Discapacitat visual: Causes – Tractament

Noor Health Life

     1 Per què la visió és feble?

     2 Avui dia es veu als nens fent servir ulleres molt grans, augmenta la discapacitat visual dels nens?  Quines són les mesures que es poden prendre per evitar aquesta debilitat?

     3 Què vol dir que algunes persones pensen en la lent d’un nombre positiu, algunes pensen en un nombre negatiu, mentre que moltes persones pensen en un nombre en un angle determinat?

     4 L’ús habitual d’ulleres atura el lloc número u o segueix creixent?

     5 Quins són els problemes que comporta no utilitzar ulleres amb regularitat?

     6 Quan portar ulleres?  Treballeu a prop o lluny?

     7 Les ulleres properes i llunyanes s’han de fer juntes o per separat?

     8 Hi ha alguna cura per a la discapacitat visual que no siguin les ulleres?

     9 Quins canvis fan les operacions làser dins de l’ull?

     10 Quins són els desavantatges del tractament amb làser?  I què fer?

     11 Què és la LIO fàquica i a quin tipus de pacients es realitza aquesta operació?

     Per què la visió és feble?
  Si un amic li ha preguntat a Noor Health Life, torno a proporcionar informació sobre els ulls nous. Llegeix amb atenció i intenta entendre-ho.  I us insto a tots una vegada més a donar suport a la vida sanitària lleugera i a ajudar els pacients pobres. Els diners és una cosa que va i venia mai i mai, però els pobres tenen dret a reunir-nos tots. Ajudeu si hi ha un pacient a casa teva i no tens diners per tractar-lo, llavors endevinaràs què passarà amb el teu cor Ara llegeix més.
     Hi ha diverses causes de discapacitat visual com ara engrandiment, lesions, diabetis mellitus, etc., però la causa més freqüent de debilitat abans dels quaranta anys és l’estructura ocular. Vull trobar diversitat.  Ja veieu que Allah Totpoderós ha creat molta varietat en tots els aspectes.  Si hi ha flors, seran de colors, si hi ha ocells, seran de colors.  De la mateixa manera, l’estructura dels ulls no els fa tots iguals, també hi ha diversitat.  Quan el cos d’un nen es fa més gran, és clar, els ulls també passen per un procés de desenvolupament.  De la mateixa manera, les corbes horitzontals i verticals de la còrnia de molts nens difereixen.  En tots aquests casos, la imatge formada per sobre de la parpella està borrosa [desenfocada], fent que les coses semblin borroses.  Quan es soluciona de diferents maneres, comença a semblar clar.  D’aquesta manera podem dir que la discapacitat visual no és una malaltia sinó que és una varietat de la naturalesa com no podem anomenar malaltia a la decoloració del propi color.  Tanmateix, quan aquesta debilitat es manifesta per primera vegada, varia de persona a persona.

     Avui en dia es veu als nens fent servir ulleres molt grans La discapacitat visual dels nens està augmentant?  Quines són les mesures que es poden prendre per evitar aquesta debilitat?

     De fet, la incidència de la discapacitat visual en els nens no ha augmentat però la consciència de les persones sobre les malalties ha augmentat.  A més, ha augmentat la ràtio d’educació, fet que ha millorat la ràtio d’avaluació.  Abans, molts nens no sabien que la seva vista era feble.  Tanmateix, alguns de l’Alcorà confirma que centrar-se en objectes proximals durant llargs períodes de temps augmenta les possibilitats que els nens perdin la vista, per exemple, en la memorització dels nens, en els nens que juguen constantment a jocs d’ordinador. , I els nens que miren molt de temps. programes asseguts molt a prop de la televisió.

     Què vol dir que algunes persones pensen en la lent d’un nombre positiu, algunes pensen en un nombre negatiu, mentre que moltes persones pensen en un nombre en un angle determinat?

     Aquell l’ull del qual és més petit que la mida estàndard es pot veure clarament utilitzant ulleres de nombre positiu i el que té l’ull gran es pot veure clarament amb ulleres de nombre negatiu.  Les còrnies de les quals es diferencien en les seves esferes horitzontals i verticals estan numerades en un angle determinat anomenat nombre cilindre.

     L’ús habitual d’ulleres atura el lloc número u o segueix creixent?

     Atès que les ulleres no eliminen la causa de la malaltia sinó que només tracten els símptomes, s’ha convertit en una idea errònia que l’ús regular d’ulleres deixa el lloc número u.  L’estructura de l’ull sol canviar fins als 18 anys, de manera que el nombre d’ulleres continua canviant fins aleshores, per molt que utilitzeu les ulleres amb regularitat.  Hi ha molts altres problemes que poden ser causats per no portar ulleres, però és absolutament incorrecte perdre la vista o millorar.  En general, després d’aquesta edat, el nombre s’atura en un lloc i a mesura que aquest procés continua durant la infància, el nombre d’ulleres també va canviant.  És per això que s’ha de revisar de tant en tant el nombre d’ulleres infantils per tal de canviar el nombre d’ulleres tant com canvia l’estructura.  De la mateixa manera, a partir dels quaranta anys, el cos acostuma a començar a canviar de nou, igual que el cabell comença a posar-se blanc.  O si la primera lent no semblava ara mateix, pot ser que calgui, el número de la primera lent comença a canviar, o el nombre de prop i llunyà es converteix en diferent.  Abans, tota la feina es feia des d’una lent, ara no es fa.

     Quins són els problemes que comporta no utilitzar ulleres amb regularitat?

     No està clar, per la qual cosa els ulls han de meditar i esforçar-se.

     La lectura dels nens i altres rendiments es veuen afectats.  Es presenten problemes psicològics, en els nens es produeixen mals de cap que de vegades són tan intensos que també es produeixen vòmits.

     Si un ull és molt més feble que l’altre, el desenvolupament de l’ull més feble es veu afectat.  El cervell és incapaç d’absorbir la informació rebuda d’aquest ull i fins i tot el desenvolupament d’aquesta part del cervell es veu deteriorat, aquesta condició s’anomena ambliopia.  Si es detecta abans dels dotze anys, és possible una cura gairebé al 100%, però després es fa impossible de curar.

     L’ull que té aquest defecte es torna estrabs en moltes persones.  Aquest defecte pot aparèixer tant en la infància com en la vellesa.

     La capacitat de treball es redueix i moltes persones també desenvolupen problemes psicològics.

     Quan portar ulleres?  Treballeu a prop o lluny?

     És important utilitzar qualsevol nombre que aparegui abans dels quaranta anys (sigui positiu, negatiu o cilíndric) en tot moment. Només cal per a distància o només per a prop.

     Els espectacles propers i llunyans s’han de fer junts o per separat?

     Té molt a veure amb la feina i la necessitat.  Hi ha tres tipus d’ulleres que funcionen a diferents distàncies: bifocals trifocals i multifocals.

     Hi ha alguna cura per a la discapacitat visual que no siguin les ulleres?

     Són molt poques les persones que tenen la visió deteriorada per algun motiu o hi ha una causa incurable al darrere, com la diabetis, però, per l’apnea del son, sobretot la conjuntivitis limb, és un tipus d’al·lèrgia.  Per descomptat, aquestes persones es beneficien de la medicina, però aquestes persones ni tan sols es beneficien de les ulleres. Mayo Pithak o qualsevol altra recepta ha baixat. Molta gent ha vingut perquè m’han tractat. Veus quina diferència ha fet?  Quan es revisa, sembla que el nombre és el mateix que abans, però els símptomes es suprimeixen definitivament.Possiblement, per exemple, implants làser, operació faco, LIO fàquica, anells corneals que s’ajusten a la còrnia.  Tanmateix, és un fet que el mètode més utilitzat i provat és el làser.

     Quins canvis fan les operacions làser dins de l’ull?

     Com que canviar l’esfera de la còrnia pot canviar la seva capacitat d’enfocar la llum, el làser canvia l’esfera de la superfície exterior de la còrnia.  Segons la mida de la lent, algunes parts es fan més arrodonides i algunes parts es fan menys arrodonides.  Com a conseqüència d’aquest canvi, la llum reflectida per diferents objectes comença a enfocar-se correctament a la retina i l’ull comença a veure clarament sense cap suport (és a dir, ulleres o lents de contacte, etc.).  A les imatges següents s’ha explicat el procediment d’aquesta operació.

     Quins són els desavantatges del tractament amb làser?  I què fer?

     Els resultats del tractament són millors per a un nombre reduït, però, si el nombre és molt alt, com ara setze o disset, s’utilitza el mètode de Phakic IOL en lloc del làser i això també té molt èxit.  Per descomptat, si algú ja té una malaltia als ulls que no es pot curar de manera permanent, pot haver-hi danys, com una malaltia crònica de la còrnia, si la còrnia està inflamada constantment, etc.  Aquest tractament és molt útil per als ulls sans.  Pel que fa al risc, és cert que aquest tractament és molt senzill i segur, car només perquè les seves màquines i altres accessoris són molt cars, això és el més decent i s’ha d’acabar aquí.  Què es necessita?  Has de tenir entre 18 i 40 anys, fes un pla, posa’l primer a les teves prioritats i no vols res especial.  Es triguen deu a quinze minuts, només dos o tres dies després.

     Què és la LIO fàquica i a quin tipus de pacients es realitza aquesta operació?

     També és una lent que podeu anomenar lent de contacte i LIO.  Es col·loca quirúrgicament dins de l’ull, però no se li treu el cristal·lí natural per encaixar-lo Després de l’operació, el pacient porta dues lents a l’ull, una natural i l’altra artificial.  Hi ha dos tipus d’això, com es mostra a la imatge següent.  Aquesta lent és la millor per a persones que tenen un recompte de lents molt alt i no tenen cirurgia làser.

    Com superar la discapacitat visual?

    La vista comença a debilitar-se amb l’edat i les ulleres es desgasten.  Tanmateix, és important mantenir els ulls ben oberts.

    Pot semblar una tasca descoratjadora, però no ho és. Pots millorar la teva vista a mesura que envelleixis.

    Signes de mala visió

    Es diu que val més la precaució que la cura. Quan trobis els següents símptomes en tu mateix, consulta immediatament un metge.

    Dolor als ulls

    Els nostres ulls actuen com una lent, que s’ajusta per veure objectes a diferents distàncies.  Però quan tens dificultats per veure coses a la distància, els ulls s’han de treballar una mica més, la qual cosa pot provocar símptomes com ara dolor, cansament, ulls plorosos o sequedat.

    Tenir mal de cap

    La pressió o tensió als ulls provoquen mals de cap, ja que els ulls s’han d’esforçar més per fer la seva feina, provocant dolor al voltant dels ulls, sobretot llegint un llibre, treballant amb un ordinador o mirant una pissarra.  Quan els ulls s’han de centrar en veure les coses, els músculs es veuen obligats a treballar més, la qual cosa provoca mals de cap.  Si feu alguna cosa amb atenció, feu una pausa de quinze a trenta segons.

    Encongir els ulls

    Tancar lleugerament les parpelles, si pots veure clarament, vol dir que la teva vista s’està deteriorant.  Apretar els ulls ajuda a veure bé, però fer-ho durant molt de temps pot empitjorar la visió, alhora que provocar mals de cap.

    Difícil de veure amb llum brillant

    Si els ulls comencen a picar amb llum brillant, vol dir que hi ha un deteriorament de la visió, perquè aquesta llum brillant obliga els ulls a encongir-se, com a conseqüència de la qual cosa han de treballar més.

    Redueix l’ús de la pantalla

    La durada de l’ús d’una pantalla de telèfon o ordinador també pot afectar la visió, passar dues hores o més al dia mirant una pantalla digital pot provocar fatiga visual.  Això pot provocar enrogiment, picor, sequedat, borrosament, fatiga i mals de cap als ulls.  Per evitar-ho, cal aturar l’ús de la pantalla.

    Eviteu fumar

    Fumar provoca pèrdua de visió i danys als nervis òptics a mesura que envellim.  A més, la diabetis també causa problemes oculars.

    Seguiu revisant

    És important que la salut ocular sigui un hàbit revisar-los.Amb aquest hàbit, qualsevol tipus de problema de visió es pot superar fàcilment detectant-lo al principi.  Si tens mal de cap freqüents, els teus ulls es cansen després de llegir alguna cosa, t’has d’encongir per veure alguna cosa o has de llegir un llibre a prop, tot pot ser el resultat d’una mala visió.

    Deteriorament de la natura

    Els teus dos ulls formen dues imatges, que el cervell es fusiona en una, però quan la visió d’un ull es deteriora, la imatge formada al cervell no és correcta, cosa que pot fer-te sentir malalt.  Segons els experts, en aquests casos, el cervell veu dues imatges diferents i els costa combinar-les.

    Aliments útils per aguditzar la vista

    La vista és una benedicció inestimable de la natura, que podem protegir menjant els següents aliments.

    بھنڈی

    Okra conté compostos com la zeaxantina i la luteïna, que poden ser útils per millorar la vista.  Okra també conté alts nivells de vitamina C, que és bona per a la salut ocular.

    albercoc

    La vista es fa més feble amb l’edat, però els metges creuen que el betacarotè ajuda a mantenir una bona vista.  També es diu que menjar aliments rics en vitamina C, vitamina E, zinc i coure diàriament millora la vista.  Tots aquests nutrients estan presents als albercocs, que redueixen el risc de visió borrosa en un 25%.

    pastanagues

    Les pastanagues contenen vitamina A que ajuda a que les membranes dels ulls i altres parts funcionin millor.L’ús diari de pastanagues també millora la vista.

    Col

    La luteïna és un antioxidant que ajuda a millorar la visió.  La col també és rica en vitamina C i betacarotè.

    Fruites

    A qui no li agrada menjar fruita?  A mesura que s’acosta l’hivern, creixen les ganes de menjar fruita.  Fruites com les ametlles, les nous i els anacards són rics en àcids grassos omega-3.  Dóna a les parpelles la força per combatre la llum brillant i també ajuda a prevenir els problemes oculars que es produeixen amb l’edat.  Podeu contactar amb Noor Health Life per correu electrònic i WhatsApp per obtenir més preguntes i respostes.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s