10 malalties que es poden predir a mà.

Noor Health Life

     Els símptomes de moltes malalties es poden estimar amb les mans.

     Des de la longitud dels dits fins a la força d’adherència, les nostres mans prediuen una varietat de riscos mèdics.

     Però, saps fins a quin punt algunes de les coses habituals a les nostres mans indiquen perills per a la salut?

     Aquests són alguns dels símptomes que apareixen a les nostres mans segons la ciència mèdica.

     Longitud dels dits: Risc de dolor articular

     Si el tercer dit d’una dona és més llarg que el dit índex, que és comú en els homes, té el doble de probabilitats de patir dolor al genoll.  Una possible raó són els baixos nivells de l’hormona estrogen, segons un estudi publicat a la revista mèdica Arthritis and Rheumatism.

     Donar la mà: símptomes de la malaltia de Parkinson

     Donar la mà de vegades pot ser el resultat d’un ús excessiu de cafeïna o dels efectes secundaris de determinats medicaments.  Però si està en una mà, és millor consultar immediatament un metge.  El tremolor d’una mà pot ser el primer signe de la malaltia de Parkinson.

     Color de les ungles: malaltia renal

     Un estudi va analitzar 100 pacients amb malaltia renal greu i va trobar que el 36% tenia ungles de dos colors (la part inferior de les ungles era blanca i la part superior marró).  Les possibles causes d’aquesta condició de les ungles poden ser un augment de determinades hormones i una anèmia severa, totes dues formen part de la malaltia renal.  Si observeu dos colors a les ungles o es tornen negres, consulteu immediatament un metge, ja que els colors més foscos també poden ser un signe de càncer de pell.

     Força d’adherència: salut del cor

     Una adherència feble pot ser un precursor d’un atac de cor o un ictus i una poca possibilitat d’evitar-lo.  Un estudi de residents de 17 països va trobar que la força d’adherència podria predir millor la mort prematura que la pressió arterial.  Segons els investigadors, la força d’adherència es pot utilitzar per avaluar la força i la condició muscular generals i per suggerir activitat física per prevenir malalties del cor.

     Empremtes dactilars: pressió arterial alta

    L’estudi de Noor Health Life va trobar que les persones amb un o més dits amb empremtes dactilars circulars podrien estar en risc de tenir pressió arterial alta.  Com més circulars siguin els dits, més alta serà la pressió arterial.

     Suor a les mans: sudoració excessiva

     La sudoració excessiva a les mans pot provocar malalties de la tiroide, així com una sudoració excessiva, en la qual les glàndules sudorípares es tornen més actives.  La majoria de les persones experimenten aquest problema en una o dues parts del cos, com ara les aixelles, els palmells o els peus.  Els metges poden examinar-lo i prescriure tractament.

     Mans grogues: anèmia.

     Hi ha diferents tipus d’anèmia o anèmia com l’anèmia severa o crònica, etc. No obstant això, sigui quin sigui el tipus d’anèmia, la quantitat de cèl·lules sanes en el cos de la persona afectada no és suficient per subministrar oxigen.  És per això que el símptoma més comú d’aquesta malaltia és l’aparició de pal·lidesa a la pell, especialment l’engroïment de la pell de les mans i les ungles.

    Malalties dels pulmons

     Club Nail o Finger es refereix a la suavització de la base de les ungles mentre la pell al voltant de les ungles es torna brillant, de la mateixa manera les ungles giren més de l’habitual mentre les puntes dels dits es fan més grans que abans, això sol ser un signe dels pulmons. Indica malaltia perquè els dits o les ungles pateixen falta d’oxigen.  Per cert, aquest símptoma també pot ser un signe de malalties dels vasos sanguinis, malalties del fetge.

    Aquesta estructura de les ungles no és un signe de càncer?

    Malalties del fetge

     Les taques vermelles a la pell poden ser un signe de moltes malalties, però sol ser el símptoma més comú de la malaltia hepàtica.  Algunes persones amb aquesta condició de les mans experimenten una calor excessiva a les palmes, que pot indicar danys al fetge.Dolor a les articulacions dels dits – Causes i tractament

    Els experts assenyalen el fet que moltes malalties són “lleus” avui dia.  La manera, només negativa per a la gent gran, els joves es veuen cada cop més afectats.  Per tant, un gran nombre de dones pateixen malalties articulars i molts metges es queixen de dolor a les articulacions dels dits.  Anem, perquè els dits poden danyar les articulacions dels dits dels dits i requereixen aquest tractament.

    Per què fan mal les articulacions dels dits?

    El dolor a les articulacions dels dits pot ser causat per factors traumàtics: estirar o formigueig, compensació, fractura, etc.  En aquests casos, per regla general, el motiu és evident.  El dolor transitori de vegades s’associa amb un augment físic irracional o prolongat, la presència de mans en una posició incòmoda.  Sovint, el dolor a les articulacions dels dits, com en altres articulacions del cos, pot ser causat per deficiència de calci, excés de relaxació hormonal, contraccions nervioses a les dones durant les convulsions.

    Però si el dolor a les articulacions dels dits es preocupa durant molt de temps sense cap motiu evident, pot estar relacionat amb malalties greus.  Considereu les claus:

    L’artrosi és una malaltia que pot ser causada per trastorns metabòlics en el cos, les mans, la càrrega empresarial en factors genètics.  En aquest cas, hi ha una deformitat de les articulacions no tòxiques, en la qual es formen nòduls mentals específics als dits.

    L’artritis reumatoide és una malaltia autoimmune degenerativa que afecta diverses articulacions del cos, i sovint comença amb els dits de les mans i dels peus.  En aquest cas, amb danys inflamatoris, dermatitis i cobdícia per sobre de les articulacions, que a poc a poc s’espessen, es deformen.  En aquest cas, el dolor a la nit i al matí sovint és dolorós.

    GATE és una malaltia causada per trastorns metabòlics en què s’acumulen cristalls de sals d’àcid úric a l’interior de les articulacions.  Les articulacions de mans i peus es poden veure afectades.  Quan el dolor de gota és molt greu, cremades, la pell s’ondula sobre les articulacions, restricció ràpida del moviment.

    La reanimació és una possible causa si les articulacions del polze, en què l’articulació de radiació s’uneix a l’os metatarsiano amb lesió.  Aquestes matemàtiques s’associen amb una sobrecàrrega física del polze i és una condició freqüent d’artrosi.

    La ligninitis mineral (“dit que pica”) és una malaltia associada al dany inflamatori dels tendons, que són responsables de l’extensió del gruix elàstic del dit.  Això pot ser degut al fet que les articulacions dels dits s’han de prémer i hi ha un clic quan desapareixen.

    El nexe agrari és guiat per les articulacions, que sovint donen lloc a aquelles de la seva pell que ja són la pell dels pobres.  La malaltia pot afectar qualsevol dit, provocant dolor, dolor, inflamació i rampes a totes les articulacions.

    La bursitis és la inflamació de les articulacions dels dits, amb l’acumulació de líquid a la seva cavitat.  Les ferides, les càrregues als dits, la penetració de la infecció poden provocar una matemàtica.  En aquest cas, la formació d’inflor dolorosa a l’articulació afectada, la zona de cobdícia és característica.

    Tractament del dolor articular

    Injustament, és impossible dir què es necessita per eliminar les articulacions doloroses.  El tractament depèn en gran mesura de per què es lesionen les articulacions dels dits d’una mà, ja sigui el resultat d’un trauma o d’una malaltia.  Per tant, s’ha de consultar i examinar un metge per a la cita de la teràpia adequada.

    En la majoria dels casos, amb aquest símptoma, es prescriuen antiinflamatoris no esteroides, condroprotectors, antibiòtics, broques de pintura i hormones.  També cal fer massatges, procediments de fisioteràpia, exercicis amb els dits.  Almenys els pacients requereixen una intervenció quirúrgica.  No es recomana tractar-lo de manera independent, ja que se sap que les articulacions dels dits es veuen afectades pel dolor.  Podeu enviar un correu electrònic i WhatsApp amb Noor Health Life per obtenir més preguntes i respostes.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s