Petele albe de pe piele pot fi inofensive sau chiar periculoase.

Noor Health Life

    În diferite etape ale vieții, pielea noastră, în special pielea feței, suferă numeroase modificări, în urma cărora uneori unghiile, coșurile provoacă disconfort, alteori pete, care uneori se vindecă de la sine sau după tratament.Totuși, cele două tipuri de pete de pe piele necesită o atenție specială.  Primul sunt petele negre care apar sub forma de fluturi pe orice parte a feței din cauza arsurilor, tăieturilor, oricărei boli sau sarcinii, anemiei severe sau efectele medicamentelor, dacă sunt observate la timp.Dacă ultimele rețete simple. nu sunt folosite și sunt respectate instrucțiunile medicului, apoi aceste pete dispar sau dispar.

    Cu toate acestea, dacă o pată albă apare pe orice parte a corpului, cum ar fi față, gât, umeri, piept, spate sau coapse, este un motiv de îngrijorare, care nu trebuie ignorat.  Aceste pete albe sunt împărțite în patru tipuri.  Primul tip constă în nuanțe mici de alb, maro deschis, care sunt inofensive și tratabile.  Sunt cauzate de o mică ciupercă, care provoacă pete pe suprafața pielii.  Suprafața acestor pete este ușor umflată și de obicei dispare cu o ușoară frecare.  Aceste pete sunt mai pronunțate vara și se estompează iarna.  Uneori devin vizibile cu transpirație excesivă, dar devin puțin mai ușoare după baie.  Pentru cei cu tenul mai inchis, aceste pete albe apar pe piele de la distanta, insa pentru cei cu ten deschis tind sa fie roz.

    Apropo, aceste pete nu provoacă mâncărime, dar în unele cazuri este raportată și mâncărime.  Dacă o persoană din casă devine victima acestor pete albe, pot fi afectate și alte persoane.  Prin urmare, este mai bine ca pacientul să urmeze măsurile de precauție împreună cu tratamentul.  De exemplu, pune deoparte obiectele pe care le folosești, cum ar fi prosoape, batiste, haine etc.

    Al doilea tip include pete rotunde, albe, care apar pe fețele băieților și fetelor cu suprafață aspră.  Uneori se simte ca și cum pielea s-a uscat și s-a alb, nu mâncărime.  Concepția greșită comună despre aceste pete albe este că sunt cauzate de lipsa de calciu, dar există multe alte cauze ale acestor pete, dintre care cea mai importantă este sănătatea precară a copiilor, chiar dacă sunt expuși la soare. de asemenea, să fie afectate de aceste pete.  De asemenea, în unele cazuri, viermii stomacali le provoacă.  Aceste pete apar si pe frunte, obraji, barbie si ocazional pe gat, dar nu sunt contagioase si dispar de la sine fara tratament.

    Al treilea tip include lepra, care este o boală contagioasă cauzată de o bacterie numită M. lepra.  Boala afectează de obicei pielea și nervii.  Are patru etape.  În prima etapă, pe corpul pacientului apare un cerc alb, în ​​special pe obraji, brațe, coapse și fese.Și se simte amorțit.  Acesta este un simptom foarte important al bolii, deoarece boala este într-un stadiu incipient în această etapă, atunci dacă diagnosticul și tratamentul corect sunt furnizați imediat, atunci boala poate fi controlată.  În caz de întârziere, boala se poate răspândi rapid și deveni incurabilă.

    Al patrulea tip include vânătăi.  Această boală nu este contagioasă.  Inițial, pe orice parte a corpului apare o pată semi-albă și, dacă există vreun fir de păr între aceste pete, acesta devine și alb.  Dacă aceste pete sunt pe scalp, foliculii de păr devin albi.

    În unele cazuri, petele rămân aceleași ani de zile, iar la unele persoane se răspândesc atât de repede încât întregul corp devine acoperit de pete albe.  Pacienții cu diaree nu pot tolera intensitatea soarelui, în plus nu au niciun disconfort și per total rămân sănătoși.

    Sunt și câteva pete albe pe care le invităm.  Aceste pete se datorează de obicei frumuseții feței, cum ar fi un număr mare de femei și fete, dacă folosesc în mod repetat cremă de albire pentru albirea tenului, ca urmare pielea lor naturală este afectată.

    De asemenea, in caz de alergii pot aparea mancarimi si pete de arsuri.La fel si folosirea hennei chimice poate provoca si pete pe piele.  Oricum, indiferent dacă petele sunt negre sau albe, nu trebuie ignorate și în loc de auto-tratament, contactați imediat un dermatolog și obțineți un tratament complet.De ce apar aceste pete albe pe corp?

    Ați văzut adesea oameni cu pete albe vizibile pe piele, dar de ce se întâmplă acest lucru și cum este posibil să îl evitați?

    Această boală sau afecțiune este de mare îngrijorare pentru oameni, ceea ce este, de asemenea, destul de semnificativ.
    Medici specialisti, profesori, chirurgi, consultanti la Noor Health Life Institute.  Potrivit tuturor acestor experți, Noor Health Life vă poate oferi tot ce este mai bun.  Și Noor Health Life vă îndeamnă încă o dată să susțineți cei săraci și să îi ajutați pe cei care se află în spitale. Noor Health Life ajută pacienții care au nevoie. Încă o dată, vă îndemn să susțineți Noor Health Life și să ajutați pacienții săraci prin Noor Health Life.  va multumesc tuturor.  Dacă ați citit orice postare din Noor Health Life, atunci citiți-o cu atenție.  Citiți mai departe.
    Se crede în mod obișnuit că această boală, numită bursă, este o reacție la consumul de lapte după consumul de pește, dar știința medicală neagă acest lucru.

    De fapt, apare atunci când celulele care dau pielii culoarea naturală încetează să mai producă anumiți pigmenți.
    6 Boli care apar pe piele

    Potrivit Noor Health Life, boala apare de obicei sub formă de mici cicatrici sau pete albe.

    Aproximativ 70 de milioane de oameni din întreaga lume au contractat boala, cunoscută și sub numele de boală autoimună, deoarece atunci când este expusă, sistemul imunitar al organismului atacă celulele care lucrează pentru a restabili rapid culoarea.

    Dacă este prins la început, adică atunci când petele nu apar pe piele, dar culoarea este deschisă, atunci pielea este mai probabil să fie restabilită la forma inițială.

    Utilizarea AC cauzele bolilor de piele: cercetare

    Apropo, în tratamentul acestei boli, scopul pe care îl au experții în fața lor este de a restabili rapid culoarea și de a-și menține efectul.

    În acest scop, anumite creme cu steroizi sunt folosite pentru a controla inflamația, în timp ce Oion Mint poate fi de asemenea benefică.

    În unele cazuri, terapia luminează culoarea pielii neafectate pentru a face petele albe mai vizibile.

    De asemenea, terapia cu lumină și chirurgia sunt opțiuni.  Pentru mai multe întrebări și răspunsuri, puteți obține Noor Health Life prin e-mail și contactați-ne pe WhatsApp.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s