Formes útils per prevenir l’encaniment prematur del cabell.

Noor Health Life

     Si tens cabells grisos a una edat jove i sembla que això només et passa a tu, estàs equivocat.

     L’encaniment prematur dels cabells és molt comú i a la majoria de la gent no li agrada gens.

     De vegades pot ser un signe d’una malaltia.

     Però la bona notícia és que certs aliments i tractaments poden ajudar a prevenir les canes.

     Coneix els remeis naturals que es poden utilitzar per tractar els cabells grisos de llarga durada.

     Amla

     Es diu que beure un got de suc d’amla diàriament té diversos beneficis, com que és rica en vitamina C i antioxidants, aquesta fruita resisteix els radicals lliures que circulen pel cos que poden danyar el cabell i fer-lo blanc.

     L’aplicació d’oli d’amla directament sobre el cabell pot enfortir-lo i millorar-ne el creixement alhora que enforteix el color del cabell.

     Adreça d’enllaç

     Les fulles de curri també són una excel·lent manera d’evitar l’envelliment prematur del cabell, ja que conté antioxidants i ferro, així com vitamines i minerals.

     Els informes d’investigació han trobat que la deficiència de ferro és una de les principals causes de l’envelliment prematur del cabell.

     L’extracte de fulla de curri es pot barrejar amb oli de coco i aplicar-se al cabell o algunes fulles es poden triturar en pols i aplicar-les afegint-la a l’oli de coco.

     Suplements naturals

     La caiguda del cabell és sovint el resultat d’una deficiència de certs nutrients a l’organisme.La disminució dels nivells de vitamines B12, B7, B9 i D3 provoquen un envelliment prematur del cabell.

     Un estudi va trobar que utilitzar la quantitat adequada d’aquests ingredients pot mantenir el cabell jove i saludable durant molt de temps.

     Aliments rics en cetones

     El nyam, la pastanaga, el pebrot i els bolets són alguns dels aliments que contenen alts nivells d’un enzim anomenat catalasa que pot prevenir l’envelliment prematur del cabell.

     Això és degut a que aquest enzim protegeix el color del cabell, normalitzar l’ús dels aliments esmentats anteriorment pot evitar que el cabell es torni blanc.

     Te verd

     Rica en antioxidants, aquesta beguda també és útil per a la cura del cabell, ja que els antioxidants actuen com un escut contra les substàncies nocives que circulen per l’organisme de la llum solar i la contaminació de l’aire.

     El te verd conté una varietat d’ingredients i compostos que poden prevenir efectes nocius sobre el cabell.

     A més, l’aplicació d’extractes de te verd com a xampú o cabell gras els enforteix i també prevé l’envelliment prematur.

     Xocolata negra

     Els aliments rics en coure també són molt útils per prevenir el blanquejament prematur.

     És per això que la xocolata negra és útil en aquest sentit, ja que conté molt coure, el coure té un paper molt important en el manteniment del color del cabell.

     Oli d’ametlla

     Les ametlles són riques en vitamines EA i A, totes dues importants per al cabell.

     El massatge regular del cuir cabellut amb una petita quantitat d’oli d’ametlla després del bany pot proporcionar una possible protecció del procés de blanquejament del cabell, alhora que també enforteix el cabell 8 causes principals de cabell feble i sense vida.

     Avui en dia, el problema més complex dels joves, homes i dones, és el cabell dèbil, prim i sense vida, i fan molt per solucionar-ho.

     Segons els nutricionistes, de la mateixa manera que una alimentació saludable ajuda el cos a créixer, el cabell brillant també pot estar relacionat amb una bona alimentació.

     En aquest cas, cal tenir en compte les causes fonamentals de l’aprimament del cabell.

     pentinat ràpid del cabell:

     El cabell s’ha de rentar o pentinar suaument i tocar-lo amb suavitat i suavitat igual que quan es fa un massatge.

     Els cabells s’han de rentar o pentinar, en ambdós casos s’han de tocar amb suavitat i suavitat, tal com es fa el massatge, el cabell és tan sensible com la pell.

     Xampú repetit:

     Si no s’aplica oli al cabell i el cabell sec es fa xampú repetidament, llavors el cabell comença a ser prim i també afecta la seva brillantor.

     No mengis una dieta saludable:

     Segons els nutricionistes, el cabell necessita moltes proteïnes, així com ferro, vitamina D i zinc.

     Si no es pren una dieta saludable a temps, tots els consells i trucs per engrossir el cabell fallaran.

     El cabell bell, gruixut i brillant depèn principalment d’una alimentació saludable, en aquest cas, l’ús d’ous, llet i peix és efectiu.

     Esmorzar:

     La majoria de la gent se salta l’esmorzar al matí, cosa que afecta el cabell i tot el cos.  Així que si vols mantenir el teu cabell sa, cuida especialment l’esmorzar.

     Planxa excessiva del cabell:

     Avui en dia, les barres de ferro o les planxes s’utilitzen àmpliament per crear nous estils de cabell, la calor dels quals danya el cabell.

     No tallar el cabell:

     Per augmentar la longitud del cabell, cal tallar-lo d’1 a mitja polzada cada dos mesos, però la majoria de la gent no el talla per allargar-se el cabell.

     Segons Noor Health Life, tallar una polzada de cabell cada dos mesos és com treure la pols de la brutícia i si no es talla el cabell amb punta, el cabell es torna feble i es trenca.

     Estrès:

     Una de les principals causes de l’aprimament del cabell és l’estrès i la tensió.  La depressió augmenta els nivells de l’hormona cortisol al cervell, la qual cosa pot provocar la caiguda del cabell.

     La millor solució és trencar les seves pors o problemes en una sèrie de passos més petits.

     Fumar:

     Fumar no només afecta l’estómac, el sistema digestiu i la força física sinó que també fa malbé el cabell.

     Fumar augmenta l’estrès oxidatiu que atura immediatament la circulació sanguínia que atura el procés de creixement del cabell i afecta la seva bellesa.  Per obtenir més preguntes i respostes, podeu contactar amb Noor Health Life per correu electrònic i número de WhatsApp.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s