Bintik bodas dina kulit tiasa bahaya atawa malah bahaya.

Noor Health Life

    Dina sababaraha tahapan kahirupan, kulit urang, khususna kulit raray, ngalaman seueur parobihan, anu balukarna kadang kuku, pimples nyababkeun teu ngarareunah, kadang bintik, anu kadang nyageurkeun nyalira atanapi saatos perawatan. tina blemishes dina kulit merlukeun perhatian husus.  Anu kahiji nyaéta bintik-bintik hideung anu muncul dina bentuk kukupu dina bagian mana waé dina raray kusabab kaduruk, motong, sagala panyakit atanapi kakandungan, anémia parah atanapi akibat tina obat-obatan, upami ditingali dina waktosna. henteu dianggo sareng paréntah dokter diturutan, teras bintik-bintik ieu ngaleungit atanapi ngaleungit.

    Nanging, upami aya bintik bodas dina bagian mana waé awak sapertos raray, beuheung, taktak, dada, tonggong atanapi pingping, éta mangrupikeun masalah anu teu kedah dipaliré.  Bintik bodas ieu dibagi jadi opat rupa.  Jinis kahiji diwangun ku bodas leutik, nuansa coklat lampu, anu henteu bahaya sareng tiasa dirawat.  Éta téh disababkeun ku jamur leutik, nu ngabalukarkeun blemishes dina beungeut kulit.  Beungeut bintik-bintik ieu rada ngabareuhan sareng biasana ngaleungit kalayan gesekan sakedik.  Bintik-bintik ieu langkung jelas dina usum panas sareng luntur dina usum tiis.  Kadang-kadang maranehna jadi noticeable kalawan sweating kaleuleuwihan, tapi jadi rada torek sanggeus mandi.  Pikeun anu kulitna langkung poék, bintik-bintik bodas ieu muncul dina kulit tina kajauhan, tapi pikeun anu gaduh warna anu cerah, aranjeunna condong warna pink.

    Ku jalan kitu, bintik ieu henteu ngabalukarkeun itching, tapi dina sababaraha kasus itching ogé dilaporkeun.  Lamun hiji jalma di imah jadi korban bintik bodas ieu, jalma séjén ogé bisa kapangaruhan.  Ku alatan éta, éta hadé pikeun penderita nuturkeun ukuran precautionary sapanjang kalawan perlakuan.  Contona, sisihkan barang anu anjeun anggo sapertos anduk, saputangan, baju, jsb.

    Jenis kadua ngawengku buleud, bintik bodas muncul dina beungeut budak jeung katresna jeung beungeut kasar.  Sakapeung karasaeun saolah-olah kulit garing sareng janten bodas, aranjeunna henteu gatal.  Kasalahan umum ngeunaan bintik bodas ieu disababkeun ku kakurangan kalsium, tapi aya seueur panyabab bintik-bintik ieu, anu paling penting nyaéta kaséhatan murangkalih anu goréng, sanaos aranjeunna kakeunaan panonpoé. ogé kapangaruhan ku bintik-bintik ieu.  Ogé, dina sababaraha kasus cacing burih ngabalukarkeun aranjeunna.  Bintik-bintik ieu ogé muncul dina dahi, pipi, gado sareng kadang-kadang dina beuheung, tapi henteu tepa sareng ngaleungit sorangan tanpa perlakuan.

    Jinis katilu kalebet kusta, nyaéta panyakit nular anu disababkeun ku baktéri anu disebut M. kusta.  Panyakit biasana mangaruhan kulit sareng saraf.  Cai mibanda opat tahapan.  Dina tahap kahiji muncul bunderan bodas dina awak pasien, utamana dina pipi, leungeun, pingping jeung imbit.  Ieu mangrupikeun gejala anu penting pisan, sabab panyakitna aya dina tahap awal dina tahap ieu, maka upami diagnosis sareng perawatan anu leres disayogikeun langsung, maka panyakit tiasa dikontrol.  Dina hal reureuh, panyakit tiasa nyebarkeun gancang sareng janten teu tiasa diubaran.

    Jenis kaopat kaasup ancur.  Panyakit ieu henteu tepa.  Mimitina, bintik semi-bodas muncul dina bagian mana waé awak sareng upami aya rambut di antara bintik-bintik ieu, éta ogé janten bodas.  Upami bintik-bintik ieu aya dina kulit sirah, folikel rambut janten bodas.

    Dina sababaraha kasus, bintik-bintik tetep sami salami mangtaun-taun, sareng dina sababaraha urang aranjeunna nyebarkeun gancang pisan sahingga sadayana awak ditutupan ku bintik bodas.  Pasén diare teu tiasa tolerate inténsitas panonpoe, salian ti éta maranéhna teu ngarareunah jeung sakabéh maranéhna tetep cageur.

    Aya ogé sababaraha bintik bodas nu urang diondang.  Jerawat ieu biasana disababkeun ku kageulisan raray, sapertos seueur awéwé sareng budak awéwé, upami aranjeunna sababaraha kali ngagunakeun krim pemutih pikeun ngamutihkeun kulit, akibatna kulit alami aranjeunna kapangaruhan. ۔

    Ogé, dina kasus alergi, gatal-gatal sareng bintik-bintik kaduruk tiasa kajantenan.Kitu ogé, panggunaan henna kimia ogé tiasa nyababkeun blemishes dina kulit.  Nanging, naha bintik-bintik hideung atanapi bodas, aranjeunna henteu kedah dipaliré sareng tinimbang perawatan diri, langsung ngahubungi dermatologist sareng kéngingkeun perawatan lengkep.Naha bintik-bintik bodas ieu muncul dina awak?

    Anjeun geus mindeng nempo jalma kalawan bintik bodas noticeable dina kulit maranéhanana, tapi naha ieu kajadian jeung kumaha mungkin pikeun nyegah eta?

    Panyakit atanapi panyakit ieu mangrupikeun perhatian anu ageung pikeun masarakat, anu ogé cukup signifikan.
    Dokter Spesialis, Profesor, Ahli Bedah, Konsultan di Institut Kahirupan Kaséhatan Noor.  Numutkeun sadaya ahli ieu, Noor Health Life tiasa masihan anjeun anu pangsaéna.  Sareng Noor Health Life sakali deui ngadesek anjeun pikeun ngadukung anu miskin sareng ngabantosan anu aya di rumah sakit.Noor Health Life ngabantosan pasien anu peryogi.Sakali deui kuring ngajurung anjeun pikeun ngadukung Noor Health Life sareng ngabantosan pasien miskin ngalangkungan Noor Health Life.  hatur nuhun sadayana.  Upami anjeun maca tulisan ngeunaan Noor Health Life teras baca sacara saksama.  Baca terus.
    Biasana dipercaya yén panyakit ieu, anu disebut bursa, mangrupikeun réaksi nginum susu saatos tuang lauk, tapi élmu médis nolak ieu.

    Kanyataanna, éta lumangsung nalika sél nu masihan kulit warna alam na eureun ngahasilkeun pigmén tangtu.
    6 Panyakit nu nembongan dina kulit

    Numutkeun Noor Health Life, kasakit biasana muncul dina bentuk scars leutik atawa bintik bodas.

    Saloba 70 juta jalma di sakuliah dunya geus kaserang kasakit, ogé katelah kasakit otoimun, sabab lamun eta kakeunaan, sistim imun awak nyerang sél nu gawéna mulangkeun warna gancang.

    Lamun geus bray di awal, nyaeta, nalika bintik-bintik teu muncul dina kulit, tapi warnana hampang, kulit leuwih gampang dibalikeun kana bentuk aslina.

    Pamakéan AC ngabalukarkeun kasakit kulit: panalungtikan

    Ngomong-ngomong, dina pengobatan panyakit ieu, tujuan para ahli di payuneunana nyaéta mulangkeun warna gancang sareng ngajaga pangaruhna.

    Pikeun tujuan ieu krim stéroid tangtu dipaké pikeun ngadalikeun peradangan bari Oion Mint ogé bisa aya mangpaatna.

    Dina sababaraha kasus terapi lightens warna kulit unaffected sangkan bintik bodas leuwih noticeable.

    Ogé terapi cahaya sareng bedah mangrupikeun pilihan.  Kanggo langkung seueur patarosan sareng waleran anjeun tiasa kéngingkeun Noor Health Life tina email sareng ngahubungi kami dina WhatsApp.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s