Què és la icterícia negra i com es pot evitar?

Noor Health Life

    L’hepatitis C, també coneguda com a hepatitis C, és una infecció hepàtica que pot causar danys hepàtics greus.  És causada pel virus de l’hepatitis C o VHC.

    La infecció per icterícia o hepatitis C pot ser greu (a curt termini) o crònica (crònica).  Quan una persona té hepatitis severa, els símptomes poden durar fins a 6 mesos.

    Una infecció greu es torna crònica si el cos no pot eliminar el virus.  Això és normal: les infeccions greus es cronifiquen en més del 50% dels casos.

    Control i prevenció de malalties Segons Noor Health Life, la majoria dels nous casos d’hepatitis C actuals són causats pel contacte amb agulles o altres dispositius utilitzats per fabricar o injectar drogues.  Això es deu sovint a l’ús d’agulles o al contacte accidental en entorns sanitaris.

    Quins són els símptomes de la icterícia?

    Com pots tenir icterícia negra?

    No pots tenir icterícia negra de cap manera

    Símptomes d’icterícia negra severa

    Diagnòstic d’icterícia

    Tractament

    Prevenció

    Quan hauríeu de veure el vostre metge?

    Quins són els símptomes de la icterícia?

    La majoria de les persones no tenen símptomes d’hepatitis C o icterícia negra.  Però entre 2 setmanes i 6 mesos després que el virus entri al torrent sanguini, podeu veure:

    Residus de color terra

    Orina negra

    Febre

    Fatiga

    Articulacions (una condició que provoca un groc dels ulls i de la pell, així com l’orina negra)

    Artritis

    Pèrdua de gana

    Nàusees

    Mal de panxa

    Vòmit

    Els símptomes solen durar de 2 a 12 setmanes

    Com pots tenir icterícia negra?

    La icterícia negra es transmet quan la sang o els fluids corporals contaminats amb el virus de l’hepatitis C entren al torrent sanguini per contacte amb una persona infectada.

    : Pots estar infectat amb el virus de les maneres següents

    Utilitzant els mateixos medicaments per injecció i agulles

    Tenir relacions sexuals, sobretot si tens VIH

    Naixement: una mare pot transmetre’l al seu nadó

    No pots tenir icterícia negra de cap manera

    Tos

    una abraçada

    De la mà

    Picades de mosquit

    Utilitzant el mateix bol de menjar

    esternudar

    Símptomes d’icterícia negra severa

    Flatulència o inflor de cames i peus

    Pedra

    El teu cervell tampoc funciona (encefalopatia)

    Dany renal

    Sagnat i contusions amb facilitat

    Pruïja intensa

    Dany muscular

    Dificultat de memòria i concentració

    Venes com teranyines a la pell

    Sagnat a la part inferior de l’esòfag a causa de l’hemorràgia (variants esofàgiques)

    Pèrdua de pes

    Diagnòstic d’icterícia

    Com que les noves infeccions pel VHC solen ser asimptomàtiques, molt poques persones es diagnostiquen quan la infecció és nova.  En aquells que tenen infecció crònica per VHC, la infecció sovint no es diagnostica perquè roman asimptomàtica durant molt de temps després de la infecció, fins i tot quan els símptomes són secundaris a danys hepàtics greus.

    La infecció pel VHC es diagnostica en 2 etapes.

    1.  Les proves d’anticossos anti-VHC amb proves serològiques identifiquen les persones que han estat infectades amb el virus.

    2.  Si la prova dóna positiu per als anticossos anti-VHC, cal una prova d’àcid nucleic per a l’àcid ribonucleic (ARN) del VHC per confirmar una infecció crònica, ja que aproximadament el 30% de les persones infectades amb el VHC desapareixen. S’aclareix una forta resposta immune a qualsevol necessitat. la infecció.  Tot i que aquestes persones ja no es veuen afectades, seguiran mostrant proves positives d’anticossos anti-VHC.

    Un cop diagnosticada una persona amb una infecció crònica per VHC, s’ha de fer una revisió per determinar el grau de dany al fetge (fibrosi i cirrosi).  Això es pot fer amb una biòpsia hepàtica o una varietat de proves no invasives.  El grau de dany hepàtic s’utilitza per guiar les decisions de tractament i la gestió de la malaltia.

    El diagnòstic precoç pot prevenir problemes de salut que poden derivar d’una infecció i prevenir la transmissió del virus.  L’OMS recomana fer proves a les persones que tenen un major risc d’infecció.

    Tractament

    Una nova infecció pel VHC no sempre requereix tractament, ja que en algunes persones la resposta immune aclareix la infecció.  Tanmateix, quan la infecció per VHC es cronifica, és necessari un tractament.  El propòsit del tractament de la icterícia és curar la malaltia.

    L’OMS recomana la teràpia amb Pan Genotypic Direct Acting Antiviral (DAA) per a persones majors de 12 anys.  El DAAH pot tractar la majoria de les persones amb infecció per VHC i la durada del tractament és curta (generalment de 12 a 24 setmanes), depenent de l’absència o presència de cirrosi.

    Els DAA pan-genotips són més cars als països d’ingressos alts i mitjans.  No obstant això, la introducció de versions genèriques d’aquests fàrmacs ha provocat una caiguda espectacular dels preus a molts països (principalment països d’ingressos baixos i mitjans baixos).

    L’accés al tractament del VHC està millorant però molt limitat.  Dels 58 milions de persones que vivien amb infecció per VHC a tot el món el 2019, s’estima que el 21% (15,2 milions) coneixien el seu diagnòstic, i de les persones diagnosticades amb infecció crònica per VHC A finals de 2019, aproximadament el 62% (9,4 milions) de les persones havien estat diagnosticades. tractat amb DAA.

    Prevenció

    No hi ha una vacuna eficaç contra l’hepatitis C, per la qual cosa la prevenció depèn de les disposicions sanitàries i la reducció del risc del virus en poblacions d’alt risc.  Això inclou les persones que s’injecten drogues i els homes que tenen sexe amb homes, especialment aquells que estan infectats pel VIH o que prenen profilaxi preexposició al VIH.

    : Inclou mesures de prevenció

    Ús segur i correcte de les injeccions sanitàries

    Manipulació i eliminació segura d’objectes punxants i residus

    Oferir serveis integrals de prevenció als consumidors de drogues injectables

    Donació de sang per al VHC i el VHB

    Formació del personal sanitari i

    Prevenció del sagnat durant el sexe

    Quan hauríeu de veure el vostre metge?

    Si tens símptomes d’icterícia negra o creus que has estat exposat al virus, demana cita per a la prova Causes i tractament de la icterícia en adults

    La icterícia en adults o també anomenada icterícia o icterícia és una malaltia comuna que es troba en els nounats però que pot afectar persones a qualsevol edat.  És important veure un metge immediatament si teniu algun símptoma d’icterícia.  En adults, la icterícia pot ser un signe de problemes de fetge, sang o fulles.

    Causes de la icterícia en adults

    La icterícia es produeix quan augmenta la quantitat de rubí del gat.  El rubí del gat és una substància de color groc a taronja a la sang que es troba als glòbuls vermells.  Quan aquestes cèl·lules moren, el fetge les filtra a través de la sang.  Però si es desenvolupa un defecte en aquest sistema, aleshores el fetge no funciona correctament i comencen a formar-se en grans quantitats de gossos de gat que fan que la pell sembli groga.

    La icterícia no és tan freqüent en adults com en nens, però pot tenir moltes causes.  El detall d’alguns d’ells és el següent:

    * Hepatitis: aquesta infecció sol ser causada per un virus, pot ser de curta durada o fins i tot crònica.  El que significa que pot durar fins a sis mesos.  L’ús de determinats medicaments i trastorns del sistema immunitari pot causar hepatitis, que amb el pas del temps pot danyar primer el fetge i provocar hepatitis.
    * Obstrucció de les vies biliars: Són conductes estrets per on discorre un líquid anomenat biliar.  Aquests conductes transporten la bilis des del fetge i les fulles fins a l’intestí prim.  De vegades, aquests càlculs biliars estan bloquejats per una malaltia hepàtica cancerosa.  Si és així, poden causar icterícia.
    * Càncer de pàncrees: És el desè càncer més freqüent en homes i el novè més freqüent en dones.També pot bloquejar les vies biliars, que poden provocar icterícia.
    * Ús de certs medicaments: la penicil·lina, les píndoles anticonceptives i l’ús d’esteroides estan relacionats amb la malaltia hepàtica.

    Símptomes de la icterícia

    * Groc de la pell i el blanc dels ulls.
    * Pruïja
    * Nàusees o vòmits
    * Pèrdua de pes
    * Febre
    * Enfosquiment del color de l’orina.

    Diagnòstic d’icterícia

    Els metges solen provar el rubí del gat quan apareixen símptomes d’icterícia, que mostra la quantitat de la substància present a la sang.  Si el pacient té icterícia, la quantitat de rubí de gat a la seva sang serà més gran.  Els metges poden prescriure revisions i altres proves per conèixer el fetge després de conèixer els símptomes.  La CBC també es fa per esbrinar la causa per la qual es compten les cèl·lules sanguínies.

    Tractament de la icterícia

    Per tractar-lo, és important conèixer la causa i tractar-lo.  Si l’hepatitis provoca icterícia, la icterícia es curarà per si sola tan bon punt la malaltia desaparegui i el fetge comenci a curar-se.
    Si hi ha alguna obstrucció al conducte biliar i ha causat icterícia, el metge obre el conducte amb cirurgia Quins aliments són la cura natural per a la icterícia?

    La “icterícia” es tracta millor amb aliments que amb medicaments.  Algunes precaucions són necessàries en aquesta malaltia.  Els pacients amb icterícia han d’abstenir-se de qualsevol esforç físic durant la malaltia.  Utilitzeu fruites i verdures crues en lloc d’aliments cuinats amb sal, pebre i oli.  A continuació es mostren algunes de les fruites, verdures i herbes que també són un aliment per als pacients i una cura per a la malaltia.

    Precaució

    L’ús excessiu de gel provoca inflamació al fetge.  Eviteu-ho tant com sigui possible, no mengeu pollastre ni aliments pesats, afecta la funció del fetge, per tant, utilitzeu només suc de fruita o verdura crua.

    Carbassa

    Talleu la carbassa a trossos petits i deixeu-ho coure fins que el contingut de greix sigui insignificant.  Afegiu-hi el coriandre, el comí blanc, el gingebre, el pebre negre, la sal lleugera i l’all.  No afegiu bitxos vermells o verds, cap mena d’espècies picants i escabetx.Si teniu molta gana, mengeu llavors de carbassa i beu brou.  Després de dos o tres dies de fam severa, menja pa doble, farinetes, llenties de cacauet i farinetes d’arròs, fins i tot en quantitats molt petites.  El rave, la pastanaga, el cogombre, la carbassa i el carbassó també es poden menjar bullits o crus sense pebre ni espècies picants.  Si et sents feble, serà millor que mengis mel pura amb menjar.

    Gingebre

    Feu cafè submergint mig fonoll de gingebre ben picat, una culleradeta i deu fulles de menta en 250 ml d’aigua i beu una tassa, tres o quatre vegades al dia sense sucre.  Barreja mitja culleradeta de gingebre acabat de mòlta, una culleradeta d’aigua, la mateixa quantitat de suc de llimona i menta, una culleradeta de mel.  Llepa-ho tres o quatre vegades al dia.

    pastanagues

    Feu melmelada de pastanaga i mengeu-ne una cullerada diària El mètode per fer melmelada és agafar un kg de pastanaga de bona qualitat, un kg de mel i mig litre d’aigua.  Talleu les pastanagues per la meitat longitudinalment i poseu-les en aigua i deixeu-les coure a foc lent.En una altra olla, afegiu-hi un litre d’aigua i deixeu-ho bullir a part. ۔  Quan les pastanagues estiguin ben foses, poseu-les en un pot i tapa-ho amb una tapa.  El segon dia, mengeu l’equivalent a dues cullerades.Després de menjar melmelada, tritureu una culleradeta de fonoll i cinc cardamoms verds, poseu-ho a bullir en una tassa d’aigua, coleu-lo i barregeu-ho amb una mica de sucre i beu-lo.  Beveu te de fonoll i cardamom tres vegades al dia, cura la malaltia.

    cogombre

    Espolseu-hi sal negra abans de menjar, elimina la calor de l’estómac i el fetge.  S’utilitza àmpliament en la icterícia.

    Rave

    El rave és una hortalissa útil per als pacients amb icterícia. Menjar-lo cru. Menjar jaggery amb ell ajuda a una digestió ràpida.  Beu suc de rave barrejat amb sucre, les fulles de rave també són útils.  Agafeu una lliura de suc de fulles i barregeu-hi dues cullerades de sucre desi, coleu-lo i beveu una tassa diària durant set dies.

    Milícia

    Malathi, fonoll i canyella, tots els articles tres, tres grams, remull en mig got d’aigua a la nit, rentar al matí.  Barregeu-hi 50 ml de suc de fulla de rave i beveu-lo Al matí, poseu-los en remull amb aigua de la mateixa manera i al vespre, feu-ne suc i beu-lo.

    Fulles d’Arjun

    Rentar les fulles d’Arjuna en una olla de fang al vespre, aixafar-les al matí, tamisar-les en una olla neta i beure-les. Al matí, tornar a remullar aquestes fulles amb aigua, beure la seva aigua al vespre. curar la malaltia.

    Cúrcuma de mango

    Prendre set culleradetes de pols de mango i cúrcuma barrejades amb mel i prendre una culleradeta diària al matí i al vespre.

    Flors d’acàcia

    Després d’assecar les flors d’acàcia, tritureu-les amb pes egipci, mengeu sis racions diàries al matí i al vespre durant una setmana.

    Gram palla

    A la nit, remulla un grapat de farina en un got d’aigua i tamisa-ho al matí.

    Lima

    Premeu el suc de dues o tres llimones i barregeu-lo amb tres gotes d’aigua.  Beveu-lo abans d’anar a dormir.  El seu ús durant quatre o cinc dies elimina els símptomes de la icterícia.

    کلونجی

    Barreja mitja culleradeta d’oli de clonji en una tassa de llet i beu-la abans d’anar a dormir a la nit.

    لوکی

    Peleu una carbassa, ratlleu-la i premeu la llet.

    میتھرے

    Les llavors de fenogrec s’anomenen methra. Tritureu una lliura de methra i una lliura de cardamom junts.  Prendre una culleradeta al matí i al vespre amb una tassa de llet.

    Magrana

    A la nit, extreu uns 50 grams de llavors de magrana i poseu-ho en un recipient de ferro net.Al matí, barregeu-ho amb aigua egípcia i beu-lo.Després tritureu-hi una lliura de sucre local i una tovallola de fonoll i poseu-hi. una ampolla barrejada i després mantenir-la al sol.  L’ampolla està un quart buida.  No el deixeu una setmana, però seguiu agitant-lo.

    canya de sucre

    El suc de canya de sucre cura la icterícia, el seu ús freqüent no només elimina la malaltia sinó que també elimina la debilitat física que la provoca.

    Llet per als ulls

    L’acàcia és una planta que produeix llet blanca espessa quan se li tallen les fulles o les branques.  Poseu tres gotes d’aquesta llet al palmell dret i fregueu-la a la planta del peu dret.  Quan la llet es comenci a enganxar, deixeu de bullir i deixeu-la 5 minuts i després rentar amb aigua fresca.  Fes el mateix amb la mà i el peu esquerres l’endemà Fes el mateix amb les dues mans i els peus amb l’estómac buit Al cap d’una setmana t’eliminaràs la icterícia groga i negra.

    Llet de mantega

    La mantega és la millor beguda per a aquesta malaltia.  Afegir una mica de sal, pebre negre mòlt i llavors de comí en un got de mantega i beure’l dues vegades al dia és beneficiós.

    tomàquet

    Afegiu una mica de sal i pebre en pols a un got de suc de tomàquet i beveu-lo. Contacteu amb Noor Health Life per obtenir més preguntes i respostes.  El correu electrònic i WhatsApp us poden oferir informació lleugera sobre la vida de la salut.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s