8 tekens van inflammasie in die uretra.

Noor Health Life

Inflammasie van die uretra is ‘n baie pynlike siekte waaroor baie mense huiwerig is om oor te praat.Reeds herkenbaar?Noor Health Life sê die simptome van hierdie inflammasie is duidelik maar die meeste mense ignoreer dit.As jy egter urienwegsiekte wil identifiseer, jy moet hierdie simptome onthou.
Drang om heeltyd te urineer
Dit is ‘n algemene simptoom van UTI waarin jy heeltyd lus het om te urineer, al het jy pas deur die waskamer gekom, kan jy ‘n noodgeval voel in hierdie verband maw gaan dadelik. Is nodig ens.
Baie min urinering
As jy na die waskamer gaan, urineer jy selde, jy voel jy moet meer doen, maar jy kan dit nie doen ten spyte van jou pogings nie of jy is nie tevrede nie.
Voel geirriteerd
Om na die waskamer te gaan tydens hierdie siekte kan jou geïrriteerd laat voel, jy mag voel dat hierdie werk baie pynlik is, daarbenewens kan daar pyn wees, in beide gevalle is dit ‘n teken van die wanorde.
Bloeding
UTI’s veroorsaak dikwels bloed in die urine, maar nie noodwendig in almal nie, aangesien dit versteurde visie kan wees.
Reuk
Urinêre reuk is baie erg as gevolg van enige tipe blaasinfeksie.As jy ook enige van die bogenoemde simptome ervaar met slegte asem, kan dit ‘n UTI wees.Verwys en laat toets volgens sy instruksies.
Urine kleur
Die kleur van die urine kan baie vertel, insluitend ‘n urienweginfeksie.  As hierdie kleur enigiets anders as geel of deursigtig is, is dit ‘n teken van kommer.  Rooi of bruin is ‘n teken van infeksie, maar maak eers seker dat jy geen kos geëet het wat pienk, oranje of rooi van kleur is nie.
Uiterste moegheid
Inflammasie van die urienweg word eintlik veroorsaak deur ‘n infeksie van die blaas.In elk geval, as gevolg van die infeksie, wanneer die liggaam agterkom dat iets fout is, begin dit swel.Met beskermende maatreëls sluit daardie witbloedselle uit, lei tot ‘n gevoel van moegheid.
Koors
Gereelde koors, onder andere simptome, dui op ‘n toename in die erns van inflammasie in die uretra en die verspreiding van die infeksie na die niere.  As jy ‘n koors van meer as 101 Fahrenheit het of koud voel of jou liggaam deurdrenk word van sweet terwyl jy in die nag slaap, moet jy dadelik mediese hulp soek.
Hierdie kleur van naels is ‘n teken van gevaar

Het jy geweet dat vingernaels jou baie van jou gesondheid kan vertel?Ja, dit is dalk moeilik om te glo, maar dokters kan jou baie van jou gesondheid vertel deur na jou naels te kyk.As dit gekleur is, is dit ‘n teken dat ‘n dokter moet dadelik geraadpleeg word.
‘n Studie wat in Indië gedoen is, het bevind dat as die kleur van die onderste deel van die naels wit is en die kleur van die boonste gedeelte bruin of bruin is, dan is dit ‘n teken van niersiekte. Wie het aan niersiekte gely.
Die navorsers het bevind dat 36% van sulke pasiënte wit en bruin vingernaels gehad het, ook bekend as half en half naels.
Volgens navorsing is die moontlike oorsaak van sulke kleur van naels die ophoping van sekere hormone en gebrek aan bloed wat algemeen by niersiektes voorkom.As jy naels in twee kleure sien, raadpleeg dadelik ‘n dokter, veral As die jeuk in die liggaam toeneem. , die smaak in die mond verander of die urine word min of meer.Vir meer inligting kan jy e-pos en WhatsApp met Noor Health Life.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s