Cuaca mangsa lan pancegahan.

Noor Health Life

   Sugeng rawuh ing Winter Winter wis diwiwiti, sing Mahakuwasa wis nyiptakake mangsa sing warni kanggo tuwuh lan ngrembaka urip ing donya iki, mangsa paling apik kanggo pencernaan pangan lan kanggo kesehatan lan kesejahteraan, Iku mangsa –
  Noor Health Life wis bola-bali ngomong yen sampeyan kudu nulungi wong miskin, yen sampeyan nulungi wong miskin, muga-muga Allah dadi pitulungan lan ngrawat anak-anak sampeyan ing mangsa adhem.  maca liyane.
   Musim dingin diwiwiti ing Desember lan tahan nganti Februari.  Sasi iki biasane adhem banget.  Yen ati-ati kanggo nyegah kadhemen, mula kadhemen dadi berkah lan yen ora ati-ati, mula musim dingin dadi gangguan. Sistem kekebalan awak kena pengaruh – hadiah pertama saka kecerobohan musim dingin yaiku influenza utawa flu epidemi. Lemak mundhak lan njaga awak anget lan santosa, kados dene lampahing badan ingkang tansah dipun dandosi lan dipun dandosi, makaten ugi daya tahan badan kita, langkung prayoginipun nindakaken langkah-langkah pencegahan penyakit ing mangsa punika.

   adus:

   Siram ditindakake kaping pirang-pirang ing mangsa panas nanging sawetara wong sing ngati-ati banget nalika adus ing mangsa adhem.Wong sing kesehatane ora tahan cuaca sing angel ora adus nganti pirang-pirang minggu utawa malah wulan. mbebayani kanggo kesehatan.. Apike kanggo adus nganggo banyu anget sedina.  Adus nyepetake sirkulasi getih lan nggawe awak seneng.

   Busana:

   Kanthi wiwitan musim dingin, panggunaan sandhangan anget mboko sithik diwiwiti. Ing musim iki angin adhem lan banter, mula saben wong kudu nganggo sandhangan sing anget miturut kesehatan lan kahanane, ati-ati khusus kanggo ngirit. Sawise sholat Subuh, olahraga sing entheng. rutin ing sandhangan longgar.

   Panganan:

   Hawa adhem ing mangsa adhem nutup pori-pori awak sing ora nyebabake kringet, mula panganan sing luwih bergizi digunakake kanggo njaga suhu awak.  Konsumsi woh-wohan garing kayata almond, pistachio, kacang buncis, kacang, kenari, kacang mete nyedhiyakake panas awak. Ing mangsa iki napsu mundhak dadi barang sing abot uga cepet dicerna. Musim iki cocok banget kanggo panganan sing enak lan sandhangan sing nyenengake Dadi gunakake diet sing apik minangka akeh sing bisa.

   Cegahan:

   Aja metu sing ora perlu nalika kadhemen esuk lan sore.  Bengi iku adem lan suwe, mula aja turu ing papan sing mbukak utawa ing kamar sing ditutup, nanging jendhela lan skylight kudu tansah mbukak. luwih kena, anggota awak liyane dibungkus nganggo sandhangan, kaos kaki, lan sepatu, nanging rai luwih kena amarga mbukak.  Kulit rai dadi garing lan pecah-pecah, mula yen nyebabake bekas tatu ing rai, banjur cuci rai nganggo banyu anget lan cuci muka, kurang sabun, gunakake gliserin lan banyu mawar ing wayah wengi, sadurunge turu. , campur lemon lan gliserin ing banyu mawar banjur olesake ing tangan, sikil lan rai, cuci rai ing wayah esuk.  Prosedur iki bisa ditindakake 3 nganti 4 kaping dina nanging nyuda panggunaan sabun amarga nyuda lenga alami ing kulit.

   Kekurangan baja:

   Ing mangsa adhem, driji lan driji sikil tangan lan sikil asring kadhemen kaya es, nalika lumpuh, ora bisa mlaku kanthi bener. Penyebab umum iki yaiku kekurangan zat besi ing getih, ora nyerep oksigen sing cukup. ora ngasilake panas ing awak Kanggo njaluk baja alam, chop sacoro apik 100 gram sayuran ijo seger lan sacoro apik chop lombok ijo, kupas karo roti. , konsumsi biasa apricots garing uga nambah tingkat wesi ing getih.

   Sup ayam:

   Wiwit jaman kuna duduh kaldu pitik dianggep migunani kanggo pilek lan flu, migunani kanggo radang irung lan tenggorokan, sel getih putih ing awak tumindak kaya prajurit, sup iki nduweni khasiat mbantu sel getih putih iki. Riset uga nuduhake iki.

   Perawatan luwih apik tinimbang nambani:

   Ana 1200 jinis virus sing nyebabake pilek lan flu, ditularake kanthi watuk utawa wahing saka wong sing kena infeksi, mula cuci tangan.  Tetep paling sethithik limang yard adoh saka wong sing lara selesma utawa sampeyan bisa kena infeksi, warga Amerika sing paling umum ing saindenging jagad.

   Penyakit:

   Pilek lan batuk minangka penyakit sing umum ing musim dingin, kudu diwaspadai kanggo nyegah. Akeh wong sing percaya yen perawatan lan nyegah selesma lan flu ndhelik ing diet saben dina. Woh-wohan, sayuran, bawang putih, cuka, Kunyit lan mrico lan liya-liyane. panganan iki nguatake sistem kekebalan awak.Berkumur nganggo banyu asin apik kanggo lara tenggorokan.Madu wis digunakake wiwit jaman biyen, migunani kanggo watuk.

   Vitamin C:

   Sunshine minangka obat paling apik kanggo pilek lan flu.Kunyit minangka siji-sijine jamu sing bisa ngrangsang sistem kekebalan awak ing kabeh musim, nanging panggunaan sing terus-terusan ora ana gunane. Yen sampeyan lara, istirahat, aja akeh kafein.

   Sampeyan nambah jahe lan kayu manis sethithik ing teh. Gunakake ing wayah esuk lan sore. Ing mangsa, watuk biasane luwih suwe. Kanggo iki, sampeyan nambahake sejumput mrico ireng sing ditumbuk ing sendok teh madu, tambahake segelas banyu sing nggodhok. , uyah kanggo rasa lan Mangan dicampur madu dhisik banjur ngombe banyu dicampur uyah kaya teh, sampeyan bakal aran luwih apik mung sawise nggunakake 3 utawa 4 kaping.

   Mangan diet sing seimbang lan tetep sehat:

   Kepiye cara urip lan panganan apa sing sampeyan mangan duwe pengaruh ing sistem kekebalan awak, lan iki sing nggawe kuwat lan ringkih. Vitamin C nduweni peran penting kanggo mangsa.  Alam iku apik ing Pakistan. Ing wiwitan musim dingin, menehi woh-wohan sing akeh banget kaya kano, woh, jeruk bali lan lemon. Kanthi njupuk sawetara langkah sing gampang, kita uga bisa nambah sistem pertahanan, yaiku yen sampeyan duwe penyakit. ora bakal krasa lara utawa ringkih lan iki amarga sistem pertahanan sing kuwat Gunakake kanthi keseimbangan lan moderat kanggo ngatasi musim dingin lan nylametake musim dingin kanthi hangat – Pitakonan lan jawaban liyane Sampeyan bisa njaluk WhatsApp lan email karo Noor Health Life kanggo njaluk.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s