Titik putih ing kulit bisa ora mbebayani utawa malah mbebayani.

Noor Health Life

    Ing macem-macem tahapan urip, kulit kita, utamane kulit rai, ngalami akeh owah-owahan, minangka asil kadhangkala kuku, pimples nyebabake rasa ora nyaman, kadhangkala bintik-bintik, sing kadhangkala waras dhewe utawa sawise perawatan. blemishes ing kulit mbutuhake manungsa waé khusus.  Kapisan yaiku bintik-bintik ireng sing katon ing wangun kupu-kupu ing endi wae ing rai amarga kobong, luka, penyakit utawa meteng, anemia abot utawa efek obat-obatan, yen ditemokake ing wektu sing tepat. ora digunakake lan dituruti instruksi dhokter, banjur bintik-bintik kasebut ilang utawa ilang.

    Nanging, yen ana bintik putih ing bagean awak kayata rai, gulu, pundhak, dhadha, punggung utawa pupu, mula kudu kuwatir, sing ora kudu digatekake.  Titik putih iki dipérang dadi papat jinis.  Jinis pisanan kalebu warna putih cilik, coklat cahya, sing ora mbebayani lan bisa diobati.  Iki disebabake dening jamur cilik, sing nyebabake blemishes ing permukaan kulit.  Lumahing bintik-bintik iki rada abuh lan biasane ilang kanthi gesekan tipis.  Titik kasebut luwih jelas nalika musim panas lan ilang ing musim dingin.  Kadhangkala katon kanthi kringet sing berlebihan, nanging dadi rada entheng sawise adus.  Kanggo sing duwe kulit sing luwih peteng, bintik-bintik putih iki katon ing kulit saka kadohan, nanging kanggo sing duwe kulit sing cerah, cenderung dadi jambon.

    Miturut cara, bintik-bintik kasebut ora nyebabake gatal, nanging ing sawetara kasus gatal uga dilaporake.  Yen ana wong ing omah dadi korban bintik putih kasebut, wong liya uga bisa kena.  Mulane, luwih becik pasien ngetutake langkah-langkah pencegahan bebarengan karo perawatan.  Contone, sisihake barang sing sampeyan gunakake kayata andhuk, saputangan, sandhangan, lsp.

    Jinis kapindho kalebu bintik putih bunder sing katon ing pasuryan bocah lanang lan wadon kanthi permukaan kasar.  Kadhangkala kulite dadi garing lan putih, ora gatel.  Kesalahan umum babagan bintik-bintik putih iki yaiku amarga kekurangan kalsium, nanging ana akeh panyebab liyane sing nyebabake bintik-bintik kasebut, sing paling penting yaiku kesehatan bocah sing ora apik, sanajan kena sinar srengenge. uga kena pengaruh bintik-bintik kasebut.  Uga, ing sawetara kasus, cacing weteng nyebabake.  Titik iki uga katon ing bathuk, pipi, dagu lan sok-sok ing gulu, nanging ora nular lan ilang dhewe tanpa perawatan.

    Jinis katelu kalebu lepra, yaiku lelara nular sing disebabake dening bakteri sing diarani M. lepra.  Penyakit iki biasane mengaruhi kulit lan saraf.  Wis papat tahapan.  Ing tataran kapisan katon bunder putih ing awak pasien, utamane ing pipi, lengen, pupu lan bokong, lan rasa mati rasa.  Iki minangka gejala penyakit sing penting banget, amarga penyakit kasebut ana ing tahap awal ing tahap iki, banjur yen diagnosis lan perawatan sing bener diwenehake langsung, mula penyakit kasebut bisa dikontrol.  Yen wektu tundha, penyakit kasebut bisa nyebar kanthi cepet lan ora bisa ditambani.

    Jinis kaping papat kalebu bruises.  Penyakit iki ora nular.  Kaping pisanan, titik semi-putih katon ing bagean awak lan yen ana rambut ing antarane bintik kasebut, uga dadi putih.  Yen bintik-bintik kasebut ana ing kulit sirah, folikel rambut dadi putih.

    Ing sawetara kasus, bintik-bintik tetep padha nganti pirang-pirang taun, lan ing sawetara wong nyebar kanthi cepet nganti kabeh awak ditutupi bintik putih.  Pasien sing nandhang diare ora bisa ngidinke intensitas srengenge, saliyane ora ana rasa ora nyaman lan umume tetep sehat.

    Ana uga sawetara bintik putih sing diundang.  Jeblugan iki biyasane amarga kaendahane rai, kayata akeh wanita lan bocah-bocah wadon, yen bola-bali nggunakake krim pemutih kanggo gawe putih kulit, akibate kulit alami. ۔

    Kajaba iku, yen ana alergi, gatal-gatal lan bintik-bintik kobong bisa kedadeyan.  Nanging, apa bintik-bintik ireng utawa putih, ora kudu digatekake lan tinimbang perawatan mandiri, langsung hubungi dokter kulit lan njaluk perawatan lengkap, kenapa bintik-bintik putih kasebut katon ing awak?

    Sampeyan wis kerep ndeleng wong sing duwe bintik putih sing katon ing kulit, nanging kenapa iki kedadeyan lan kepiye carane bisa nyingkiri?

    Lelara utawa lelara iki mrihatinake wong, sing uga cukup signifikan.
    Dokter Spesialis, Profesor, Ahli Bedah, Konsultan ing Noor Health Life Institute.  Miturut kabeh ahli kasebut, Noor Health Life bisa menehi sing paling apik.  Lan Noor Health Life sepisan maneh ngajak sampeyan nyengkuyung wong-wong miskin lan mbantu wong-wong sing ana ing rumah sakit.Noor Health Life mbantu pasien sing butuh.  matur nuwun kabeh.  Yen sampeyan maca postingan Noor Health Life banjur waca kanthi ati-ati.  Wacanen.
    Umume dipercaya yen penyakit iki, sing diarani bursa, minangka reaksi kanggo ngombe susu sawise mangan iwak, nanging ilmu kedokteran mbantah iki.

    Nyatane, kedadeyan kasebut nalika sel sing menehi warna alami kulit mandheg ngasilake pigmen tartamtu.
    6 Penyakit sing katon ing kulit

    Miturut Noor Health Life, penyakit kasebut biasane katon ing bentuk bekas cilik utawa bintik putih.

    Udakara 70 yuta wong ing saindenging jagad nandhang penyakit kasebut, uga dikenal minangka penyakit otoimun, amarga nalika katon, sistem kekebalan awak nyerang sel sing bisa mulihake warna kanthi cepet.

    Yen kejiret ing wiwitan, yaiku, nalika bintik-bintik ora katon ing kulit, nanging warnane entheng, mula kulit luwih gampang dibalekake maneh menyang bentuk asline.

    Panganggone AC nyebabake penyakit kulit: riset

    Miturut cara kasebut, ing perawatan penyakit iki, tujuane para ahli ing ngarepe yaiku kanggo mulihake warna kanthi cepet lan njaga efeke.

    Kanggo tujuan iki, krim steroid tartamtu digunakake kanggo ngontrol inflamasi nalika Oion Mint uga bisa migunani.

    Ing sawetara kasus, terapi madhangi warna kulit sing ora kena pengaruh kanggo nggawe bintik putih luwih katon.

    Uga terapi cahya lan operasi minangka pilihan.  Kanggo pitakonan lan jawaban liyane sampeyan bisa njaluk Noor Health Life saka email lan hubungi kita ing WhatsApp.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s