Winterweer en voorsorgmaatreëls.

Noor Health Life

   Welkom by Winter Winter het begin, die Almagtige het kleurvolle seisoene geskep vir die groei en bloei van lewe in hierdie wêreld, die beste seisoen vir vertering van voedsel en vir gesondheid en welstand, Dis winter –
  Noor Health Life het al oor en oor gesê dat jy die armes moet help.Wanneer jy ‘n arm mens help, mag Allah jou helper wees en spesiale sorg vir jou kinders in die winter.  lees meer.
   Winter begin in Desember en duur tot Februarie.  Hierdie maande is gewoonlik baie koud.  As sorg gedra word om koue te voorkom dan is koue ‘n seën en as agterlosigheid geneem word dan word die winter ‘n oorlas.Die immuunstelsel word aangetas.Die eerste geskenk van winteragtigheid is griep of epidemiese griep.Vet bou op en hou die liggaam warm en sterk, net soos die liggaam se interne werking steeds herstel en herstel word, so word ons liggaam se immuunstelsel.Dit behoort beter te wees om die volgende maatreëls te tref om siektes in hierdie seisoen te voorkom.

   Bad:

   Bad word baie keer in die somer gedoen maar in die winter is sommige mense baie versigtig om te bad.Mense wie se gesondheid nie die gure weer kan weerstaan ​​nie, bad nie vir weke of selfs maande nie Vrees vir erge koue en longontsteking maar meer.Om bedags te bad is ook skadelik vir die gesondheid Dit is raadsaam om een ​​keer per dag met louwarm water te bad.  Bad versnel die bloedsomloop en maak die liggaam gelukkig.

   Kleredrag:

   Met die aanbreek van die winter begin die gebruik van warm klere geleidelik. In hierdie seisoen waai koue en sterk winde, dus moet almal warm klere gebruik volgens hul gesondheid en toestand. Wees veral versigtig om te spaar. Na Fajr-gebede, maak ligte oefening roetine in lospassende klere.

   Kos:

   Koue weer in die winter maak die porieë van die liggaam toe wat nie sweet veroorsaak nie, daarom word meer voedsame kos gebruik om liggaamstemperatuur te handhaaf.Warm items moet spaarsamig gebruik word.  Gedroogde vrugte soos amandels, pistache, keker-ertjies, grondboontjies, okkerneute, kasjoeneute verskaf liggaamshitte. Eetlus neem toe in hierdie seisoen, so swaar items word vinnig verteer. Hierdie seisoen is baie geskik in terme van goeie kos en gelukkige klere. Gebruik dus ‘n goeie dieet so veel as moontlik.

   Voorsorgmaatreëls:

   Moenie onnodig uitgaan in die oggend en aand koud nie.  Die nagte is koud en lank so moenie in die oopte of in ‘n heeltemal toe kamer slaap nie, maar die vensters en dakvensters moet altyd oop wees Hou altyd jou voete warm aangesien die fisiese toestand van die voete ‘n groot invloed op die menslike liggaam het.Die vel is meer aangetas, die ander ledemate is toegedraai in klere, sokkies en skoene, maar die gesig word meer aangetas deur oop te wees.  Die vel van die gesig word droog en gebars, so as dit letsels op die gesig veroorsaak, was dan die gesig met louwarm water en gesig was Gebruik minder seep Dit is nuttig om gliserien en rooswater saans te gebruik Voor jy gaan slaap , meng suurlemoen en gliserien in rooswater en wend dit aan jou hande, voete en gesig Was jou gesig in die oggend Jou gesig sal gloei.  Hierdie prosedure kan 3 tot 4 keer per dag gedoen word, maar verminder die gebruik van seep aangesien dit die natuurlike olierigheid van die vel verminder.

   Staal tekort:

   In die winter is die vingers en tone van die hande en voete dikwels so koud soos ys.Wanneer hulle verlam is, werk dit nie behoorlik nie.n Algemene oorsaak hiervan is eintlik ystertekort in die bloed.Dit absorbeer nie genoeg suurstof wat genereer nie hitte in die liggaam nie.Om natuurlike staal te kry, kap 100 gram vars groente fyn. Kook in ‘n braaipan met lae olie. En kap die groen brandrissies fyn, skil dit met brood Hierdie gaar groentegroente maak vinnig op vir die gebrek aan yster in die liggaam Net so verhoog gereelde verbruik van gedroogde appelkose ook die vlak van yster in die bloed.

   Hoender sop:

   Van ouds af word gedink dat die hoenderbouillon nuttig is in verkoue en griep. Dit is nuttig in ontsteking van die neus en keel. Die witbloedselle van die liggaam tree soos soldate op. Hierdie sop het die eienskap dat dit hierdie witbloedselle help Navorsing het dit ook getoon.

   Sorg is beter as genesing:

   Daar is 1200 soorte virusse wat verkoue en griep veroorsaak.Dit word versprei deur hoes of nies van ‘n besmette persoon, so was jou hande.  Bly ten minste vyf meter weg van ‘n persoon met ‘n verkoue of jy kan besmet wees, die mees algemene Amerikaanse burger in die wêreld.

   Siektes:

   Verkoue en hoes is ‘n algemene wintersiekte.Sorg moet gedra word om dit te voorkom.Baie mense glo dat die genesing en voorkoming van verkoue en griep verskuil is in die daaglikse dieet.Vrugte,groente,knoffel,asyn,borrie en peper ens.Al hierdie kosse versterk die liggaam se immuunstelsel.Gorrel met soutwater is goed vir seer keel.Heuning word al sedert antieke tye gebruik.Dit is nuttig in hoes.

   Vitamiene C:

   Sonskyn is die beste behandeling vir verkoue en griep.Borrie is die enigste kruie wat die liggaam se immuunstelsel in alle seisoene stimuleer maar die konstante gebruik daarvan is nie voordelig nie.As jy siek is, rus.Moenie te veel kafeïen gebruik nie.

   Jy voeg ‘n bietjie gemmer en kaneel by die tee.Gebruik dit soggens en saans.In die winter hou hoes gewoonlik langer. Hiervoor gooi jy ‘n knippie fyngedrukte swartpeper in ‘n teelepel heuning, voeg ‘n koppie kookwater by , sout na smaak en Eet eers heuningmengsel en drink dan water gemeng met sout soos tee, jy sal eers beter voel nadat jy dit 3 of 4 keer gebruik het.

   Eet ‘n gebalanseerde dieet en bly gesond:

   Hoe jy jou lewe leef en watter kosse jy eet het ‘n effek op jou immuunstelsel, en dit is die dinge wat dit sterk en swak maak.Vitamien C speel ‘n belangrike rol vir die winter.Is die bron.  Die natuur is vriendelik in Pakistan. Aan die begin van die winter gee dit vir ons volop vrugte soos kano, vrugte, pomelo en suurlemoen. Deur ‘n paar eenvoudige stappe te neem, kan ons ook ons ​​verdedigingstelsel verbeter, maw as jy aan enige siekte ly. Selfs dan sal jy nie siek of swak voel nie en dit sal te danke wees aan jou sterk verdedigingstelsel.Gebruik hulle met balans en matigheid om die winter die hoof te bied en verwelkom die winter hartlik – meer vrae en antwoorde Jy kan WhatsApp en e-pos kry by Noor Health Life om te kry Dit.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s