Utslett på forskjellige deler av kroppen indikerer forskjellige sykdommer.

Noor Health Life


                                                             Prosessen med å få kviser på kroppen vår er naturlig, men hvis de begynner å få mer på en viss del, indikerer de en sykdom.

    Nakke

    Hvis kviser vises på denne delen, er det et tegn på skade på binyrene.

    Skulder

    For høyt arbeidspress og stress kan også gi utslett på denne delen av kroppen.Det er også et tegn på svekket immunforsvar så ikke bekymre deg og behold roen.

   Noor Health Zindagi prøver å få det beste ut av deg og de flotte legene med Noor Health Zindagi.  Kirurg  Konsulent.  Professorer.  Working Noor Health Life hjelper fattige og vi ber deg ta del i dette arbeidet og støtte Noor Health Life.  Les mer.

    Bryst

    Hvis utslettet vises på brystet, betyr det at fordøyelsessystemet ikke fungerer som det skal, og du må endre kostholdet ditt.

    Væpne

    Årsaken til utslettet er mangel på vitaminer.Dette betyr ikke at du skal begynne å ta vitamintilskudd men bøte på mangelen gjennom kosthold.

    Mage

    Grunnen til dette er økningen av sukkernivået i kroppen.Bruk derfor ikke for mye sukker og brød, men nøye deg med grønnsaker og frukt.

    Over bena og under overkroppen

    Hvis du bruker en såpe som ikke passer til huden din, kommer det utslett på dette området, så sjekk såpen.En annen grunn til dette kan være hudinfeksjon.

    Øvre og midtre del av midjen

    Hvis du ikke får nok søvn, dukker det opp kviser på dette stedet, på samme måte spiser du mat som er rik på kalorier.

    چوکلے

    Årsaken til utslettet er også et fordøyelsesproblem.Det tyder også på at du ikke spiser et godt kosthold.  Årsaker og behandling av kviser.

   Ofte vet vi ikke hvorfor vi får kviser i ansiktet. Det er ingen spesifikk grunn til at tenner dannes, men det kan være mange årsaker til dette. Noen av årsakene og behandlingen av dem er som følger. La oss snakke om dem. Fortell deg i noen detaljer.

   Mangel på et balansert kosthold og høyt inntak av rene karbohydrater kan forårsake kviser i alle aldre Et balansert kosthold og et kosthold med lav glykemisk indeks er avgjørende. Forskere sier at høye nivåer av insulin i blodet kan føre til produksjon av overflødig olje og inflammatoriske follikler. Du kan også gjøre kostholdet ditt sunt og balansert.

   En moderne teknologi kalt blålysterapi brukes i dag for å fjerne kviser fra ansiktet. Disse kraftige blå strålene trenger inn i huden gjennom folliklene og dreper bakteriene. Det kan forårsake rødhet på huden, men det er midlertidig, så hvis budsjettet tillater det , denne terapien er best for å bli kvitt akne og få klar hud.

   En veldig populær og mild tea tree olje sammenlignet med benzoylperoksid er nyttig for å behandle alle typer akne i alle aldre Tea tree olje har naturlige antiseptiske egenskaper som renser lukkede porer og hud. Den forhindrer også frigjøring av overflødig olje på overflaten, og reduserer naturlig hudbetennelse Denne oljen brukes også i mange lotioner, ansiktsvasker og såper.

   Ifølge hudleger og helseeksperter, reduser mengden salt i kostholdet ditt. Noor Health Life sier at en av hovedårsakene til akne er høyt natriuminntak. Vær spesielt forsiktig når du spiser ute. Det ville være bedre for deg å spise mindre enn 1500 mg natrium daglig.

   Stress har en negativ effekt på ytelsen til hormoner. Stress har ingen direkte effekt på huden, men når du er engstelig, dukker det opp kviser på huden din. Økning som også påvirker kjertlene som skiller ut olje i kroppen Meditasjon, trening eller annet metoden kan brukes til å redusere stress som kan roe ned din mentale tilstand.

   For best resultat er det viktig å konsultere en god hudlege med passende endringer i kostholdet og livsstilen Sykdommer som vises på huden.

   De første tegnene på noen sykdommer vises på huden.

   Huden er det største organet i menneskekroppen, men visste du at den også forutsier sykdommer?

   Ja, de første tegnene på noen sykdommer vises på huden.

   Men er du klar over symptomene huden viser for ulike sykdommer?

   برص

   Det er vanlig å tro at bursitt er en reaksjon på å drikke melk etter å ha spist fisk, men medisinsk vitenskap benekter dette. Faktisk oppstår det når huden utsettes for dets naturlige Pigmentcellene slutter å produsere spesifikke pigmenterte stoffer. Utseendet til synlige hvite flekker på huden er faktisk et angrep på hudcellene fra kroppens immunsystem, som sitter på melaninet, pigmentet som farger huden.Det kan også være et tegn på autoimmune sykdommer som skjoldbruskkjertelsykdom.

   Betennelse i huden

   Tørre, kløende og røde flekker på huden vises vanligvis nær halsen eller albuene.Det er en svært vanlig hudsykdom som kan ramme både barn og voksne, men det kan også være et tegn på psykiske problemer.  Ifølge en amerikansk studie er det mer sannsynlig at personer med depresjon eller stress utvikler sykdommen tidlig, men behandling av dermatitt forbedrer også mental helse.

   Åpne sår

   Langvarig høyt blodsukker kan påvirke blodsirkulasjonen og skade nerver, og påvirke kroppens evne til å lege sår, spesielt i bena, noe som kan føre til diabetes.Også kalt fistel.

   Psoriasis

   I denne hudsykdommen vises peeling på huden og kløe og kløe, men de peker også på noen alvorlige medisinske problemer.  Ifølge medisinske eksperter har personer med denne tilstanden 58 % høyere risiko for hjertesykdom og 43 % høyere risiko for hjerneslag.  Eksperter sier at psoriasis og blodpropp i arteriene er forårsaket av betennelse, og denne tingen forbinder de to.

   Rosa korn eller uniform

   Sykdommen fører til at huden blir rød og det kommer rosa utslett, de fleste behandler det ikke fordi de ikke anser det som skadelig, men en ny studie fant at tilstanden økte risikoen for demens hos kvinner med 28 %. Gir, spesielt hvis alderen er over 50 eller 60 år.

   Ben med tørr og sprukket hud

   Dette kan være et tegn på problemer med skjoldbruskkjertelen (spesielt kjertlene nær luftrøret), spesielt når det er nytteløst å ta vare på fuktigheten i føttene.  Når det er et problem i skjoldbruskkjertelen, er den ikke i stand til å produsere skjoldbruskkjertelhormoner som virker for stoffskifte, blodtrykk, muskelutvikling og nervesystem.  Ifølge en medisinsk studie, som et resultat av Thai Ride-problemer, blir huden ekstremt tørr, spesielt huden på føttene begynner å sprekke og det er kun fordelaktig å oppsøke lege hvis tilstanden ikke bedres.

   Svette i hendene

   Overdreven svette på hendene kan føre til skjoldbruskkjertelsykdom samt overdreven svette, der svettekjertlene blir mer aktive.  De fleste opplever dette problemet i en eller to deler av kroppen som armhulene, håndflatene eller føttene.  Leger kan undersøke det og foreskrive behandling.

   Svarte klumper eller føflekker

   Generelt kan svært fremtredende sorte føflekker eller kuler være et tegn på hudkreft, samtidig som de øker risikoen for brystkreft, blære- og nyrekreft.  Ifølge eksperter er det avgjørende å gå mindre i solen, holde seg aktiv, sunt kosthold og holde seg unna alkohol for å unngå slike dødelige kreftformer.For flere spørsmål og svar, kontakt Noor Health Life på e-post og på kan.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s