8 semne de inflamație la nivelul uretrei.

Noor Health Life

     Inflamația uretrei este o boală foarte dureroasă despre care mulți oameni ezită să vorbească.

     Dar știați că simptomele acestei inflamații sau UTI sunt foarte evidente și de multe ori pot fi recunoscute chiar înainte de debutul bolii?

     Noor Health Life spune că simptomele acestei inflamații sunt evidente, dar majoritatea oamenilor le ignoră.

     Cu toate acestea, dacă doriți să diagnosticați boala tractului urinar, trebuie să vă amintiți aceste simptome.

     Inflamația uretrei este ușor de evitat

     Indemnul de a urina tot timpul

     Acesta este un simptom obișnuit al ITU în care ai chef să urinezi tot timpul, chiar dacă tocmai ai venit prin toaletă, s-ar putea să simți o urgență în acest sens adică mergi imediat.Este necesar etc.

     Urinează foarte puțin

     Când mergi la toaletă, urinezi rar, simți că trebuie să faci mai mult dar nu poți face asta în ciuda eforturilor tale sau nu ești mulțumit.

     A te simti iritat

     Mersul la toaleta in timpul acestei boli te poate face sa te simti iritat, poti simti ca aceasta munca este foarte dureroasa, in plus poate aparea durere, in ambele cazuri este un semn al tulburarii.

     Sângerare

     ITU provoacă adesea sânge în urină, dar nu neapărat la toată lumea, deoarece poate fi vedere încețoșată.

     Miros

     Mirosul urinar este foarte rău ca urmare a oricărui tip de infecție a vezicii urinare.Dacă experimentați, de asemenea, oricare dintre simptomele de mai sus cu respirație urât mirositoare, poate fi o UTI.Referiți-vă și faceți testarea conform instrucțiunilor sale.
     Cauze comune ale inflamației tractului urinar

     Culoarea urinei

     Culoarea urinei poate spune multe, inclusiv o infecție a tractului urinar.  Dacă această culoare este altceva decât galben sau transparent, este un semn de îngrijorare.  Roșu sau maro este un semn de infecție, dar mai întâi verificați că nu ați consumat niciun aliment de culoare roz, portocaliu sau roșu.

     Oboseală extremă

     Inflamația tractului urinar este de fapt cauzată de o infecție a vezicii urinare.În orice caz, ca urmare a infecției, atunci când organismul își dă seama că ceva nu este în regulă, începe să se umfle.Cu măsuri de protecție, acele celule albe din sânge Exclude, rezultând o senzație de oboseală.

     Febră

     Febra, printre alte simptome, indică adesea o creștere a severității inflamației la nivelul tractului urinar și răspândirea infecției la rinichi.  Dacă aveți febră mai mare de 101 Fahrenheit sau simțiți frig sau corpul dumneavoastră este umezit de transpirație în timp ce dormi noaptea, ar trebui să solicitați imediat asistență medicală.

     Inflamația uretrei este o boală foarte dureroasă și mulți oameni ezită să vorbească despre ea.

     Există, de asemenea, riscul de infecție a rinichilor ca urmare a acestei infecții sau inflamații și simptomele acesteia apar de obicei sub formă de arsuri severe și dureri în urină, în timp ce nevoia frecventă de a urina, decolorarea.Și poate apărea febră, care crește în cazuri grave.

     Sângerarea și urina urât mirositoare sunt, de asemenea, simptome.

     Dacă este lăsată netratată sau nediagnosticată, boala se poate răspândi de la vezică la rinichi și poate provoca inflamarea rinichilor, care poate fi fatală.

     Apropo, există câteva motive greu de controlat, precum îmbătrânirea, femeile sunt mai expuse riscului decât bărbații, sarcina, pietrele la rinichi, diabetul și boala Alzheimer etc.

     Dar există și unele obiceiuri de stil de viață care cresc riscul de îmbolnăvire.

     Nu vă ocupați de curățenie

     De fapt, igiena precară poate duce la o creștere a numărului acestor bacterii, ceea ce la rândul său crește riscul de inflamare a tractului urinar.

     Bea mai putina apa

     Un studiu realizat de Noor Health Life a constatat că obiceiul de a bea mai multă apă reduce riscul de inflamare a tractului urinar, în special la femei.  Potrivit cercetărilor, cel mai simplu și mai sigur mod de a evita această boală dureroasă este prevenirea infecției, iar consumul cu un litru de apă mai mult decât de obicei ajută la prevenirea acestei boli.  Potrivit cercetărilor, femeile au un risc mai mare de a face această boală decât bărbații, dar și bărbații ar trebui să ia această precauție.  El a spus că băutul mai multă apă face mai ușor să scapi de bacteriile care se acumulează în vezică și nu se acumulează ceea ce provoacă boala.

     Folosiți îmbrăcăminte strâmtă

     Folosirea frecventă a îmbrăcămintei strâmte poate duce la boli dureroase precum inflamația sau infecția tractului urinar.Folosirea îmbrăcămintei crește riscul de inflamare a uretrei.

     Retenția urinară

     Din cauza unor munci, fie ea ieftina sau oricare ar fi motivul, fiecare dintre noi este o persoana care nu mai urina si nu este un lucru rau, dar daca nu incepem sa o facem prea mult sau sa ne obisnuim.  Dacă se formează un astfel de obicei, acesta poate duce la probleme foarte grave.  Acest lucru crește creșterea bacteriilor dăunătoare, ceea ce la rândul său crește riscul de inflamare a tractului urinar.

    Există o metodă specială de drojdie (VCUG) de măsurare a presiunii din interiorul vezicii urinare și a uretrei în timpul urinării, care va arăta prin raze X ce se întâmplă atunci când copilul dumneavoastră urinează.

    Sistemul urinar (feminin)

    VCUG înseamnă „lărgirea cisto-retrogramei”) care înseamnă a urina.  „Cysto” este pentru vezică.  „Uretro” este pentru uretra, tubul care drenează urina din vezică.  „Gram” înseamnă imagine.  Prin urmare, VCUG este o imagine a excreției urinare din vezică prin uretră.

    Testul folosește un tip special de umiditate numit mediu de contrast pentru a reflecta mai bine urina în radiografie.

    Pregătește-ți copilul pentru test

    Fă-ți timp să citești cu atenție aceste informații și să le explici copilului tău.  Copiii care știu la ce să se aștepte sunt mai puțin predispuși să fie anxioși.  Spune-i copilului tău despre test în cuvinte pe care le înțelege, împreună cu cuvintele pe care familia ta le folosește pentru a înțelege cum funcționează corpul.

    Ca parte a testului, un tub mic numit cateter va fi introdus în uretra copilului dumneavoastră.  Va fi dureros să introduceți cateterul.  Dar dacă copilul tău rămâne calm, va fi mai confortabil de purtat.  Îți poți învăța copilul să se calmeze respirând adânc.  Cereți-i copilului să copieze lumânările de ziua de naștere, să umfle baloane sau să elibereze bule.  Faceți acest exercițiu de respirație acasă înainte de a veni la spital.

    Adolescenții aduc uneori ceva confortabil de apucat în timpul testelor.  Copilul dumneavoastră poate aduce de acasă o jucărie din bumbac sau o pătură.

    Unul dintre părinți poate fi cu copilul în orice moment în timpul testului.  Dacă sunteți însărcinată, puteți rămâne în cameră până când este introdus cateterul.  Dar trebuie să părăsești camera în timpul radiografiei copilului.

    Trebuie să-i spuneți copilului că un medic sau tehnolog îi poate atinge părțile intime pentru a le curăța și a pune tuburi în ele.  Spune-i copilului tău că i-ai permis să atingă pentru că testul te va ajuta.

    Testele vor fi efectuate de doi tehnologi

    Tehnologii sunt specializați în implanturi de cateter și radiografii.  Uneori un radiolog trebuie să fie în cameră în timpul testului.  Radiologul citește razele X.

    Sistemul urinar (masculin)

    Anulat

    Tehnologul cu raze X vă va pregăti copilul pentru test spunându-i ce se va întâmpla în acel timp.  Radiologul va curăța zona în care se îndreaptă penisul sau uretra bebelușului.  Tehnologul va introduce apoi tubul flexibil în spațiul deschis.  Un cateter este un tub lung, subțire, moale și neted care trece prin uretră în vezică.  Tehnologii vor explica acest lucru la fiecare pas, așa cum fac ei.

    Dacă copilul dumneavoastră are o afecțiune cardiacă

    Copilul dumneavoastră poate avea nevoie să ia antibiotice înainte de a face orice analiză.  De exemplu, copiii cu o afecțiune cardiacă trebuie să ia antibiotice înainte de a merge la dentist.  Un antibiotic este un medicament care ucide o infecție.  Dacă copilul dumneavoastră are nevoie de acest medicament, vă rugăm să spuneți medicului care prescrie VCUG copilului dumneavoastră.  Medicul va primi acest medicament înainte de a-i administra copilului dumneavoastră un VCUG.

    VCUG sunt de obicei efectuate într-un spital

    Presiunea din interiorul vezicii urinare și uretrei în timpul urinării este detectată de Departamentul de Diagnostic Imagistic.  Este adesea numit departamentul de raze X.  Dacă nu cunoașteți locația acestui departament, aflați de la recepția principală.

    Această inspecție durează între 20 și 30 de minute.  După test va trebui să stai în această zonă aproximativ 15 minute până când schițele sunt gata.

    În timpul testului

    Când intrați în Secția de Diagnostic Imagistic, copilul dumneavoastră va fi plasat într-un singur vestiar, purtând o halată de spital.  Copilul dumneavoastră va fi apoi dus în camera de radiografie.  Un singur părinte va putea merge cu copilul.

    În camera cu raze X

    Odată ce tu și copilul tău sunteți în camera de radiografie, tehnologul vă va cere să scoateți scutecul de lenjerie de corp bebelușului.  Apoi copilul tău se va întinde pe masa cu raze X.  Un bandaj de protecție poate fi aplicat pe abdomenul sau picioarele bebelușului pentru a vă asigura că copilul este în siguranță.

    Camera de pe masă va face poze.  Tehnologul va folosi un ecran de televizor pentru a vedea ce se întâmplă în timpul testului.

    Când tehnologul efectuează radiografii, copilul dumneavoastră trebuie să fie cât mai nemișcat posibil pentru a obține cele mai bune rezultate.  Puteți ține mâinile bebelușului ușor sus la piept, astfel încât să puteți distrage atenția copilului în orice direcție.  De exemplu, puteți cânta o poezie sau un cântec.

    Montarea cateterului

    Tehnologul cu raze X va începe testul prin curățarea zonelor ascunse ale copilului și introducerea unui tub.  Cateterul va goli singur vezica urinară.

    Cateterul va fi apoi atașat la o sticlă cu un mediu de contrast.  Acest contrast va curge prin tubul mediu în vezică.  Acest lucru va permite tehnologului să observe mai bine în interiorul vezicii urinare și a uretrei.  Bebelusul tau va putea simti contrastul pe masura ce trece prin vezica urinara.  Poate simți frig, dar nu va doare.

    Tehnologul cu raze X va lua niște raze X atunci când mediul de contrast curge în interiorul vezicii urinare.  Când vezica urinară a bebelușului tău este plină, copilul tău va fi rugat să urineze într-o tigaie de pat sau scutec.  Cateterul va ieși cu ușurință de îndată ce copilul dumneavoastră urinează.  Tehnologul va face niște raze X în timp ce copilul dumneavoastră urinează.  Acestea sunt cele mai importante imagini ale testului.

    După test

    Tehnologii cu raze X vă vor spune cum să ajungeți la vestiar, astfel încât copilul să se poată îmbrăca în haine.  Apoi te așezi în sala de așteptare.  După verificarea schițelor cu raze X, tehnologul vă va spune când puteți merge.

    Dacă aveți o programare la clinică pentru a vedea un medic după test, spuneți-i tehnologului.  Ei se vor asigura că rezultatele dumneavoastră sunt trimise la clinică.  Dacă nu vedeți un medic după test, rezultatele vor fi trimise medicului copilului dumneavoastră în termen de o săptămână.

    Oferă-i copilului tău multe lichide acasă

    La un moment dat după test, copilul dumneavoastră poate simți un anumit disconfort, cum ar fi senzația de arsură când urinează.  Oferă-i copilului tău multe lichide de băut în următoarele două zile, cum ar fi apă sau suc de mere.  Consumul de alcool vă va ajuta copilul dacă are probleme.

    Dacă aveți întrebări despre efectele QuoteTest, vă rugăm să consultați tehnologul.  Dacă copilul dumneavoastră este neliniștit mai mult de 24 de ore, sunați-vă medicul de familie.

    Puncte cheie

    (VCUG) este un test care folosește raze X pentru a afla ce se întâmplă când copilul tău urinează.

    În timpul testului, bebelușului i se va introduce o uretră în uretră.

    Testul poate fi dureros.  Îți poți face copilul să se relaxeze cât mai mult posibil acasă înainte de test, cum ar fi exerciții de relaxare.  Puteți contacta Noor Health Life prin e-mail și WhatsApp pentru mai multe întrebări și răspunsuri.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s