Synshandicap: Årsager – Behandling

Noor Health Life

      1 Hvorfor er synet svagt?

      2 I dag ses børn bruge meget store briller. Er synsnedsættelsen hos børn stigende?  Hvad er de foranstaltninger, der kan træffes for at forhindre denne svaghed?

      3 Hvad betyder det, at nogle mennesker tænker på linsen af ​​et positivt tal, nogle af dem tænker på et negativt tal, mens mange mennesker tænker på et tal i en bestemt vinkel?

      4 Stopper regelmæssig brug af briller førstepladsen, eller fortsætter den med at vokse?

      5 Hvad er de problemer, der følger med ikke at bruge briller regelmæssigt?

      6 Hvornår skal man bruge briller?  Arbejder du nær eller fjern?

      7 Skal nær- og fjernbrillerne laves sammen eller hver for sig?

      8 Findes der anden kur mod synsnedsættelse end briller?

      9 Hvilke ændringer foretager laseroperationer inde i øjet?

      10 Hvad er ulemperne ved laserbehandling?  Og hvad skal man gøre?

      11 Hvad er Phakic IOL, og hvilken type patienter udføres denne operation på?

      Hvorfor er synet svagt?
   Hvis en ven har spurgt Noor Health Life så giver jeg information om nye øjne igen.Læs grundigt og prøv at forstå.  Og jeg opfordrer jer alle endnu en gang til at støtte det lette sundhedsliv og hjælpe de stakkels patienter. Penge er en ting at komme og gå er aldrig og aldrig, men de fattige har ret på os alle til at tage sig sammen. Hjælp hvis der er en patient i dit hus, og du ikke har penge til at behandle ham, så vil du gætte, hvad der vil ske med dit hjerte. Læs nu mere.
      Der er forskellige årsager til synsnedsættelse såsom forstørrelse, skade, diabetes mellitus osv. men den mest almindelige årsag til svaghed før 40 års alderen er øjenstruktur.Jeg vil gerne finde mangfoldighed.  Du kan se, at Allah den Almægtige har skabt en masse variation i alle aspekter af det.  Hvis der er blomster, vil de være farverige, hvis der er fugle, vil de være farverige.  På samme måde gør øjnenes struktur ikke dem alle ens. Der er også mangfoldighed i det.  Når et barns krop vokser sig større, gennemgår øjnene naturligvis også en udviklingsproces.  På samme måde er de vandrette og lodrette kurver af hornhinden hos mange børn forskellige.  I alle disse tilfælde er billedet, der dannes over øjenlåget, sløret [ude af fokus], hvilket får tingene til at virke slørede.  Når det er fastgjort på forskellige måder, begynder det at se klart ud.  På denne måde kan vi sige, at synshandicap ikke er en sygdom, men det er en variation af natur, som vi ikke kan kalde misfarvning af ens farve en sygdom.  Men når denne svaghed først manifesteres, varierer den fra person til person.

      Børn ses i dag bruge meget store briller Er synsnedsættelsen hos børn stigende?  Hvad er de foranstaltninger, der kan træffes for at forhindre denne svaghed?

      Faktisk er forekomsten af ​​synsnedsættelse hos børn ikke steget, men folks bevidsthed om sygdomme er øget.  Derudover er uddannelsesprocenten steget, hvilket har forbedret vurderingsprocenten.  Tidligere vidste mange børn ikke, at deres syn var svagt.  Nogle af Koranen bekræfter dog, at fokus på proksimale objekter i længere perioder øger chancerne for, at børn mister deres syn, for eksempel ved at huske børn, hos børn, der konstant spiller computerspil. , Og børn, der ser meget længe. programmer, der sidder meget tæt på tv’et.

      Hvad betyder det, at nogle mennesker tænker på linsen af ​​et positivt tal, nogle af dem tænker på et negativt tal, mens mange mennesker tænker på et tal i en bestemt vinkel?

      Den, hvis øje er mindre end standardstørrelsen, kan ses tydeligt ved at bære briller med positive tal, og den, hvis øje er stort, kan tydeligt ses ved at bære briller med negative tal.  De, hvis hornhinder adskiller sig i deres vandrette og lodrette kugler, er nummereret i en bestemt vinkel kaldet et cylindernummer.

      Stopper regelmæssig brug af briller førstepladsen, eller fortsætter den med at vokse?

      Da briller ikke fjerner årsagen til sygdommen, men kun behandler symptomerne, er det blevet en misforståelse, at regelmæssig brug af briller stopper førstepladsen.  Øjets struktur ændrer sig normalt indtil 18 års alderen, så antallet af briller bliver ved med at ændre sig indtil da, uanset hvor meget du bruger brillerne regelmæssigt.  Der er mange andre problemer, der kan skyldes, at man ikke bruger briller, men det er helt forkert at miste synet eller få det bedre.  Normalt efter denne alder stopper antallet ét sted. Da denne proces fortsætter i barndommen, bliver antallet af briller også ved med at ændre sig.  Derfor bør antallet af børnebriller kontrolleres fra tid til anden, så antallet af briller bør ændres lige så meget, som strukturen ændrer sig.  På samme måde begynder kroppen efter de fyrre år som regel at ændre sig igen, ligesom håret begynder at blive hvidt.  Eller hvis den første linse ikke så ud lige nu, kan den være nødvendig, nummeret på den første linse begynder at ændre sig, eller tallet nær og fjern bliver anderledes.  Før blev alt arbejdet udført gennem én linse, nu er det ikke gjort.

      Hvad er de problemer, der følger med ikke at bruge briller regelmæssigt?

      Det er ikke klart, for hvilket øjnene skal meditere og anstrenge sig.

      Børns læsning og andre præstationer påvirkes.  Psykologiske problemer opstår.Hovedpine opstår hos børn, som nogle gange er så alvorlige, at der også opstår opkastninger.

      Hvis det ene øje er meget svagere end det andet, så er udviklingen af ​​det svagere øje svækket.  Hjernen er ikke i stand til at absorbere den information, der modtages fra det øje, og selv udviklingen af ​​den del af hjernen er svækket. Denne tilstand kaldes amblyopi.  Hvis det opdages før 12-års alderen, så er næsten 100% helbredelse muligt, men senere bliver det umuligt at helbrede.

      Det øje, der har denne defekt, bliver skelet hos mange mennesker.  Denne defekt kan forekomme i barndommen såvel som i alderdommen.

      Arbejdsevnen er nedsat, og mange mennesker udvikler også psykiske problemer.

      Hvornår skal man bruge briller?  Arbejder du nær eller fjern?

      Det er vigtigt at bruge et hvilket som helst tal, der vises før 40-årsalderen (uanset om det er positivt, negativt eller cylindrisk) til enhver tid. Behøves kun for afstand eller kun for nær.

      Skal nær- og fjernbrillerne laves sammen eller hver for sig?

      Det har meget med arbejde og nødvendighed at gøre.  Der er tre typer briller, der virker på forskellige afstande: bifokal trifokal og multifokal.

      Er der nogen kur mod synsnedsættelse udover briller?

      Der er meget få mennesker, hvis syn er nedsat af en eller anden grund, eller der ligger en uhelbredelig årsag bag, såsom diabetes, men på grund af søvnapnø, især limbal conjuctivitis, er det en form for allergi.  Naturligvis har sådanne mennesker godt af medicin, men sådanne mennesker har ikke engang gavn af briller Mayo Pithak eller nogen anden recept er kommet ned. Der er kommet mange mennesker, som jeg er blevet behandlet. Se hvor stor forskel det har gjort?  Ved afkrydsning ser tallet ud til at være det samme, som det plejede at være, men symptomerne er absolut undertrykt.Eventuelt for eksempel laserimplantater, phaco-operation, phakic IOL, hornhinde-ringe, der passer inde i hornhinden.  Det er dog et faktum, at den mest udbredte og testede metode er laser.

      Hvilke ændringer foretager laseroperationer inde i øjet?

      Fordi ændring af hornhindens sfære kan ændre dens evne til at fokusere lys, ændrer laser sfæren på den ydre overflade af hornhinden.  Afhængigt af størrelsen på objektivet er nogle dele gjort mere afrundede og nogle dele er gjort mindre afrundede.  Som et resultat af denne ændring begynder lyset, der reflekteres fra forskellige objekter, at blive ordentligt fokuseret på nethinden, og øjet begynder at se klart uden støtte (f.eks. briller eller kontaktlinser osv.).  På de følgende billeder er proceduren for denne operation blevet forklaret.

      Hvad er ulemperne ved laserbehandling?  Og hvad skal man gøre?

      Resultaterne af behandlingen er bedst for et lille antal, men hvis tallet er meget højt, såsom seksten eller sytten, så bruges Phakic IOL-metoden i stedet for laser, og det er også meget vellykket.  Selvfølgelig, hvis nogen allerede har en sygdom i øjnene, som ikke kan helbredes permanent, så kan der være skader, såsom en kronisk sygdom i hornhinden, hvis hornhinden konstant er betændt mv.  Denne behandling er meget nyttig i sunde øjne.  For så vidt angår risiko, er det et faktum, at denne behandling er meget enkel og sikker. Kun dyr, fordi dens maskiner og andet tilbehør er meget dyrt. Det er den anstændige ting at gøre, og det bør ende der.  Hvad skal der til?  Skal være 18 til 40 år gammel, læg en plan, sæt den først i dine prioriteter og vil ikke have noget særligt.  Det tager ti til femten minutter, kun to eller tre dage senere.

      Hvad er phakic IOL, og hvilken type patienter udføres denne operation på?

      Det er også en linse, som man kan kalde kontaktlinse og IOL.  Den sættes kirurgisk på inde i øjet, men den naturlige linse fjernes ikke for at passe den. Efter operationen har patienten to linser i øjet, den ene naturlig og den anden kunstig.  Der er to typer af dette som vist på billedet nedenfor.  Denne linse er bedst til personer, der har meget høje linsetal og ikke har laseropereret.

     Hvordan overvinder man synshandicap?

     Synet begynder at svækkes med alderen, og brillerne bliver slidte.  Det er dog vigtigt at holde øjnene åbne.

     Dette kan virke som en skræmmende opgave, men det er det ikke. Du kan forbedre dit syn, når du bliver ældre.

     Tegn på dårligt syn

     Det siges, at forsigtighed er bedre end helbredelse.Når du finder følgende symptomer hos dig selv, skal du straks kontakte en læge.

     Smerter i øjnene

     Vores øjne fungerer som en linse, der justerer sig selv til at se objekter på forskellige afstande.  Men når man har svært ved at se ting på afstand, skal øjnene arbejde lidt hårdere, hvilket kan føre til symptomer som smerter, træthed, rindende øjne eller tørhed.

     At have hovedpine

     Tryk eller spændinger i øjnene forårsager hovedpine, da øjnene skal arbejde hårdere for at udføre deres arbejde, hvilket resulterer i smerter omkring øjnene, især at læse en bog, arbejde på en computer, eller når man ser på en tavle.  Når øjnene skal fokusere på at se ting, tvinges musklerne til at arbejde hårdere, hvilket giver hovedpine.  Hvis du gør noget med opmærksomhed, så tag en pause på femten til tredive sekunder.

     Krymp øjnene

     Hvis du lukker øjenlågene lidt, hvis du kan se klart, betyder det, at dit syn forringes.  At klemme øjnene hjælper med at se godt, men hvis man gør det i lang tid, kan det forværre synet, samtidig med at det giver hovedpine.

     Svært at se i skarpt lys

     Hvis øjnene begynder at svie i skarpt lys, betyder det, at der er en synsnedsættelse, fordi dette skarpe lys tvinger øjnene til at skrumpe, som følge heraf skal de arbejde hårdere.

     Reducer skærmbrug

     Varigheden af ​​brugen af ​​en telefon eller computerskærm kan også påvirke synet, at bruge to timer eller mere på en dag med at stirre på en digital skærm kan føre til digital anstrengelse af øjnene.  Dette kan føre til rødme, kløe, tørhed, sløring, træthed og hovedpine i øjnene.  For at undgå dette er det nødvendigt at pause brugen af ​​skærmen.

     Undgå at ryge

     Rygning forårsager synstab og skader på synsnerverne, når vi bliver ældre.  Derudover giver diabetes også øjenproblemer.

     Bliv ved med at tjekke op

     Det er vigtigt for øjensundheden at gøre det til en vane at få dem tjekket. Med denne vane kan enhver form for synsproblem let overvindes ved at fange det i begyndelsen.  Hvis du ofte har hovedpine, bliver dine øjne trætte efter at have læst noget, du skal skrumpe det for at se noget, eller du skal læse en bog tæt på – det hele kan være resultatet af dårligt syn.

     Forringelse af naturen

     Dine to øjne danner to billeder, som hjernen smelter sammen til ét, men når synet på det ene øje forringes, er det billede, der dannes i hjernen, ikke korrekt, hvilket kan få dig til at føle dig syg.  Ifølge eksperter ser hjernen i sådanne tilfælde to forskellige billeder, og det er svært for dem at kombinere dem.

     Nyttig mad til at skærpe synet

     Synet er en uvurderlig velsignelse af naturen, som vi kan beskytte ved at spise følgende fødevarer.

     بھنڈی

     Okra indeholder forbindelser som zeaxanthin og lutein, som kan være nyttige til at forbedre synet.  Okra indeholder også høje niveauer af C-vitamin, som er godt for øjensundheden.

     abrikos

     Synet bliver svagere med alderen, men lægerne mener, at betacaroten hjælper med at opretholde et godt syn.  Det siges også, at dagligt at spise fødevarer rig på C-vitamin, E-vitamin, zink og kobber forbedrer synet.  Alle disse næringsstoffer er til stede i abrikoser, hvilket reducerer risikoen for sløret syn med 25%.

     Gulerødder

     Gulerødder indeholder vitamin A, som hjælper øjnenes hinde og andre dele til at fungere bedre Daglig brug af gulerødder forbedrer også synet.

     Kål

     Lutein er en antioxidant, der hjælper med at forbedre synet.  Kål er også rig på C-vitamin og betacaroten.

     Frugter

     Hvem elsker ikke at spise frugt?  Når vinteren nærmer sig, vokser trangen til at spise frugt.  Frugter som mandler, valnødder og cashewnødder er høje i omega-3 fedtsyrer.  Det giver øjenlågene styrken til at bekæmpe stærkt lys og hjælper også med at forhindre øjenproblemer, der opstår med alderen.  Du kan kontakte Noor Health Life via e-mail og WhatsApp for flere spørgsmål og svar.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s