Udslæt på forskellige dele af kroppen indikerer forskellige sygdomme.

Noor Health Life


                                                             Processen med at få bumser på vores krop er naturlig, men hvis de begynder at få flere på en bestemt del, indikerer de en sygdom.

    Nakke

    Hvis der opstår bumser på denne del, er det et tegn på skade på binyrerne.

    Skulder

    For stort arbejdspres og stress kan også give udslæt på denne del af kroppen.Det er også et tegn på et svækket immunforsvar, så bare rolig og bevar roen.

   Noor Health Zindagi forsøger at få det bedste ud af dig og de fantastiske læger med Noor Health Zindagi.  Kirurg  Konsulent.  Professorer.  Working Noor Health Life hjælper de fattige, og vi beder dig om at deltage i dette arbejde og støtte Noor Health Life.  Læs mere.

    Bryst

    Hvis udslættet viser sig på brystet, betyder det, at dit fordøjelsessystem ikke fungerer korrekt, og du bliver nødt til at ændre din kost.

    Arm

    Årsagen til udslættet er mangel på vitaminer.Det betyder ikke, at du skal begynde at tage vitamintilskud, men kompensere for manglen gennem kosten.

    Mave

    Årsagen til dette er stigningen i sukkerniveauet i kroppen.Brug derfor ikke for meget sukker og brød, men nøjes med grøntsager og frugter.

    Over benene og under torsoen

    Hvis du bruger en sæbe, der ikke passer til din hud, så opstår der udslæt på dette område, så tjek din sæbe.En anden årsag til dette kan være hudinfektion.

    Den øverste og midterste del af taljen

    Hvis du ikke får nok søvn, opstår der bumser på dette sted, ligesom du indtager fødevarer rige på kalorier.

    چوکلے

    Årsagen til udslættet er også et fordøjelsesproblem.Det indikerer også, at du ikke spiser en god kost.  Årsager og behandling af bumser.

   Ofte ved vi ikke, hvorfor vi får bumser i vores ansigt. Der er ingen specifik årsag til, at tænder dannes, men der kan være mange årsager til dette. Nogle af årsagerne og deres behandling er som følger. Lad os tale om dem. Fortæl dig i nogle detaljer.

   Mangel på en afbalanceret kost og højt indtag af rene kulhydrater kan forårsage akne i alle aldre. En afbalanceret kost og en kost med et lavt glykæmisk indeks er afgørende. Forskere siger, at høje niveauer af insulin i blodet kan føre til produktion af overskydende olie og inflammatoriske follikler. Du kan også gøre din kost sund og afbalanceret.

   En moderne teknologi kaldet blålysterapi bliver brugt i dag til at fjerne bumser fra ansigtet. Disse kraftige blå stråler trænger ind i huden gennem folliklerne og dræber bakterierne. Det kan forårsage rødme på huden, men det er midlertidigt, så hvis dit budget tillader det , denne terapi er bedst til at slippe af med acne og få klar hud.

   En meget populær og mild tea tree olie sammenlignet med benzoylperoxid er nyttig til behandling af alle former for acne i alle aldre Tea tree olie har naturlige antiseptiske egenskaber, der renser lukkede porer og hud. Den forhindrer også frigivelse af overskydende olie på overfladen, og reducerer naturligt hudbetændelse Denne olie bruges også i mange lotioner, ansigtsvaske og sæber.

   Ifølge hudlæger og sundhedseksperter skal du reducere mængden af ​​salt i din kost. Noor Health Life siger, at en af ​​hovedårsagerne til acne er højt natriumindtag. Vær særlig forsigtig, når du spiser ude. Det ville være bedre for dig at indtage mindre end 1500 mg natrium dagligt.

   Stress har en negativ effekt på hormonernes ydeevne Stress har ingen direkte effekt på huden, men hver gang du er angst, opstår der bumser på din hud. Forøgelse som også påvirker kirtlerne der udskiller olie i kroppen Meditation, motion eller andet metode kan bruges til at reducere stress, som kan berolige din mentale tilstand.

   For de bedste resultater er det vigtigt at konsultere en god hudlæge med passende ændringer i din kost og livsstil Sygdomme, der opstår på huden.

   De første tegn på nogle sygdomme vises på huden.

   Huden er det største organ i menneskekroppen, men vidste du, at den også forudsiger sygdomme?

   Ja, de første tegn på nogle sygdomme vises på huden.

   Men er du opmærksom på de symptomer, huden viser for forskellige sygdomme?

   برص

   Det er almindeligt antaget, at bursitis er en reaktion på at drikke mælk efter at have spist fisk, men lægevidenskaben benægter dette. Faktisk opstår det, når huden udsættes for dets naturlige Pigmentcellerne holder op med at producere specifikke pigmenterede stoffer. Fremkomsten af ​​synlige hvide pletter på huden er faktisk et angreb på hudcellerne fra kroppens immunsystem, som sidder på melaninet, pigmentet der farver huden.Det kan også være tegn på autoimmune sygdomme som fx skjoldbruskkirtelsygdom.

   Betændelse i huden

   Tørre, kløende og røde pletter på huden opstår normalt nær halsen eller albuerne.Det er en meget almindelig hudsygdom, der kan ramme både børn og voksne, men det kan også være et tegn på psykiske problemer.  Ifølge en amerikansk undersøgelse er mennesker med depression eller stress mere tilbøjelige til at udvikle sygdommen tidligt, men behandling af dermatitis forbedrer også mental sundhed.

   Åbne sår

   Langvarigt højt blodsukker kan påvirke blodcirkulationen og beskadige nerver, hvilket påvirker kroppens evne til at hele sår, især i benene, hvilket kan føre til diabetes.Også kaldet fistel.

   Psoriasis

   I denne hudsygdom opstår peelinger på huden og kløe og kløe, men de peger også på nogle alvorlige medicinske problemer.  Ifølge medicinske eksperter har mennesker med denne tilstand en 58% højere risiko for hjertesygdomme og en 43% højere risiko for slagtilfælde.  Eksperter siger, at psoriasis og blodpropper i arterierne er forårsaget af betændelse, og denne ting forbinder de to.

   Pink korn eller uniform

   Sygdommen får huden til at blive rød og der kommer lyserøde udslæt, de fleste behandler det ikke, fordi de ikke anser det for skadeligt, men en ny undersøgelse viste, at tilstanden øgede risikoen for demens hos kvinder med 28 %. Giver, især hvis alderen er over 50 eller 60 år.

   Ben med tør og revnet hud

   Dette kan være tegn på problemer med skjoldbruskkirtlen (især kirtlerne nær luftrøret), især når det er nytteløst at passe på fugten i fødderne.  Når der er et problem i skjoldbruskkirtlen, er den ude af stand til at producere skjoldbruskkirtelhormoner, som virker for stofskifte, blodtryk, muskeludvikling og nervesystem.  Ifølge en medicinsk undersøgelse bliver huden som følge af Thai Ride-problemer ekstremt tør, især huden på fødderne begynder at revne og det er kun gavnligt at opsøge læge, hvis tilstanden ikke bliver bedre.

   Sved i hænderne

   Overdreven sved på hænderne kan føre til sygdom i skjoldbruskkirtlen samt overdreven svedtendens, hvor svedkirtlerne bliver mere aktive.  De fleste mennesker oplever dette problem i en eller to dele af kroppen, såsom armhuler, håndflader eller fødder.  Læger kan undersøge det og ordinere behandling.

   Sorte klumper eller muldvarpe

   Generelt kan meget fremtrædende sorte modermærker eller knopper være tegn på hudkræft, mens de også øger risikoen for brystkræft, blære- og nyrekræft.  Ifølge eksperter er det afgørende at gå mindre i solen, holde sig aktiv, sund kost og holde sig væk fra alkohol for at undgå sådanne dødelige kræftformer.For flere spørgsmål og svar, kontakt Noor Health Life på e-mail og på can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s