8 signes d’inflamació a la uretra.

Noor Health Life

    La inflamació de la uretra és una malaltia molt dolorosa de la qual moltes persones dubten a parlar.

    Però sabíeu que els símptomes d’aquesta inflamació o ITU són molt evidents i sovint es poden reconèixer fins i tot abans de l’aparició de la malaltia?

    Noor Health Life diu que els símptomes d’aquesta inflamació són evidents, però la majoria de la gent els ignora.

    Tanmateix, si voleu diagnosticar una malaltia del tracte urinari, heu de recordar aquests símptomes.

    La inflamació de la uretra és fàcil d’evitar

    Instància d’orinar tot el temps

    Aquest és un símptoma comú de la ITU en què tens ganes d’orinar tot el temps, encara que acabes de passar pel lavabo, pots sentir una emergència en aquest sentit és a dir, anar-hi immediatament, és necessari, etc.

    Molt poca micció

    Quan vas al lavabo, orines poc, sents que has de fer més però no pots fer-ho malgrat els teus esforços o no estàs satisfet.

    Sentir-se irritat

    Anar al lavabo durant aquesta malaltia pot fer-te sentir irritat, pots sentir que aquest treball és molt dolorós, a més pot haver-hi dolor, en ambdós casos és un signe del trastorn.

    Sagnat

    Les ITU sovint causen sang a l’orina, però no necessàriament en tothom, ja que pot ser visió borrosa.

    Olor

    L’olor urinària és molt dolenta com a conseqüència de qualsevol tipus d’infecció de la bufeta. Si també experimenta algun dels símptomes anteriors amb el mal alè, pot ser que es tracti d’una ITU. Consulta i fes-te la prova segons les seves instruccions.
    Causes comuns d’inflamació del tracte urinari

    Color de l’orina

    El color de l’orina pot dir molt, inclosa una infecció del tracte urinari.  Si aquest color no és groc o transparent, és un signe de preocupació.  El vermell o marró és un signe d’infecció, però primer comproveu que no heu menjat cap aliment de color rosa, taronja o vermell.

    Fatiga extrema

    La inflamació del tracte urinari és en realitat causada per una infecció de la bufeta.En qualsevol cas, com a conseqüència de la infecció, quan el cos s’adona que alguna cosa no va bé, comença a inflar-se.Amb mesures de protecció, aquests glòbuls blancs Exclouen, donant lloc a una sensació de cansament.

    Febre

    La febre, entre altres símptomes, sovint indica un augment de la gravetat de la inflamació del tracte urinari i la propagació de la infecció als ronyons.  Si tens febre de més de 101 Fahrenheit o tens fred o el teu cos s’ha suat mentre dorms a la nit, has de buscar ajuda mèdica immediatament.

    La inflamació de la uretra és una malaltia molt dolorosa i molta gent dubta a parlar-ne.

    També hi ha risc d’infecció renal com a conseqüència d’aquesta infecció o inflamació i els seus símptomes solen aparèixer en forma d’ardor intens i dolor a l’orina, mentre que la necessitat freqüent d’orinar, decoloració, i pot haver-hi febre, que augmenta. en casos greus.

    El sagnat i l’orina amb mala olor també són símptomes.

    Si no es tracta o no es diagnostica, la malaltia es pot estendre de la bufeta als ronyons i provocar una inflamació dels ronyons, que pot ser mortal.

    Per cert, hi ha alguns motius que són difícils de controlar com l’envelliment, les dones tenen més risc que els homes, l’embaràs, els càlculs renals, la diabetis i la malaltia d’Alzheimer, etc.

    Però també hi ha alguns hàbits de vida que augmenten el risc de patir la malaltia.

    No tinguis cura de la neteja

    De fet, una mala higiene pot comportar un augment del nombre d’aquests bacteris, que al seu torn augmenta el risc d’inflamació de les vies urinàries.

    Beu menys aigua

    Un estudi de Noor Health Life va trobar que l’hàbit de beure més aigua redueix el risc d’inflamació del tracte urinari, especialment per a les dones.  Segons la investigació, la manera més fàcil i segura d’evitar aquesta malaltia dolorosa és prevenir la infecció i beure un litre d’aigua més de l’habitual ajuda a prevenir aquesta malaltia.  Segons la investigació, les dones tenen un risc més gran de patir aquesta malaltia que els homes, però els homes també haurien de prendre aquesta precaució.  Va dir que beure més aigua facilita l’eliminació dels bacteris que s’acumulen a la bufeta i no s’acumulen el que causa la malaltia.

    Utilitzeu roba ajustada

    L’ús freqüent de roba ajustada pot provocar malalties doloroses com la inflamació o la infecció del tracte urinari.L’ús de roba augmenta el risc d’inflamació de la uretra.

    Retenció urinària

    Per alguna feina, sigui barata o sigui la raó que sigui, cadascú de nosaltres som una persona que deixa d’orinar i no és gens dolent però tret que comencem a fer-ho massa o ens acostem.  Si es forma aquest hàbit, pot provocar problemes molt greus.  Fer-ho augmenta el creixement de bacteris nocius, que al seu torn augmenta el risc d’inflamació del tracte urinari.

   Hi ha un mètode especial de llevat (VCUG) per mesurar la pressió a l’interior de la bufeta i la uretra durant la micció que mostrarà amb raigs X què passa quan el vostre nadó orina.

   Sistema urinari (femení)

   VCUG significa “cisto-retrograma ampliat”) que significa orinar.  “Cysto” és per a la bufeta.  “Uretro” és per a la uretra, el tub que drena l’orina de la bufeta.  “Gram” significa imatge.  Per tant, VCUG és una imatge de l’excreció urinària de la bufeta a través de la uretra.

   La prova utilitza un tipus especial d’humitat anomenat medi de contrast per reflectir millor l’orina a la radiografia.

   Prepara el teu fill per a la prova

   Preneu-vos el temps per llegir aquesta informació amb atenció i explicar-la al vostre fill.  Els nens que saben què esperar són menys propensos a estar ansiosos.  Expliqueu al vostre fill sobre la prova amb paraules que entengui, juntament amb les paraules que la vostra família utilitza per entendre com funciona el cos.

   Com a part de la prova, s’inserirà un petit tub anomenat catèter a la uretra del vostre nadó.  Serà dolorós inserir el catèter.  Però si el vostre nadó es manté tranquil, serà més còmode de portar.  Podeu ensenyar al vostre fill a calmar-se respirant profundament.  Demaneu-li al vostre fill que copie les espelmes d’aniversari, que infla globus o que alliberi bombolles.  Feu aquest exercici de respiració a casa abans d’anar a l’hospital.

   Els adolescents de vegades porten alguna cosa còmoda per agafar durant les proves.  El vostre fill pot portar una joguina de cotó o una manta de casa.

   Un dels pares pot estar amb el nen en qualsevol moment durant la prova.  Si estàs embarassada, pots romandre a l’habitació fins que s’introdueixi el catèter.  Però heu de sortir de l’habitació durant la radiografia del nadó.

   Heu de dir-li al vostre fill que un metge o tecnòleg pot tocar les seves parts íntimes per netejar-les i posar-hi tubs.  Digueu-li al vostre fill que li heu deixat tocar perquè la prova us ajudarà.

   Les proves seran realitzades per dos tecnòlegs

   Els tecnòlegs estan especialitzats en implants de catèter i radiografia.  De vegades, un radiòleg ha d’estar a la sala durant la prova.  El radiòleg llegeix els raigs X.

   Sistema urinari (masculí)

   Cancel·lat

   El tècnic de raigs X prepararà el vostre fill per a la prova dient-li què passarà durant aquest temps.  El radiòleg netejarà la zona on va el penis o la uretra del vostre nadó.  A continuació, el tècnic inserirà el tub flexible a l’espai obert.  Un catèter és un tub llarg, prim, suau i llis que travessa la uretra fins a la bufeta.  Els tecnòlegs ho explicaran a cada moment, tal com ho fan.

   Si el vostre fill té una malaltia cardíaca

   És possible que el vostre fill hagi de prendre antibiòtics abans de fer-se cap prova.  Per exemple, els nens amb una malaltia cardíaca han de prendre antibiòtics abans d’anar al dentista.  Un antibiòtic és un medicament que mata una infecció.  Si el vostre fill necessita aquest medicament, digueu-li al metge que li recepta VCUG.  El metge rebrà aquest medicament abans de donar al seu fill un VCUG.

   Els VCUG es realitzen normalment en un hospital

   La pressió a l’interior de la bufeta i la uretra durant la micció és detectada pel Departament de Diagnòstic per la Imatge.  Sovint s’anomena departament de raigs X.  Si no coneixeu la ubicació d’aquest departament, informa’t a la recepció principal.

   Aquesta inspecció té una durada de 20 a 30 minuts.  Després de la prova caldrà romandre en aquesta zona uns 15 minuts fins que els esbossos estiguin a punt.

   Durant la prova

   Quan entres al Departament de Diagnòstic per la Imatge, el teu fill serà col·locat en un únic vestidor, amb una bata d’hospital.  Aleshores, el vostre nadó serà portat a la sala de raigs X.  Només un dels pares podrà anar amb el nen.

   A la sala de raigs X

   Un cop tu i el teu bebè estiguis a la sala de raigs X, el tècnic et demanarà que treguis el bolquer de roba interior del teu nadó.  Aleshores, el vostre nadó s’estirarà a la taula de raigs X.  Es pot aplicar un embenat protector a l’abdomen o les cames del vostre nadó per assegurar-vos que el vostre nadó estigui segur.

   La càmera de la taula farà fotos.  El tecnòleg utilitzarà una pantalla de televisió per veure què passa durant la prova.

   Quan el tècnic està fent radiografies, el vostre fill ha d’estar el més quiet possible per obtenir els millors resultats.  Pots agafar les mans del teu nadó lleugerament al pit perquè puguis distreure’l en qualsevol direcció.  Per exemple, podeu cantar un poema o una cançó.

   Col·locació del catèter

   El tècnic de raigs X començarà la prova netejant les zones ocultes del vostre fill i inserint un tub.  El catèter buidarà la bufeta per si sol.

   A continuació, el catèter s’adjuntarà a una ampolla amb un mitjà de contrast.  Aquest contrast fluirà a través del tub mitjà cap a la bufeta.  Això permetrà al tecnòleg observar millor l’interior de la bufeta i la uretra.  El vostre nadó podrà sentir el contrast mentre passa per la bufeta.  Pot sentir-se fred però no farà mal.

   El tècnic de raigs X farà alguns raigs X quan el medi de contrast flueix a l’interior de la bufeta.  Quan la bufeta del vostre nadó estigui plena, se li demanarà que orini en una paella o bolquer.  El catèter sortirà fàcilment tan bon punt el vostre nadó orini.  El tècnic li farà algunes radiografies mentre el vostre fill orina.  Aquestes són les imatges més importants de la prova.

   Després de la prova

   Els tècnics de raigs X us indicaran com arribar al vestidor perquè el nadó es pugui posar la roba.  Llavors t’asseus a la sala d’espera.  Després de comprovar els esbossos de raigs X, el tècnic us dirà quan podeu anar.

   Si tens una cita a la clínica per veure un metge després de la prova, digues-ho al tecnòleg.  S’asseguraran que els vostres resultats s’enviïn a la clínica.  Si no veus un metge després de la prova, els resultats s’enviaran al metge del teu fill en una setmana.

   Doneu al vostre fill molts líquids a casa

   En algun moment després de la prova, el vostre fill pot sentir alguna molèstia, com ara una sensació d’ardor en orinar.  Doneu al vostre fill molts líquids per beure durant els dos dies següents, com ara aigua o suc de poma.  Beure alcohol ajudarà al teu fill si té algun problema.

   Si teniu cap pregunta sobre els efectes de QuoteTest, consulteu amb el tecnòleg.  Si el vostre fill està inquiet durant més de 24 hores, truqueu al vostre metge de família.

   Punts clau

   (VCUG) és una prova que utilitza raigs X per esbrinar què passa quan el vostre nadó orina.

   Durant la prova, el nadó tindrà una uretra inserida a la seva uretra.

   La prova pot ser dolorosa.  Podeu aconseguir que el vostre fill es relaxi el màxim possible a casa abans de la prova, com ara exercicis de relaxació.  Podeu contactar amb Noor Health Life per correu electrònic i WhatsApp per obtenir més preguntes i respostes.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s