Et molesta el mal de coll?  Anem a buscar una solució!

Noor Health Life

    El nostre coll i l’esquena estan formats per minúscules foques que ens semblen espines.  El mal de coll pot tenir moltes causes i és un problema molt comú.  La majoria de nosaltres tenim una actitud relaxada quan es tracta de pintar un quadre sobre nosaltres mateixos.  Aquestes són algunes de les raons: Noor Health Life sempre està al vostre servei. Només heu de donar suport a Noor Health Life i ajudar a Noor Health Life a ajudar els pobres.
   Llegim més.
    * Estrès i ansietat

    غلط Posició incorrecta del coll dormint

    ● Postura incorrecta

    * Fatiga o tensió muscular

    * Meningitis

    * En aquesta malaltia, hi ha inflamació a la membrana que envolta el cervell i el cerebel i hi ha símptomes com mal de cap intens, febre i rigidesa severa al coll.

    * Atac de cor

    دورہ L’atac cardíac també pot estar present amb aquest dolor, però s’acompanya d’altres símptomes com suor, vòmits, nàusees, dificultat per respirar i dolor a la mandíbula.

    Les següents són algunes de les causes comunes de dolor de coll:

    Fractura

    Tumor

    Infecció

    ● Inflamació – per exemple espondilitis tancada

    Símptomes:

    Els símptomes habituals d’un problema al coll són:

    * Dolor i tensió: aquest tipus de mal de cap s’agreuja en mantenir el cap en una posició durant molt de temps.

    * Entumiment del coll o agulla enganxada a l’interior: es deu a la pressió sobre un nervi que es pot sentir fins al braç.

    ● El so de clic o sensació de soroll: aquest so s’anomena creeps en termes mèdics i és causat pel fregament de músculs i ossos un sobre l’altre.  I aquest símptoma es veu més sovint a la nit.

    * Marejos i desmais: la pressió sobre les artèries vertebrals pot provocar desmais i marejos.

    * Tensió muscular: aquesta sensació és causada per la rigidesa dels músculs.

    Tracta el teu coll a casa

    El dolor de coll no sol ser causat per un problema greu i sol resoldre’s en 4 a 6 setmanes.  Els exercicis següents poden ser útils:

    ● Bon torn:

    Gireu el cap cap a un costat fins que els músculs comencin a sentir-se tensos i romangueu en aquesta posició durant 5 segons i després repetiu el mateix procés a l’altre costat.

    ● Nick Tilt Down:

    Dobleu suaument el coll cap al pit i deixeu-lo en aquesta posició durant uns moments i repetiu aquest procés diverses vegades.

    ● Bona inclinació:

    Doble el cap cap a una espatlla fins que se senti estirat i mantén el cap en la mateixa posició durant 5 segons i després repeteix el mateix procés a l’altre costat.

    ● Bon tram:

    Estireu els músculs empenyent els malucs cap enrere i manteniu-vos en aquesta posició durant 5 segons i repetiu aquest procés 5 vegades.

    Tractament de la rigidesa del coll:

    ● Calor o paquet de gel:

    Un paquet de gel de 20 minuts pot reduir significativament la inflamació.  De la mateixa manera, et sents tranquil fins i tot després de prendre un bany amb aigua calenta.

    Fes-te un massatge:

    Un massatge d’un especialista també pot ser força relaxant.

    کریں Utilitzeu medicaments de venda lliure.

    Acupuntura:

    En aquest procés, s’insereixen agulles fines en diferents punts de pressió dels nostres músculs, la qual cosa fa que una persona senti la diferència en gran mesura.

    Atenció quiropràctica:

    Poden tractar músculs i articulacions d’una manera específica, però és important consultar primer un metge.

    کم Reduir l’estrès:

    L’estrès també pot causar fatiga cervical, així que participa en activitats que reduiran la tensió.

    Millora el teu entorn de son:

    * Tria bons matalassos

    سو Dorm amb el cap aixecat o l’esquena cap amunt

    * Utilitzeu un coixí especial per al coll

    * Relaxa el teu cos abans d’anar a dormir

    El dolor cervical se sol curar amb aquests mètodes però en cas de retard cal consultar el seu metge.El dolor de l’espatlla està en els músculs, ossos o al voltant d’ells.Si aquest dolor comença llavors algú es fa difícil fer la feina amb cura.  Les persones de totes les edats pateixen dolor a l’espatlla. Les persones que utilitzen ordinadors portàtils, tauletes o telèfons intel·ligents durant llargs períodes de temps són més propenses a aquest problema.  Hi ha diverses causes possibles per al dolor a l’espatlla, la més comuna pot ser una lesió muscular o dels teixits.  Altres causes de dolor inclouen malalties articulars, fractures òssies, afluixament dels segells o congelació de l’espatlla.  Les malalties de les foques del coll, el cor, el fetge i les fulles també causen dolor a l’espatlla.  Els símptomes del dolor inclouen inflor i dificultat per moure l’espatlla.  També pots tractar un dolor menor a casa, si el dolor és intens, has de consultar un metge.

   Remeis casolans per al dolor d’espatlla
   Cel fresc
   L’herpes labial és ideal per al dolor d’espatlla.  L’herpes labial s’escolta a la zona afectada, la qual cosa redueix la irritació i el malestar.
   ۔  Poseu glaçons en una bossa de plàstic i emboliqueu-los amb una tovallola fina.
   Deixar a la zona afectada durant deu a quinze minuts.
   Fes-ho diverses vegades al dia.
   L’assecat també es pot fer remullant una tovallola en aigua freda.
   Cel calent
   Els esquís calents també són útils per tractar el dolor.  Ajuda a reduir el dolor, la irritació i la inflor.  El millor és fer esquí en calent 2 hores després de la lesió.  El cel càlid també és útil per estirar els músculs.
   ۔  Ompliu una bossa d’aigua calenta amb aigua tèbia i premeu l’espatlla.  Per fer-ho, estireu-vos còmodament i esquieu diverses vegades al dia durant deu a quinze minuts.
   També preneu una dutxa calenta lleugera i afegiu aigua durant cinc o deu minuts.  Deixeu-vos dret mentre aboqueu aigua.  Feu això dues vegades al dia.
   Pressió
   La pressió significa empènyer la part dolorosa.  El que redueix la inflor.  L’embenat dóna molt suport i comoditat a l’espatlla.
   Podeu aplicar pressió a la zona afectada amb un embenat calent, mantenint l’embenat lligat a la zona afectada durant uns dies per reduir el dolor i la inflor.  Mantingueu les espatlles aixecades sobre un coixí per relaxar-vos.
   No lligueu massa l’embenat per afectar el flux sanguini.
   sal d’Epsom
   La sal d’Epsom està feta de sulfat de magnesi.  Redueix el dolor.  Millora la circulació sanguínia i redueix la tensió muscular.
   Ompliu la banyera amb aigua tèbia o moderadament calenta.
   Afegiu dues tasses de sal d’Epsom i dissoleu.
   ۔  Seieu en aquesta aigua i manteniu les espatlles submergides durant vint o vint-i-cinc minuts.
   Fes-ho tres dies a la setmana.
   Massatge
   El massatge també redueix el dolor a l’espatlla.  Un lleuger massatge ajuda a reduir la tensió muscular.  A més, redueix la inflor i la rigidesa augmentant la circulació sanguínia.  Aconsegueix un massatge d’algú que pugui fer un bon massatge.  Podeu utilitzar oli d’oliva, sèsam o mostassa per fer massatges.
   Fes-ho diverses vegades al dia.
   Si et fa mal fer massatges, no facis massatges.
   Cúrcuma
   Feu una pasta barrejant dues cullerades de cúrcuma i una o més cullerades d’oli de coco.  Deixeu que la pasta s’assequi a la zona afectada.  Esbandida amb aigua tèbia.  Feu això dues vegades al dia.
   ۔  Barregeu una culleradeta de cúrcuma en una tassa de llet i bulliu-la.  Afegir mel i endolcir.  Beure dues vegades al dia.
   vinagre de sidra de poma
   Barregeu dues tasses de vinagre de sidra de poma pur en una banyera d’aigua calenta.
   Poseu les espatlles en aquesta aigua durant vint o trenta minuts.  Feu això un cop al dia.
   També pots barrejar una culleradeta de vinagre i una mica de mel en un got d’aigua tèbia i beure’l dues vegades al dia.
   Gingebre
   Beveu dues o tres tasses de te de gingebre al dia.
   Per fer el te, bull una cullerada de gingebre picat finament en una tassa i mitja o dues d’aigua durant deu minuts, després de filtrar, barregeu la mel i beu-la.
   Més instruccions
   Relaxeu la zona afectada tant com sigui possible.
   Quan estigueu ajagut, recolza’t a l’espatlla i mantén l’entrecuix.
   Feu exercici lleuger per moure la zona afectada.
   Barrejar les llimones amb aigua tèbia i beure-ne dues o tres vegades al dia perquè no s’acumulin minerals a les articulacions ja que produeixen dolor.
   No fumeu ni fumeu perquè interfereix amb la cicatrització de ferides.  Podeu enviar un correu electrònic i WhatsApp amb Noor Health Life per obtenir més preguntes i respostes.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s