheid ervaar sonder slaap in die nag.

Kort van asem

In 40% van gevalle kom hierdie simptoom voor, dit wil sê moeilike asemhaling en die gevoel dat diep asemhaling nie moontlik is nie, dit kom dikwels by mans en vroue voor selfs 6 maande voor ‘n hartaanval, dit is gewoonlik ‘n waarskuwingsteken ‘n Dokter moet geraadpleeg word.

Hare val

Vinnige haarverlies is ook ‘n duidelike teken van hartsiektes, dit is meer algemeen by mans bo die ouderdom van 50, maar dit is ook meer algemeen by sommige vroue.

Onreëlmatige hartklop

Onreëlmatige hartklop gaan dikwels gepaard met paniekaanvalle en angsaanvalle, veral by vroue. As die vinnige hartklop vir een tot twee minute aanhou en nie vertraag nie, dan is ‘n gevoel van moegheid en moegheid as gevolg van ‘n afname in hartklop ‘n teken dat ‘n dokter geraadpleeg moet word.

Oormatige sweet

Abnormale of oormatige sweet is ook ‘n vroeë waarskuwingsteken van ‘n hartaanval, wat enige tyd van die dag of nag kan voorkom. Hierdie simptoom is meer algemeen by vroue, maar hulle ignoreer dit. As dit egter gepaard gaan met griepagtige simptome, klewerigheid op die vel of sweet ondanks aangename weer, kan dit ’n waarskuwingsteken wees.

Borspyn

Borspyn kom in beide mans en vroue op verskillende intensiteite en maniere voor. Hierdie simptoom is een van die belangrikste vroeë simptome by mans, wat nie geïgnoreer moet word nie, terwyl dit in 30% van die gevalle by vroue voorkom. ’n Dokter moet geraadpleeg word as borspyn na een of albei hande (dikwels in die linkerhand), na die onderkaak, na die niere, skouers of maag versprei in die vorm van erge ontevredenheid. Kontak Noor Health Life vir meer inligting. noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s