10 sygdomme, der kan forudsiges i hånden.

Noor Health Life

      Symptomerne på mange sygdomme kan estimeres med hænderne.

      Fra fingerlængde til grebsstyrke forudsiger vores hænder en række medicinske farer.

      Men ved du, i hvilket omfang nogle af de almindelige ting i vores hænder indikerer sundhedsfarer?

      Her er nogle af de symptomer, der viser sig i vores hænder ifølge lægevidenskaben.

      Fingerlængde: Risiko for ledsmerter

      Hvis en kvindes tredje finger er længere end hendes pegefinger, hvilket er almindeligt hos mænd, er der dobbelt så stor risiko for, at hun lider af knæsmerter.  En mulig årsag er lave niveauer af hormonet østrogen, ifølge en undersøgelse offentliggjort i det medicinske tidsskrift Arthritis and Rheumatism.

      Rystende hænder: Symptomer på Parkinsons sygdom

      Rystende hænder kan nogle gange være resultatet af overdreven koffeinbrug eller bivirkninger af visse medikamenter.  Men hvis det er i den ene hånd, er det bedre at se en læge med det samme.  Tremor på en hånd kan være det første tegn på Parkinsons sygdom.

      Neglefarve: nyresygdom

      En undersøgelse undersøgte 100 patienter med alvorlig nyresygdom og fandt ud af, at 36 % havde fingernegle i to farver (den nederste del af neglene var hvid og den øverste brun).  Mulige årsager til denne tilstand af neglene kan være en stigning i visse hormoner og svær anæmi, som begge er en del af en nyresygdom.  Hvis du bemærker to farver på dine negle, eller de bliver sorte, skal du straks kontakte en læge, da mørkere farver også kan være tegn på hudkræft.

      Grebstyrke: Hjertesundhed

      Et svagt greb kan være en forløber for et hjerteanfald eller slagtilfælde og en lav chance for at undgå det.  En undersøgelse af indbyggere i 17 lande viste, at grebsstyrke bedre kunne forudsige for tidlig død end blodtryk.  Ifølge forskere kan grebsstyrke bruges til at vurdere overordnet muskelstyrke og kondition og til at foreslå fysisk aktivitet for at forebygge hjertesygdomme.

      Fingeraftryk: Forhøjet blodtryk

     Noor Health Life-undersøgelsen viste, at personer med en eller flere af deres fingre med cirkulære fingeraftryk kunne være i risiko for forhøjet blodtryk.  Jo mere cirkulære fingrene er, jo højere er blodtrykket.

      Sved i hænderne: Overdreven svedtendens

      Overdreven sved på hænderne kan føre til sygdom i skjoldbruskkirtlen samt overdreven svedtendens, hvor svedkirtlerne bliver mere aktive.  De fleste mennesker oplever dette problem i en eller to dele af kroppen, såsom armhuler, håndflader eller fødder.  Læger kan undersøge det og ordinere behandling.

      Gule hænder: anæmi.

      Der er forskellige typer af anæmi eller anæmi såsom svær eller kronisk anæmi osv. Men uanset typen af ​​anæmi, er mængden af ​​sunde blodlegemer i den berørte persons krop ikke nok til at levere ilt.  Derfor er det mest almindelige symptom på denne sygdom udseendet af bleghed i huden, især gulfarvningen af ​​huden på hænder og negle.

     Sygdomme i lungerne

      Club Nail eller Finger refererer til blødgøring af bunden af ​​neglene, mens huden omkring neglene bliver skinnende, på samme måde drejer neglene mere end normalt, mens fingerspidserne bliver større end før, dette er normalt et tegn på lungerne. Angiver sygdom, fordi fingre eller negle lider af iltmangel.  Forresten kan dette symptom også være et tegn på sygdomme i blodkar, leversygdomme.

     Er denne neglestruktur ikke et tegn på kræft?

     Leversygdomme

      Røde pletter på huden kan være et tegn på mange sygdomme, men det er normalt det mest almindelige symptom på leversygdom.  Nogle mennesker med denne tilstand af hænder oplever overdreven varme på håndfladerne, hvilket kan tyde på leverskade Smerter i leddene i fingrene – Årsager og behandling

     Eksperter bemærker, at mange sygdomme er “mindre” i dag.  Den måde, bare negativt for de ældre, bliver unge i stigende grad påvirket.  Derfor lider et stort antal kvinder af ledsygdomme, og mange læger klager over smerter i fingrenes led.  Kom nu, for fingrene kan beskadige fingrenes fingerled og kræver en sådan behandling.

     Hvorfor gør fingerled ondt?

     Smerter i fingrenes led kan være forårsaget af traumatiske faktorer: træk eller snurren, kompensation, brud osv.  I sådanne tilfælde er årsagen som regel indlysende.  Forbigående smerte er nogle gange forbundet med irrationel eller langvarig fysisk forstærkning, tilstedeværelsen af ​​hænder i en ubehagelig stilling.  Ofte kan smerter i fingrenes led, som i andre led i kroppen, være forårsaget af calciummangel, overskydende hormonafspænding, nervetrækninger hos kvinder under anfald.

     Men hvis smerten i fingrenes led er bekymret i længere tid uden nogen åbenlyse årsager, kan det være forbundet med alvorlige sygdomme.  Overvej de vigtigste:

     Slidgigt er en sygdom, der kan være forårsaget af stofskifteforstyrrelser i kroppen, hænder, erhvervsbelastning på genetiske faktorer.  I dette tilfælde er der en deformitet af de ikke-toksiske led, hvor der dannes specifikke mentale knuder på fingrene.

     Leddegigt er en degenerativ autoimmun sygdom, der påvirker forskellige led i kroppen, og ofte begynder med fingre og tæer.  I dette tilfælde, med inflammatorisk skade, dermatitis og grådighed over leddene, som gradvist tykner, deformeres.  I dette tilfælde er smerten om natten og om morgenen ofte smertefuld.

     GATE er en sygdom forårsaget af stofskifteforstyrrelser, hvor krystaller af urinsyresalte ophobes inde i leddene.  Hånd- og fodled kan blive påvirket.  Når gigtsmerter er meget alvorlige, forbrændinger, huden kruser over leddene, hurtig bevægelsesbegrænsning.

     Genoplivning er en mulig årsag, hvis leddene i tommelfingeren, hvor strålingsleddet er fastgjort til metatarsalknoglen med skade.  Denne matematik er forbundet med fysisk overbelastning af tommelfingeren og er en hyppig tilstand af slidgigt.

     Mineral ligninitis (“snapping finger”) er en sygdom forbundet med inflammatorisk beskadigelse af sener, som er ansvarlige for forlængelsen af ​​den elastiske fingertykkelse.  Det kan skyldes, at fingerleddene skal klemmes, og der kommer et klik, når de forsvinder.

     Den agrariske forbindelse styres af leddene, som ofte giver anledning til dem i deres hud, som allerede er fattighårets hud.  Sygdommen kan påvirke enhver finger og forårsage smerte, ømhed, betændelse og kramper i alle led.

     Bursitis er betændelse i fingrenes led, med ophobning af væske i deres hulrum.  Sår, byrder på fingrene, penetration af infektion kan forårsage en matematik.  I dette tilfælde er dannelsen af ​​smertefuld hævelse i det berørte led, grådighedsområde karakteristisk.

     Behandling af ledsmerter

     Urimeligt er det umuligt at sige, hvad der er nødvendigt for at eliminere smertefulde led.  Behandlingen afhænger i høj grad af, hvorfor leddene på fingrene på den ene hånd er skadet, uanset om det er resultatet af traumer eller en sygdom.  Derfor bør en læge konsulteres og undersøges for udnævnelse af passende terapi.

     I de fleste tilfælde, med dette symptom, ordineres ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, chondroprotectors, antibiotika, malebor, hormoner.  Massage, fysioterapiprocedurer, fingerøvelser skal også udføres.  I det mindste kræver patienter kirurgisk indgreb.  Det anbefales ikke at behandle det uafhængigt, da det er kendt, at fingrenes ledd er påvirket af smerte.  Du kan e-maile og WhatsApp med Noor Health Life for at få flere spørgsmål og svar.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s