10 ziekten die met de hand kunnen worden voorspeld.

Noor Health Life

      De symptomen van veel ziekten kunnen met de handen worden ingeschat.

      Van vingerlengte tot grijpkracht, onze handen voorspellen een verscheidenheid aan medische gevaren.

      Maar weet u in hoeverre sommige van de gewone dingen in onze handen wijzen op gevaren voor de gezondheid?

      Hier zijn enkele van de symptomen die volgens de medische wetenschap in onze handen voorkomen.

      Vingerlengte: risico op gewrichtspijn

      Als de derde vinger van een vrouw langer is dan haar wijsvinger, wat vaak voorkomt bij mannen, heeft ze twee keer zoveel kans op kniepijn.  Een mogelijke reden is lage niveaus van het hormoon oestrogeen, volgens een studie gepubliceerd in het medische tijdschrift Arthritis and Rheumatism.

      Handen schudden: symptomen van de ziekte van Parkinson

      Handen schudden kan soms het gevolg zijn van overmatig cafeïnegebruik of bijwerkingen van bepaalde medicijnen.  Maar als het in één hand zit, is het beter om meteen een arts te raadplegen.  Een handtrilling kan het eerste teken zijn van de ziekte van Parkinson.

      Nagelkleur: nierziekte

      In één studie werden 100 patiënten met een ernstige nierziekte onderzocht en bleek dat 36% vingernagels van twee kleuren had (het onderste deel van de nagels was wit en het bovenste deel bruin).  Mogelijke oorzaken van deze aandoening van de nagels kunnen een toename van bepaalde hormonen en ernstige bloedarmoede zijn, die beide deel uitmaken van een nierziekte.  Als je twee kleuren op je nagels ziet of als ze zwart worden, raadpleeg dan onmiddellijk een arts, want donkere kleuren kunnen ook een teken zijn van huidkanker.

      Grijpkracht: gezondheid van het hart

      Een zwakke grip kan een voorbode zijn van een hartaanval of beroerte en een lage kans om deze te vermijden.  Een onderzoek onder inwoners van 17 landen wees uit dat grijpkracht een vroegtijdige dood beter kan voorspellen dan bloeddruk.  Volgens onderzoekers kan grijpkracht worden gebruikt om de algehele spierkracht en fitheid te beoordelen en om fysieke activiteit voor te stellen om hartaandoeningen te voorkomen.

      Vingerafdrukken: hoge bloeddruk

     Uit de Noor Health Life-studie bleek dat mensen met een of meer vingers met cirkelvormige vingerafdrukken een verhoogd risico kunnen lopen op hoge bloeddruk.  Hoe ronder de vingers, hoe hoger de bloeddruk.

      Zweten in de handen: Overmatig zweten

      Overmatig zweten op de handen kan leiden tot schildklieraandoeningen en tot overmatig zweten, waarbij de zweetklieren actiever worden.  De meeste mensen ervaren dit probleem in een of twee delen van het lichaam, zoals de oksels, handpalmen of voeten.  Artsen kunnen het onderzoeken en een behandeling voorschrijven.

      Gele handen: bloedarmoede.

      Er zijn verschillende soorten bloedarmoede of bloedarmoede, zoals ernstige of chronische bloedarmoede enz. Ongeacht het type bloedarmoede, de hoeveelheid gezonde bloedcellen in het lichaam van de getroffen persoon is echter niet voldoende om zuurstof te leveren.  Dat is de reden waarom het meest voorkomende symptoom van deze ziekte het verschijnen van bleekheid in de huid is, met name het geel worden van de huid van de handen en nagels.

     Ziekten van de longen

      Clubnagel of vinger verwijst naar de verzachting van de basis van de nagels terwijl de huid rond de nagels glanzend wordt, op dezelfde manier draaien de nagels meer dan normaal terwijl de toppen van de vingers groter worden dan voorheen, dit is meestal een teken van de longen. Duidt op een ziekte doordat vingers of nagels aan zuurstofgebrek lijden.  Overigens kan dit symptoom ook een teken zijn van aandoeningen van bloedvaten, leveraandoeningen.

     Is deze nagelstructuur geen teken van kanker?

     Leverziekten

      Rode vlekken op de huid kunnen een teken zijn van veel ziekten, maar het is meestal het meest voorkomende symptoom van een leverziekte.  Sommige mensen met deze aandoening van de handen ervaren overmatige warmte op de handpalmen, wat kan duiden op leverbeschadiging Pijn in de gewrichten van de vingers – Oorzaken en behandeling

     Experts merken op dat veel ziekten tegenwoordig “klein” zijn.  De manier waarop, alleen negatief voor ouderen, jongeren worden steeds meer getroffen.  Daarom lijdt een groot aantal vrouwen aan gewrichtsaandoeningen en veel artsen klagen over pijn in de gewrichten van de vingers.  Kom op, want de vingers kunnen de vingergewrichten van de vingers beschadigen en hebben zo’n behandeling nodig.

     Waarom doen vingergewrichten pijn?

     Pijn in de gewrichten van de vingers kan worden veroorzaakt door traumatische factoren: trekken of tintelingen, compensatie, breuk, enz.  In dergelijke gevallen is de reden in de regel duidelijk.  Voorbijgaande pijn wordt soms geassocieerd met irrationele of langdurige fysieke vergroting, de aanwezigheid van handen in een ongemakkelijke positie.  Vaak kan pijn in de gewrichten van de vingers, zoals in andere gewrichten van het lichaam, worden veroorzaakt door calciumtekort, overmatige hormoonontspanning, zenuwtrekkingen bij vrouwen tijdens epileptische aanvallen.

     Maar als de pijn in de gewrichten van de vingers gedurende lange tijd zonder duidelijke redenen aan de orde is, kan dit in verband worden gebracht met ernstige ziekten.  Overweeg de belangrijkste:

     Artrose is een ziekte die veroorzaakt kan worden door stofwisselingsstoornissen in het lichaam, handen, bedrijfsbelasting op genetische factoren.  In dit geval is er een misvorming van de niet-toxische gewrichten, waarbij zich specifieke mentale knobbeltjes op de vingers vormen.

     Reumatoïde artritis is een degeneratieve auto-immuunziekte die verschillende gewrichten in het lichaam aantast en vaak begint met de vingers en tenen.  In dit geval, met ontstekingsschade, dermatitis en hebzucht boven de gewrichten, die geleidelijk dikker worden, vervormen.  In dit geval is de pijn ‘s nachts en’ s ochtends vaak pijnlijk.

     GATE is een ziekte die wordt veroorzaakt door stofwisselingsstoornissen waarbij kristallen van urinezuurzouten zich ophopen in de gewrichten.  Hand- en voetgewrichten kunnen worden aangetast.  Wanneer jichtpijn zeer ernstig is, brandwonden, huidrimpels over de gewrichten, snelle bewegingsbeperking.

     Reanimatie is een mogelijke oorzaak als de gewrichten van de duim, waarbij het bestralingsgewricht met letsel aan het middenvoetsbeentje is vastgehecht.  Deze wiskunde wordt geassocieerd met fysieke overbelasting van de duim en is een veel voorkomende aandoening van artrose.

     Minerale ligninitis (“knagende vinger”) is een ziekte die gepaard gaat met ontstekingsbeschadiging van de pezen, die verantwoordelijk zijn voor de verlenging van de elastische vingerdikte.  Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de vingergewrichten moeten worden samengeknepen en er een klik is wanneer ze verdwijnen.

     De agrarische nexus wordt geleid door de gewrichten, die vaak aanleiding geven tot die in hun huid die al de huid van de Poorroesians zijn.  De ziekte kan elke vinger aantasten en pijn, pijn, ontsteking en krampen in alle gewrichten veroorzaken.

     Bursitis is een ontsteking van de gewrichten van de vingers, met ophoping van vocht in hun holte.  Wonden, lasten op de vingers, penetratie van infectie kunnen een rekensom opleveren.  In dit geval is de vorming van pijnlijke zwelling in het aangetaste gewricht, hebzuchtgebied kenmerkend.

     Behandeling van gewrichtspijn

     Ten onrechte is het onmogelijk om te zeggen wat nodig is om pijnlijke gewrichten te elimineren.  De behandeling hangt grotendeels af van de reden waarom de gewrichten van de vingers van één hand gewond zijn, of dit nu het gevolg is van een trauma of een ziekte.  Daarom moet een arts worden geraadpleegd en onderzocht voor de benoeming van een geschikte therapie.

     In de meeste gevallen, met dit symptoom, worden niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, chondroprotectors, antibiotica, verfboren, hormonen voorgeschreven.  Massage, fysiotherapeutische procedures, vingeroefeningen moeten ook worden uitgevoerd.  Patiënten hebben in ieder geval een chirurgische ingreep nodig.  Het wordt niet aanbevolen om het onafhankelijk te behandelen, omdat bekend is dat de gewrichten van de vingers worden aangetast door pijn.  U kunt e-mailen en WhatsAppen met Noor Health Life voor meer vragen en antwoorden.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s