Utslagen på olika delar av kroppen indikerar olika sjukdomar.

Noor Health Life


                                                              Processen att få finnar på vår kropp är naturlig men om de börjar få mer på en viss del så tyder de på en sjukdom.

     Nacke

     Om finnar dyker upp på denna del är det ett tecken på skada på binjurarna.

     Axel

     Överdriven arbetspress och stress kan också orsaka utslag på denna del av kroppen.Det är också ett tecken på ett försvagat immunförsvar så oroa dig inte och behåll lugnet.

    Noor Health Zindagi försöker få ut det bästa av dig och de fantastiska läkarna med Noor Health Zindagi.  Kirurg  Konsult.  Professorer.  Working Noor Health Life hjälper de fattiga och vi ber dig att ta del av detta arbete och stödja Noor Health Life.  Läs mer.

     Bröst

     Om utslagen dyker upp på bröstet betyder det att matsmältningssystemet inte fungerar som det ska och du måste ändra din kost.

     Ärm

     Orsaken till utslagen är brist på vitaminer.Detta betyder inte att du ska börja ta vitamintillskott utan kompensera bristen genom kosten.

     Mage

     Anledningen till detta är ökningen av sockernivån i kroppen.Använd därför inte för mycket socker och bröd utan nöj dig med grönsaker och frukt.

     Ovanför benen och under bålen

     Om du använder en tvål som inte passar din hud, så uppstår utslag på detta område, så kontrollera din tvål.En annan anledning till detta kan vara hudinfektion.

     Den övre och mellersta delen av midjan

     Om du inte får tillräckligt med sömn så uppstår finnar på denna plats, på samma sätt äter du mat som är rik på kalorier.

     چوکلے

     Orsaken till utslagen är också ett matsmältningsproblem.Det tyder också på att du inte äter en bra kost.  Orsaker och behandling av finnar.

    Ofta vet vi inte varför vi får finnar i ansiktet. Det finns ingen specifik anledning till att tänder bildas men det kan finnas många orsaker till detta. Några av orsakerna och deras behandling är följande. Låt oss prata om dem. Berätta för dig i någon detalj.

    Brist på en balanserad kost och högt intag av rena kolhydrater kan orsaka akne i alla åldrar. En balanserad kost och en diet med lågt glykemiskt index är avgörande. Forskare säger att höga nivåer av insulin i blodet kan leda till produktion av överskottsolja och inflammatoriska folliklar. Du kan också göra din kost hälsosam och balanserad.

    En modern teknik som kallas blåljusterapi används idag för att ta bort finnar från ansiktet. Dessa kraftfulla blå strålar tränger in i huden genom folliklarna och dödar bakterierna. Det kan orsaka rodnad på huden men det är tillfälligt, så om din budget tillåter , denna terapi är bäst för att bli av med akne och få klar hud.

    En mycket populär och mild tea tree-olja jämfört med bensoylperoxid är användbar för att behandla alla typer av akne i alla åldrar. Tea tree oil har naturliga antiseptiska egenskaper som rengör slutna porer och hud. Den förhindrar också frisättning av överflödig olja på ytan, och minskar naturligt hudinflammation Denna olja används också i många lotioner, ansiktstvättar och tvålar.

    Minska mängden salt i din kost enligt hudläkare och hälsoexperter. Noor Health Life säger att en av de främsta orsakerna till akne är högt natriumintag. Var särskilt försiktig när du äter ute. Det skulle vara bättre för dig att konsumera mindre än 1500 mg natrium dagligen.

    Stress har en negativ effekt på hormonernas prestanda Stress har ingen direkt effekt på huden men när du är orolig uppstår finnar på din hud Ökning som även påverkar körtlarna som utsöndrar olja i kroppen Meditation, träning eller annat metod kan användas för att minska stressen som kan lugna ditt mentala tillstånd.

    För bästa resultat är det viktigt att konsultera en bra hudläkare med lämpliga förändringar i din kost och livsstil Sjukdomar som uppstår på huden.

    De första tecknen på vissa sjukdomar visas på huden.

    Huden är människokroppens största organ men visste du att den också förutsäger sjukdomar?

    Ja, de första tecknen på vissa sjukdomar visas på huden.

    Men är du medveten om de symtom som huden visar för olika sjukdomar?

    برص

    Man tror allmänt att bursit är en reaktion på att dricka mjölk efter att ha ätit fisk, men medicinsk vetenskap förnekar detta. I själva verket uppstår det när huden utsätts för sin naturliga Pigmentcellerna slutar producera specifika pigmenterade ämnen. Uppkomsten av synliga vita fläckar på huden är faktiskt ett angrepp på hudcellerna av kroppens immunförsvar, som sitter på melaninet, pigmentet som färgar huden.Det kan också vara ett tecken på autoimmuna sjukdomar som sköldkörtelsjukdom.

    Inflammation i huden

    Torra, kliande och röda fläckar på huden uppträder vanligtvis nära nacken eller armbågarna.Det är en mycket vanlig hudsjukdom som kan drabba både barn och vuxna, men det kan också vara ett tecken på psykiska problem.  Enligt en amerikansk studie är det mer sannolikt att personer med depression eller stress utvecklar sjukdomen tidigt, men behandling av dermatit förbättrar också den mentala hälsan.

    Öppna sår

    Långvarigt högt blodsocker kan påverka blodcirkulationen och skada nerver, vilket påverkar kroppens förmåga att läka sår, särskilt i benen, vilket kan leda till diabetes.Även kallad fistel.

    Psoriasis

    I denna hudsjukdom uppstår peeling på huden och kliar och kliar, men de pekar också på några allvarliga medicinska problem.  Enligt medicinska experter har personer med detta tillstånd en 58% högre risk för hjärtsjukdom och en 43% högre risk för stroke.  Experter säger att psoriasis och blodproppar i artärerna orsakas av inflammation och den här saken förbinder de två.

    Rosa korn eller uniform

    Sjukdomen gör att huden blir röd och rosa utslag uppstår, de flesta behandlar det inte eftersom de inte anser att det är skadligt, men en ny studie fann att tillståndet ökade risken för demens hos kvinnor med 28 %. Ger, speciellt om åldern är över 50 eller 60 år.

    Ben med torr och sprucken hud

    Detta kan vara ett tecken på problem med sköldkörteln (särskilt körtlarna nära luftröret), speciellt när det är värdelöst att ta hand om fukten i fötterna.  När det finns ett problem i sköldkörteln kan den inte producera sköldkörtelhormoner som fungerar för ämnesomsättning, blodtryck, muskelutveckling och nervsystemet.  Enligt en medicinsk studie, till följd av Thai Ride-problem, blir huden extremt torr, speciellt huden på fötterna börjar spricka och det är bara fördelaktigt att uppsöka läkare om tillståndet inte förbättras.

    Svett i händerna

    Överdriven svettning på händerna kan leda till sköldkörtelsjukdom samt överdriven svettning, där svettkörtlarna blir mer aktiva.  De flesta upplever detta problem i en eller två delar av kroppen såsom armhålor, handflattor eller fötter.  Läkare kan undersöka det och ordinera behandling.

    Svarta klumpar eller mullvadar

    I allmänhet kan mycket framträdande svarta födelsemärken eller knölar vara ett tecken på hudcancer, samtidigt som de också ökar risken för bröstcancer, urinblåsa och njurcancer.  Enligt experter är det viktigt att gå mindre i solen, hålla sig aktiv, hälsosam kost och hålla sig borta från alkohol för att undvika sådana dödliga cancerformer.För fler frågor och svar, kontakta Noor Health Life via e-post och på kan.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s