Οι λευκές κηλίδες στο δέρμα μπορεί να είναι αβλαβείς ή ακόμα και επικίνδυνες.

Noor Health Life

   Σε διάφορα στάδια της ζωής το δέρμα μας, ιδιαίτερα το δέρμα του προσώπου, υφίσταται πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα άλλοτε νύχια, σπυράκια να προκαλούν ενόχληση, άλλοτε κηλίδες, που άλλοτε επουλώνονται μόνα τους ή μετά από θεραπεία. των κηλίδων στο δέρμα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.  Το πρώτο είναι οι μαύρες κηλίδες που εμφανίζονται με τη μορφή πεταλούδων σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου λόγω εγκαυμάτων, κοψίματος, οποιασδήποτε ασθένειας ή εγκυμοσύνης, σοβαρής αναιμίας ή επιδράσεων φαρμάκων, αν γίνουν έγκαιρα αντιληπτές. δεν χρησιμοποιούνται και ακολουθούνται οι οδηγίες του γιατρού, τότε αυτές οι κηλίδες εξαφανίζονται ή εξαφανίζονται.

   Ωστόσο, εάν εμφανιστεί μια λευκή κηλίδα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, όπως πρόσωπο, λαιμό, ώμους, στήθος, πλάτη ή μηρούς, είναι λόγος ανησυχίας, που δεν πρέπει να αγνοηθεί.  Αυτές οι λευκές κηλίδες χωρίζονται σε τέσσερις τύπους.  Ο πρώτος τύπος αποτελείται από μικροσκοπικές λευκές, ανοιχτό καφέ αποχρώσεις, οι οποίες είναι αβλαβείς και θεραπεύσιμες.  Προκαλούνται από έναν μικρό μύκητα, ο οποίος προκαλεί ατέλειες στην επιφάνεια του δέρματος.  Η επιφάνεια αυτών των κηλίδων είναι ελαφρώς διογκωμένη και συνήθως εξαφανίζεται με μια ελαφρά τριβή.  Αυτά τα σημεία είναι πιο έντονα το καλοκαίρι και ξεθωριάζουν το χειμώνα.  Μερικές φορές γίνονται αισθητά με την υπερβολική εφίδρωση, αλλά γίνονται ελαφρώς πιο ελαφριά μετά το μπάνιο.  Για όσους έχουν πιο σκούρα επιδερμίδα, αυτές οι λευκές κηλίδες εμφανίζονται στο δέρμα από απόσταση, αλλά για εκείνους με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τείνουν να είναι ροζ.

   Παρεμπιπτόντως, αυτές οι κηλίδες δεν προκαλούν φαγούρα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αναφέρεται και κνησμός.  Εάν ένα άτομο στο σπίτι γίνει θύμα αυτών των λευκών κηλίδων, μπορεί να επηρεαστούν και άλλα άτομα.  Επομένως, είναι καλύτερα ο ασθενής να ακολουθεί και τα προληπτικά μέτρα παράλληλα με τη θεραπεία.  Για παράδειγμα, αφήστε στην άκρη αντικείμενα που χρησιμοποιείτε όπως πετσέτες, μαντήλια, ρούχα κ.λπ.

   Ο δεύτερος τύπος περιλαμβάνει στρογγυλές, λευκές κηλίδες που εμφανίζονται στα πρόσωπα αγοριών και κοριτσιών με τραχιά επιφάνεια.  Μερικές φορές φαίνεται ότι το δέρμα έχει στεγνώσει και έχει γίνει λευκό, δεν φαγούρα.  Η κοινή παρανόηση σχετικά με αυτές τις λευκές κηλίδες είναι ότι προκαλούνται από έλλειψη ασβεστίου, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες αιτίες για αυτές τις κηλίδες, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι η κακή υγεία των παιδιών, ακόμα κι αν εκτίθενται στον ήλιο. επηρεάζονται επίσης από αυτά τα σημεία.  Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις τα σκουλήκια του στομάχου τα προκαλούν.  Αυτές οι κηλίδες εμφανίζονται επίσης στο μέτωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι και περιστασιακά στο λαιμό, αλλά δεν είναι μεταδοτικές και εξαφανίζονται από μόνες τους χωρίς θεραπεία.

   Ο τρίτος τύπος περιλαμβάνει τη λέπρα, η οποία είναι μια μεταδοτική ασθένεια που προκαλείται από ένα βακτήριο που ονομάζεται M. leprosy.  Η ασθένεια συνήθως επηρεάζει το δέρμα και τα νεύρα.  Έχει τέσσερα στάδια.  Στο πρώτο στάδιο εμφανίζεται ένας λευκός κύκλος στο σώμα του ασθενούς, ιδιαίτερα στα μάγουλα, τα χέρια, τους μηρούς και τους γλουτούς και αισθάνεται μούδιασμα.  Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σύμπτωμα της νόσου, αφού η νόσος βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο σε αυτό το στάδιο, τότε εάν η σωστή διάγνωση και θεραπεία γίνει άμεσα, τότε η νόσος μπορεί να ελεγχθεί.  Σε περίπτωση καθυστέρησης, η ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα και να γίνει ανίατη.

   Ο τέταρτος τύπος περιλαμβάνει μώλωπες.  Αυτή η ασθένεια δεν είναι μεταδοτική.  Αρχικά, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζεται μια ημίλευκη κηλίδα και αν υπάρχει τρίχα ανάμεσα σε αυτά τα σημεία, γίνεται και αυτή λευκή.  Εάν αυτά τα σημεία βρίσκονται στο τριχωτό της κεφαλής, τα τριχοθυλάκια γίνονται λευκά.

   Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κηλίδες παραμένουν οι ίδιες για χρόνια και σε μερικούς ανθρώπους εξαπλώνονται τόσο γρήγορα που ολόκληρο το σώμα καλύπτεται με λευκές κηλίδες.  Οι ασθενείς με διάρροια δεν μπορούν να ανεχθούν την ένταση του ήλιου, επιπλέον δεν έχουν καμία ενόχληση και γενικά παραμένουν υγιείς.

   Υπάρχουν επίσης μερικές λευκές κηλίδες που προσκαλούμε.  Αυτά τα ελαττώματα οφείλονται συνήθως στην ομορφιά του προσώπου, όπως ένας μεγάλος αριθμός γυναικών και κοριτσιών, εάν χρησιμοποιούν επανειλημμένα λευκαντική κρέμα για να λευκάνει την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται το φυσικό τους δέρμα.

   Επίσης σε περίπτωση αλλεργίας μπορεί να εμφανιστούν κηλίδες κνησμού και καύσου.Ομοίως η χρήση χημικής χέννας μπορεί επίσης να προκαλέσει κηλίδες στο δέρμα.  Ωστόσο, είτε οι κηλίδες είναι μαύρες είτε άσπρες, δεν πρέπει να αγνοηθούν και αντί για αυτοθεραπεία, επικοινωνήστε αμέσως με έναν δερματολόγο και κάντε μια ολοκληρωμένη θεραπεία.Γιατί εμφανίζονται αυτές οι λευκές κηλίδες στο σώμα;

   Έχετε δει συχνά άτομα με εμφανείς λευκές κηλίδες στο δέρμα τους, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό και πώς είναι δυνατόν να το αποφύγετε;

   Αυτή η ασθένεια ή πάθηση ανησυχεί πολύ τους ανθρώπους, κάτι που είναι επίσης αρκετά σημαντικό.
   Ειδικοί Ιατροί, Καθηγητές, Χειρουργοί, Σύμβουλοι στο Noor Health Life Institute.  Σύμφωνα με όλους αυτούς τους ειδικούς, το Noor Health Life μπορεί να σας δώσει ό,τι καλύτερο.  Και το Noor Health Life σας προτρέπει για άλλη μια φορά να στηρίξετε τους φτωχούς και να βοηθήσετε όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία. Το Noor Health Life βοηθά τους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Για άλλη μια φορά, σας προτρέπω να στηρίξετε το Noor Health Life και να βοηθήσετε τους φτωχούς ασθενείς μέσω του Noor Health Life.  σας ευχαριστώ όλους.  Αν διαβάσετε οποιαδήποτε ανάρτηση του Noor Health Life τότε διαβάστε την προσεκτικά.  Συνέχισε να διαβάζεις.
   Συνήθως πιστεύεται ότι αυτή η ασθένεια, που ονομάζεται Προύσα, είναι μια αντίδραση στην κατανάλωση γάλακτος μετά την κατανάλωση ψαριού, αλλά η ιατρική επιστήμη το αρνείται.

   Στην πραγματικότητα, συμβαίνει όταν τα κύτταρα που δίνουν στο δέρμα το φυσικό του χρώμα σταματούν να παράγουν ορισμένες χρωστικές.
   6 Ασθένειες που εμφανίζονται στο δέρμα

   Σύμφωνα με το Noor Health Life, η ασθένεια εμφανίζεται συνήθως με τη μορφή μικρών ουλών ή λευκών κηλίδων.

   Περίπου 70 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν προσβληθεί από τη νόσο, γνωστή και ως αυτοάνοση νόσο, επειδή όταν εκτίθεται, το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος επιτίθεται στα κύτταρα που εργάζονται για να αποκαταστήσουν γρήγορα το χρώμα.

   Αν πιαστεί στην αρχή, όταν δηλαδή δεν φαίνονται οι κηλίδες στο δέρμα, αλλά το χρώμα είναι ανοιχτό, τότε το δέρμα είναι πιο πιθανό να επανέλθει στο αρχικό του σχήμα.

   Χρήση AC αιτίες δερματικών παθήσεων: έρευνα

   Παρεμπιπτόντως, στη θεραπεία αυτής της ασθένειας, ο στόχος που έχουν μπροστά τους οι ειδικοί είναι να επαναφέρουν γρήγορα το χρώμα και να διατηρήσουν την επίδρασή του.

   Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται ορισμένες κρέμες στεροειδών για τον έλεγχο της φλεγμονής, ενώ το Oion Mint μπορεί επίσης να είναι ευεργετικό.

   Σε ορισμένες περιπτώσεις, η θεραπεία ανοίγει το χρώμα του μη επηρεασμένου δέρματος για να κάνει τις λευκές κηλίδες πιο αισθητές.

   Επίσης, η φωτοθεραπεία και η χειρουργική επέμβαση είναι επιλογές.  Για περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις, μπορείτε να λάβετε το Noor Health Life από email και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο WhatsApp.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s