Årsager og symptomer på meningitis.

Noor Health Life

   Verdens meningitisdag fejres over hele verden den 24. april.  På denne dag arrangeres forskellige seminarer og konferencer for at bevidstgøre denne feber, så folk kan blive gjort opmærksomme på symptomer, årsager, behandling og forebyggelse af denne feber.  Det anslås, at feberen rammer mere end en million mennesker på verdensplan hvert år.  Meningitis kan ramme mennesker i alle aldre, uanset om de er unge eller gamle.  Rettidig behandling er meget vigtig.Hvis feberen når et farligt niveau, kan den dræbe den inficerede patient, så forsigtighed er nødvendig.

   Årsager til meningitis

   Naturen har lavet de bedste indretninger for den menneskelige hjerne og lillehjernen og har lagret dem i tre membraner, hvilket gør den sikker mod forskellige farer og sygdomme.Selv en lille infektion i disse membraner forårsager mange sygdomme.  Disse membraner kan blive påvirket af hovedskader, bakterier, der trænger ind i blodbanen, infektioner i næse og ører og meningitis.

   Symptomer på meningitis

   1. Ved meningitis udvikler patienten først høj feber.
   2. Hvis barnet har denne feber, græder det konstant.
   3. Intet giver dig lyst til at spise eller drikke.
   4. Efterhånden som feberen forstærkes, begynder den ramte patient at få kramper.
   5. Røde pletter vises på kroppen.
   6. Dovenskab i øjnene forsvinder Øjenlågene bevæger sig meget langsomt.
   7. Et af de vigtigste symptomer er ikke at dreje nakken.. Nakken heler ikke ordentligt, og patienten kan ikke løfte nakken Hvor farlig kan meningitis være i fremtiden?

   Genève: En rapport udgivet af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har afsløret, at hver femte person vil lide af høreproblemer i de kommende år på grund af meningitis og andre årsager.

   Ifølge internationale medier har en rapport udgivet af Verdenssundhedsorganisationen afsløret, at mange mennesker i verden i øjeblikket står over for høreproblemer.

   Rapport udgivet af Verdenssundhedsorganisationen

   Ifølge ham kan stigningen i meningitis og manglende bevidsthed om det være meget alvorlig, fordi meningitis er direkte relateret til hørelsen.

   Ifølge medicinske eksperter påvirker meningitis alvorligt hjernen og hørecellerne, hvilket får beskeden til at nå hjernen for at blive afskåret.

   WHO-eksperter siger, at denne alvorlige situation kun kan løses ved at reducere støj på offentlige steder og yde rettidig lægehjælp.

   Den første globale hørerapport udgivet af WHO siger, at “i løbet af de næste tre årtier vil antallet af døve stige med mere end 1,5 %, hvilket betyder, at hver femte person vil have høreproblemer.”

   Rapporten fastslår, at “den forventede stigning i høreproblemer også skyldes stigningen i demografi, støjforurening og befolkningstendenser.”

   Verdenssundhedsorganisationens (WHO) rapport nævner også årsagerne til høretab som følge af manglende adgang til sundhedspleje og mangel på læger i lavindkomstlande.

   Rapporten siger, at “80 % af mennesker i sådanne lande har høreproblemer, hvoraf de fleste ikke modtager lægehjælp, mens rige lande ikke har adgang til sundhedspleje på grund af befolkningstilvækst.”  Du kan sende en mail til Noor Health Life med flere spørgsmål og svar.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s