Les taques blanques a la pell poden ser inofensives o fins i tot perilloses.

Noor Health Life

   En les diferents etapes de la vida, la nostra pell, especialment la de la cara, pateix molts canvis, com a conseqüència dels quals de vegades les ungles, els grans ens provoquen molèsties, de vegades les taques, que de vegades es curen per si soles o després del tractament. de taques a la pell requereixen una atenció especial.  La primera són les taques negres que apareixen en forma de papallones a qualsevol part de la cara per cremades, talls, qualsevol malaltia o embaràs, anèmia severa o efectes dels fàrmacs, si es noten a temps. no s’utilitzen i se segueixen les instruccions del metge, llavors aquestes taques desapareixen o s’esvaeixen.

   Tanmateix, si apareix una taca blanca en qualsevol part del cos com ara la cara, el coll, les espatlles, el pit, l’esquena o les cuixes, és un motiu de preocupació, que no s’ha de passar per alt.  Aquestes taques blanques es divideixen en quatre tipus.  El primer tipus consisteix en petits tons blancs i marrons clars, que són inofensius i tractables.  Són causats per un petit fong, que provoca taques a la superfície de la pell.  La superfície d’aquestes taques està lleugerament inflada i normalment desapareix amb una lleugera fricció.  Aquestes taques són més pronunciades a l’estiu i s’esvaeixen a l’hivern.  De vegades es noten amb una sudoració excessiva, però es tornen lleugerament més lleugers després de prendre un bany.  Per a aquells amb una pell més fosca, aquestes taques blanques apareixen a la pell des de la distància, però per a aquells amb una pell clara, acostumen a ser rosats.

   Per cert, aquestes taques no causen picor, però en alguns casos també s’informa.  Si una persona de la casa és víctima d’aquestes taques blanques, altres persones també es poden veure afectades.  Per tant, és millor que el pacient segueixi les mesures de precaució juntament amb el tractament.  Per exemple, deixeu de banda els objectes que feu servir com ara tovalloles, mocadors, roba, etc.

   El segon tipus inclou taques blanques i rodones que apareixen a la cara dels nens i les nenes amb superfície rugosa.  De vegades sembla com si la pell s’hagi assecat i s’ha tornat blanca, no piquen.  La concepció errònia comuna sobre aquestes taques blanques és que són causades per la manca de calci, però hi ha moltes altres causes d’aquestes taques, la més important de les quals és la mala salut dels nens, encara que estiguin exposats al sol. també es veurà afectat per aquests punts.  A més, en alguns casos els cucs estomacals els causen.  Aquestes taques també apareixen al front, les galtes, la barbeta i ocasionalment al coll, però no són contagioses i desapareixen soles sense tractament.

   El tercer tipus inclou la lepra, que és una malaltia contagiosa causada per un bacteri anomenat M. lepra.  La malaltia sol afectar la pell i els nervis.  Té quatre etapes.  En la primera etapa, apareix un cercle blanc al cos del pacient, sobretot a les galtes, braços, cuixes i natges, i se sent adormit.  Aquest és un símptoma molt important de la malaltia, ja que la malaltia es troba en una fase primerenca en aquesta etapa, llavors si es proporciona el diagnòstic i el tractament correctes immediatament, es pot controlar la malaltia.  En cas de retard, la malaltia es pot estendre ràpidament i esdevenir incurable.

   El quart tipus inclou contusions.  Aquesta malaltia no és contagiosa.  Inicialment, apareix una taca semiblanca a qualsevol part del cos i si hi ha algun pèl entre aquestes taques, també es torna blanc.  Si aquestes taques es troben al cuir cabellut, els fol·licles pilosos es tornen blancs.

   En alguns casos, les taques romanen iguals durant anys, i en algunes persones s’estenen tan ràpidament que tot el cos es cobreix de taques blanques.  Els pacients amb diarrea no poden tolerar la intensitat del sol, a més no tenen cap molèstia i en general es mantenen sans.

   També hi ha algunes taques blanques que convidem.  Aquestes taques solen ser degudes a la bellesa de la cara, com ara un gran nombre de dones i nenes, si utilitzen repetidament crema de lleixiu per blanquejar la pell, com a resultat, la seva pell natural es veu afectada.

   A més, en cas d’al·lèrgies, poden aparèixer picor i taques de cremada, així com l’ús de henna química també pot provocar taques a la pell.  No obstant això, tant si les taques són blanques com negres, no s’han d’ignorar i en comptes d’autotractar-se, poseu-vos en contacte immediatament amb un dermatòleg i feu un tractament complet.Per què apareixen aquestes taques blanques al cos?

   Sovint has vist persones amb taques blanques notables a la pell, però per què passa això i com és possible evitar-ho?

   Aquesta malaltia o dolència preocupa molt a la gent, que també és força significativa.
   Metges especialistes, professors, cirurgians i consultors del Noor Health Life Institute.  Segons tots aquests experts, Noor Health Life us pot donar el millor.  I Noor Health Life us insta una vegada més a donar suport als pobres i ajudar els que es troben als hospitals. Noor Health Life ajuda els pacients que ho necessiten. Un cop més, us insto a donar suport a Noor Health Life i ajudar els pacients pobres a través de Noor Health Life.  gràcies a tots.  Si llegiu qualsevol publicació de Noor Health Life, llegiu-la amb atenció.  Segueix llegint.
   Es creu comunament que aquesta malaltia, anomenada bursa, és una reacció a beure llet després de menjar peix, però la ciència mèdica ho nega.

   De fet, es produeix quan les cèl·lules que donen a la pell el seu color natural deixen de produir determinats pigments.
   6 Malalties que apareixen a la pell

   Segons Noor Health Life, la malaltia sol aparèixer en forma de petites cicatrius o taques blanques.

   Fins a 70 milions de persones a tot el món han contret la malaltia, també coneguda com a malaltia autoimmune, perquè quan està exposada, el sistema immunitari del cos ataca les cèl·lules que treballen per restaurar el color ràpidament.

   Si s’agafa al principi, és a dir, quan les taques no apareixen a la pell, però el color és clar, és més probable que la pell torni a la seva forma original.

   Ús de CA causes de malalties de la pell: investigació

   Per cert, en el tractament d’aquesta malaltia, l’objectiu que tenen els experts al davant és recuperar el color ràpidament i mantenir-ne l’efecte.

   Amb aquest propòsit s’utilitzen certes cremes d’esteroides per controlar la inflamació, mentre que Oion Mint també pot ser beneficiosa.

   En alguns casos, la teràpia aclareix el color de la pell no afectada per fer que les taques blanques siguin més notables.

   També la llum teràpia i la cirurgia són opcions.  Per obtenir més preguntes i respostes, podeu obtenir Noor Health Life per correu electrònic i contactar amb nosaltres per WhatsApp.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s