Símptomes de les ungles que indiquen el risc de diverses malalties.

Noor Health Life

    Sabies que les ungles et poden dir molt sobre la teva salut?

    Sí, pot ser difícil de creure, però els metges us poden dir molt sobre la vostra salut mirant-vos les ungles.

    Per cert, les ungles sovint canvien amb l’edat, però si són sobtades i molt notables, cal consultar un metge.

    Per què hi ha marques blanques a les ungles?

    A continuació es mostren alguns dels símptomes que apareixen a les ungles, cal buscar assessorament mèdic.

    Groc de les ungles

    L’ús excessiu d’esmalt d’ungles en les dones sovint fa que el color de les ungles canviï, però els homes no fan servir aquest producte de maquillatge i si el color de les ungles de sobte es torna groc o groc, pot ser un signe de pulmó o limfàtic. problemes de teixits.

    Per posar-se blanc

    Si la part superior de les ungles es torna blanqueja, sol ser un signe d’envelliment, però si pateix alguna altra malaltia o problema mèdic, has de consultar un metge ja que aquestes ungles blanques poden ser un signe de ronyó, fetge o malaltia cardíaca.Són

    Per què la gent es mastega les ungles?

    Línia marró o negra

    L’aparició de ratlles de color marró fosc o negre a la superfície de les ungles pot ser el resultat de diversos problemes de pell, inclòs el càncer de pell, per tant, en aquest cas, consulteu un metge perquè pugui fer un diagnòstic precís al respecte.

    Esmalt per a les ungles

    Si les ungles comencen a pelar-se de la pell, és a causa de la malaltia de Thai Ryde, malaltia glandular o altres malalties autoimmunes.

    Ungles en forma de cullera

    Si les ungles es dobleguen cap amunt com una cullera, podria ser per falta de ferro al cos Què diuen les ungles sobre la teva salut?

    La salut de les ungles diu molt sobre la salut humana en general, que s’ignora o ignora a causa de la manca d’informació, si els 5 símptomes següents apareixen a les ungles, cal que us preocupeu.

    Segons els experts mèdics, no és estrany que les ungles es trenquin fàcilment i s’apriman, però és un signe important de la teva salut general.

    Aquí teniu 5 signes que les ungles intenten explicar-vos la vostra salut general.

    Funció deficient de la glàndula tiroide.

    Si les ungles es trenquen o s’apriman amb facilitat, és una indicació que la glàndula tiroide d’una persona no funciona correctament, la quantitat necessària no s’està alliberant a temps.

    Si les ungles són gruixudes però fàcilment trencadisses o rugoses, vol dir que el cos està alliberant més de la quantitat d’hormones requerida o és deficient en vitamines A, C i biotina.

    Funció pulmonar deteriorada.

    La protuberància de les ungles cap a la part superior i formant una superfície rodona s’anomena ‘clubbing’, el clubbing és un signe d’una funció pulmonar deficient, vol dir que els teus pulmons no reben la quantitat necessària d’oxigen i la teva sang no està rebent prou. em quedo sense oxigen.

    És possible que tinguis psoriasi.

    La psoriasi és una malaltia de la pell en la qual el creixement de les cèl·lules humanes augmenta 10 vegades. Aquesta malaltia també pot ocórrer a les ungles. Això es deu al debilitament del sistema immunitari. En aquest cas, les ungles es tornen gruixudes, rugoses i blanques. Hi ha també dolor en aquest símptoma.

    Funció hepàtica deteriorada.

    Els usuaris d’alcohol tenen més probabilitats de desenvolupar una malaltia hepàtica, que primer implica un augment de la mida del seu fetge fins a una mida inadequada.

    Segons un informe de salut, el 68% de les persones al món pateixen una malaltia hepàtica.Si no consumeixes alcohol i encara tens aquests símptomes, consulta immediatament el teu metge.

    Tenir diabetis.

    Els símptomes de la diabetis es poden veure a les ungles, podeu diagnosticar-ho amb les ungles abans de fer-vos una prova mèdica, si les ungles s’han tornat grogues, és un signe de sucre en la sang mentre que la pell a prop de les ungles. Si és vermella, és un signe de l’aparició de la diabetis Símptomes d’una infecció per fongs a les ungles Tractament i precaucions.

   La malaltia, també coneguda com oncocercosi, afecta principalment la gent gran.  Hi ha diversos tipus de floridura que poden afectar les ungles, com llevats, floridures, etc., però el míldiu més freqüent és el dermatòfit, que és la causa més freqüent d’infecció.  Aquestes infeccions de les ungles apareixen en forma de taques blanques i grogues sota les ungles i si no es tracten, poden agafar tota l’ungla i fer que les ungles s’endureixin i caiguin.

   Els símptomes inclouen mal alè, ungles dures i trencadisses i color groguenc o daurat de les ungles.  Els factors d’ansietat inclouen la manca d’immunitat, l’edat avançada, la sudoració excessiva, les infeccions d’ungles i caminar descalç en un lloc brut.  A més, el flux sanguini deficient a les cames en els diabètics és una de les principals causes de la malaltia en aquests individus.  El tractament té totes les opcions, des de medicaments fàcilment disponibles fins a medicaments amb recepta.

   Precaucions

   .  Neteja regular de mans i peus

   .  S’han de tallar bé les ungles i evitar les cantonades tortes

   ۔  L’esmalt d’ungles s’ha de netejar a fons

   .  S’han d’utilitzar mitjons mentre es porten sabates tancades

   .  Si es tracten les ungles en un saló o saló, assegura’t que totes les eines estiguin netes. Envia un correu electrònic a Noor Health Life per obtenir més preguntes i respostes.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s