Hyödyllisiä tapoja ehkäistä hiusten ennenaikaista harmaantumista.

Noor Health Life

     Jos sinulla on harmaita hiuksia nuorena ja näyttää siltä, ​​​​että tämä tapahtuu vain sinulle, olet väärässä.

     Hiusten ennenaikainen harmaantuminen on hyvin yleistä, ja useimmat ihmiset eivät pidä siitä ollenkaan.

     Joskus se voi olla merkki sairaudesta.

     Mutta hyvä uutinen on, että tietyt ruoat ja hoidot voivat auttaa estämään harmaita hiuksia.

     Opi luonnollisista lääkkeistä, joita voidaan käyttää pitkäkestoisten harmaiden hiusten hoitoon.

     Amla

     Lasillisen amla-mehua juomalla päivittäin sanotaan olevan useita etuja, koska tämä hedelmä on runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja, ja se vastustaa kehossa kiertäviä vapaita radikaaleja, jotka voivat vahingoittaa hiuksia ja muuttaa ne valkoisiksi.

     Amlaöljyn levittäminen suoraan hiuksiin voi vahvistaa niitä ja parantaa niiden kasvua sekä vahvistaa hiusten väriä.

     Linkin osoite

     Currylehdet ovat myös erinomainen tapa ehkäistä hiusten ennenaikaista harmaantumista, sillä se sisältää antioksidantteja ja rautaa sekä vitamiineja ja kivennäisaineita.

     Tutkimusraportit ovat osoittaneet, että raudanpuute on tärkein syy hiusten ennenaikaiseen harmaantumiseen.

     Currylehtiuute voidaan sekoittaa kookosöljyyn ja levittää hiuksiin tai osa lehdistä voidaan jauhaa jauheeksi ja levittää lisäämällä sitä kookosöljyyn.

     Luonnolliset lisäravinteet

     Hiustenlähtö johtuu usein tiettyjen ravintoaineiden puutteesta elimistössä.Alentuneet B12-, B7-, B9- ja D3-vitamiinipitoisuudet aiheuttavat hiusten ennenaikaista harmaantumista.

     Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että näiden ainesosien oikean määrän käyttö voi pitää hiukset nuorina ja terveinä pitkään.

     Ruoat, joissa on runsaasti ketoneja

     Jamsit, porkkanat, paprika ja sienet ovat elintarvikkeita, jotka sisältävät runsaasti katalaasi-nimistä entsyymiä, joka voi estää hiusten ennenaikaista harmaantumista.

     Tämä johtuu siitä, että tämä entsyymi suojaa hiusten väriä, ja yllä mainittujen ruokien käytön normalisoiminen voi estää hiusten valkoistumisen.

     Vihreä tee

     Tämä runsaasti antioksidantteja sisältävä juoma on hyödyllinen myös hiustenhoidossa, sillä antioksidantit toimivat suojana auringonvalolta ja ilmansaasteilta kehossa kiertäviltä haitallisilta aineilta.

     Vihreä tee sisältää erilaisia ​​ainesosia ja yhdisteitä, jotka voivat estää haitallisia vaikutuksia hiuksiin.

     Lisäksi vihreän teen uutteiden käyttäminen shampoona tai öljyisissä hiuksissa vahvistaa niitä ja ehkäisee myös ennenaikaista harmaantumista.

     Tumma suklaa

     Runsaasti kuparia sisältävät ruoat ovat myös erittäin hyödyllisiä estämään ennenaikaista valkaisua.

     Tästä syystä tumma suklaa on hyödyllinen tässä suhteessa, sillä se sisältää paljon kuparia.Kuparilla on erittäin tärkeä rooli hiusten värin ylläpitämisessä.

     Manteliöljy

     Mantelit sisältävät runsaasti EA- ja A-vitamiinia, jotka molemmat ovat tärkeitä hiuksille.

     Säännöllinen päänahan hieronta pienellä määrällä manteliöljyä kylvyn jälkeen voi tarjota mahdollisen suojan hiusten valkaisuprosessilta, samalla kun se vahvistaa hiuksia 8 pääasiallista heikkojen ja elottomien hiusten syytä.

     Nykyään nuorten miesten ja naisten, miesten ja naisten monimutkaisin ongelma on heikot, ohuet ja elottomat hiukset, ja he tekevät paljon sen ratkaisemiseksi.

     Ravitsemusasiantuntijoiden mukaan aivan kuten terveellinen ruokavalio auttaa kehoa kasvamaan, myös kiiltävät hiukset voidaan yhdistää hyvään ruokavalioon.

     Tässä tapauksessa on otettava huomioon hiusten ohenemisen perimmäiset syyt.

     Hiusten nopea kampaus:

     Hiukset tulee pestä hellävaraisesti shampoolla tai kammata ja hiuksia koskettaa hellästi ja hellästi aivan kuten hierottaessa.

     Hiukset tulee pestä shampoolla tai kammata. Molemmissa tapauksissa hiuksia tulee koskettaa hellästi ja hellästi, aivan kuten hierotaan. Hiukset ovat yhtä herkkiä kuin iho.

     Toistuva shampoopesu:

     Jos öljyä ei levitetä hiuksiin ja kuivia hiuksia pestä shampoolla toistuvasti, hiukset alkavat ohentua ja vaikuttaa myös niiden kiiltoon.

     Älä syö terveellistä ruokavaliota:

     Ravitsemusasiantuntijoiden mukaan hiukset tarvitsevat runsaasti proteiinia sekä rautaa, D-vitamiinia ja sinkkiä.

     Jos terveellistä ruokavaliota ei oteta ajoissa, kaikki vinkit ja temput hiusten paksuuttamiseen epäonnistuvat.

     Kauniit, paksut ja kiiltävät hiukset riippuvat pääasiassa terveellisestä ruokavaliosta, jolloin kananmunan, maidon ja kalan käyttö on tehokasta.

     Aamiainen:

     Useimmat ihmiset jättävät aamiaisen väliin aamulla, mikä vaikuttaa hiuksiin ja koko kehoon.  Joten jos haluat pitää hiuksesi terveinä, huolehdi erityisesti aamiaisesta.

     Liiallinen hiusten silittäminen:

     Nykyään rautatankoja tai suoristuslaitteita käytetään laajasti uusien hiustyylejen luomiseen, joiden lämpö vahingoittaa hiuksia.

     Älä leikkaa hiuksia:

     Hiusten pituuden pidentämiseksi on välttämätöntä leikata niitä 1 – puoleen tuumaan kahden kuukauden välein, mutta useimmat ihmiset eivät leikkaa niitä pidentääkseen hiuksiaan.

     Noor Health Lifen mukaan tuuman hiusten leikkaaminen kahden kuukauden välein on kuin pölyämistä pois lialta ja jos teräviä hiuksia ei leikata, hiukset heikkenevät ja katkeavat.

     Stressi:

     Yksi tärkeimmistä hiusten ohenemisen syistä on stressi ja rasitus.  Masennus lisää kortisolihormonin tasoa aivoissa, mikä voi johtaa hiustenlähtöön.

     Paras ratkaisu on jakaa pelkosi tai ongelmasi sarjaksi pienempiä vaiheita.

     Tupakointi:

     Tupakointi ei vaikuta vain vatsaan, ruoansulatusjärjestelmään ja fyysiseen vahvuuteen, vaan myös vahingoittaa hiuksia.

     Tupakointi lisää oksidatiivista stressiä, mikä pysäyttää välittömästi verenkierron, mikä pysäyttää hiusten kasvuprosessin ja vaikuttaa niiden kauneuteen.  Lisää kysymyksiä ja vastauksia saat ottamalla yhteyttä Noor Health Lifeen sähköpostitse ja WhatsApp-numerolla.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s