Wit kolle op die vel kan skadeloos of selfs gevaarlik wees.

Noor Health Life

   Op verskillende stadiums van die lewe ondergaan ons vel, veral die vel van die gesig, baie veranderinge, as gevolg waarvan soms naels, puisies ongemak veroorsaak, soms kolle, wat soms vanself of na behandeling genees.Die twee tipes is egter van letsels op die vel vereis spesiale aandag.  Die eerste is die swart kolle wat in die vorm van skoenlappers op enige deel van die gesig verskyn as gevolg van brandwonde, snye, enige siekte of swangerskap, erge bloedarmoede of die uitwerking van dwelms, as dit betyds opgemerk word. As die uiteindelike eenvoudige resepte nie gebruik word nie en die dokter se instruksies gevolg word, dan verdwyn of verdwyn hierdie kolle.

   As daar egter ‘n wit kol op enige deel van die liggaam voorkom, soos gesig, nek, skouers, bors, rug of dye, is dit ‘n rede tot kommer, wat nie geïgnoreer moet word nie.  Hierdie wit kolle word in vier tipes verdeel.  Die eerste tipe bestaan ​​uit klein wit, ligbruin skakerings, wat skadeloos en behandelbaar is.  Hulle word veroorsaak deur ‘n klein swam, wat vlekke op die oppervlak van die vel veroorsaak.  Die oppervlak van hierdie kolle is effens geswel en verdwyn gewoonlik met ‘n effense wrywing.  Hierdie kolle is meer uitgespreek in die somer en vervaag in die winter.  Soms word hulle opvallend met oormatige sweet, maar word effens ligter nadat hulle gebad het.  Vir diegene met ‘n donkerder gelaat verskyn hierdie wit kolle op die vel van ‘n afstand af, maar vir diegene met ‘n ligte gelaat is hulle geneig om pienk te wees.

   Terloops, hierdie kolle veroorsaak nie jeuk nie, maar in sommige gevalle word jeuk ook aangemeld.  As een persoon in die huis ‘n slagoffer van hierdie wit kolle word, kan ander mense ook geraak word.  Daarom is dit beter vir die pasiënt om die voorsorgmaatreëls saam met die behandeling te volg.  Sit byvoorbeeld items opsy wat jy gebruik soos handdoeke, sakdoeke, klere, ens.

   Die tweede tipe sluit in ronde, wit kolle wat op die gesigte van seuns en meisies verskyn met growwe oppervlak.  Soms voel dit of die vel opgedroog en wit geword het, hulle jeuk nie.  Die algemene wanopvatting oor hierdie wit kolle is dat dit deur ‘n tekort aan kalsium veroorsaak word, maar daar is baie ander oorsake van hierdie kolle, waarvan die belangrikste swak gesondheid van kinders is, selfs al word hulle aan die son blootgestel.Gesigte kan word ook deur hierdie kolle geraak.  Ook, in sommige gevalle veroorsaak maagwurms hulle.  Hierdie kolle verskyn ook op die voorkop, wange, ken en soms op die nek, maar dit is nie aansteeklik nie en verdwyn vanself sonder behandeling.

   Die derde tipe sluit melaatsheid in, wat ‘n aansteeklike siekte is wat veroorsaak word deur ‘n bakterie genaamd M. melaatsheid.  Die siekte affekteer gewoonlik die vel en senuwees.  Dit het vier fases.  In die eerste stadium verskyn ‘n wit sirkel op die pasiënt se liggaam, veral op die wange, arms, dye en boude.En dit voel gevoelloos.  Dit is ‘n baie belangrike simptoom van die siekte, aangesien die siekte in ‘n vroeë stadium op hierdie stadium is, en as die korrekte diagnose en behandeling onmiddellik verskaf word, kan die siekte beheer word.  In geval van vertraging kan die siekte vinnig versprei en ongeneeslik word.

   Die vierde tipe sluit kneusplekke in.  Hierdie siekte is nie aansteeklik nie.  Aanvanklik verskyn ‘n semi-wit kol op enige deel van die liggaam en as daar enige hare tussen hierdie kolle is, word dit ook wit.  As hierdie kolle op die kopvel is, word die haarfollikels wit.

   In sommige gevalle bly die kolle jare lank dieselfde, en by sommige mense versprei hulle so vinnig dat die hele liggaam met wit kolle bedek word.  Pasiënte met diarree kan nie die intensiteit van die son verdra nie, daarbenewens het hulle geen ongemak nie en bly hulle in die algemeen gesond.

   Daar is ook ‘n paar wit kolle wat ons nooi.  Hierdie vlekke is gewoonlik te wyte aan die skoonheid van die gesig, soos ‘n groot aantal vroue en meisies, as hulle herhaaldelik bleikroom gebruik om die gelaatskleur te bleek, as gevolg daarvan word hul natuurlike vel aangetas.

   Ook in geval van allergieë kan jeuk en brand kolle voorkom Net so kan die gebruik van chemiese henna ook vlekke op die vel veroorsaak.  Of die kolle egter swart of wit is, moet dit nie geïgnoreer word nie en in plaas van selfbehandeling, kontak dadelik ‘n dermatoloog en kry ‘n volledige behandeling.Waarom verskyn hierdie wit kolle op die liggaam?

   Jy het al dikwels mense met merkbare wit kolle op hul vel gesien, maar hoekom gebeur dit en hoe is dit moontlik om dit te vermy?

   Hierdie siekte of kwaal is van groot belang vir die mense, wat ook nogal betekenisvol is.
   Spesialis Dokters, Professore, Chirurge, Konsultante by Noor Health Life Institute.  Volgens al hierdie kenners kan Noor Health Life jou alles van die beste gee.  En Noor Health Life doen weereens ‘n beroep op u om die armes te ondersteun en die wat in hospitale is te help.Noor Health Life help pasiënte wat in nood is. Weereens doen ek ‘n beroep op u om Noor Health Life te ondersteun en arm pasiënte deur Noor Health Life te help.  dankie almal.  As jy enige plasing van Noor Health Life lees, lees dit dan noukeurig.  Lees verder.
   Daar word algemeen geglo dat hierdie siekte, wat bursa genoem word, ‘n reaksie is op die drink van melk nadat jy vis geëet het, maar die mediese wetenskap ontken dit.

   Trouens, dit vind plaas wanneer die selle wat die vel sy natuurlike kleur gee ophou om sekere pigmente te produseer.
   6 Siektes wat op die vel verskyn

   Volgens Noor Health Life verskyn die siekte gewoonlik in die vorm van klein littekens of wit kolletjies.

   Soveel as 70 miljoen mense wêreldwyd het die siekte, ook bekend as outo-immuunsiekte, opgedoen, want wanneer dit blootgestel word, val die liggaam se immuunstelsel die selle aan wat werk om kleur vinnig te herstel.

   As dit in die begin gevang word, dit wil sê wanneer die kolle nie op die vel verskyn nie, maar die kleur is lig, dan is die vel meer geneig om na sy oorspronklike vorm herstel te word.

   Gebruik van AC-oorsake van velsiektes: navorsing

   Terloops, in die behandeling van hierdie siekte is die doel wat die kundiges voor hulle het, om die kleur vinnig te herstel en die effek daarvan te behou.

   Vir hierdie doel word sekere steroïedrome gebruik om die ontsteking te beheer terwyl Oion Mint ook voordelig kan wees.

   In sommige gevalle verlig die terapie die kleur van die onaangeraakte vel om die wit kolle meer opvallend te maak.

   Ook ligterapie en chirurgie is opsies.  Vir meer vrae en antwoorde kan jy Noor Health Life by e-pos kry en ons op WhatsApp kontak.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s