Ruam ing macem-macem bagean awak nuduhake macem-macem penyakit.

Noor Health Life


                                                             Proses njupuk pimples ing awak kita iku alam nanging yen padha miwiti njupuk liyane ing bagean tartamtu banjur nuduhake penyakit.

    Gulu

    Yen pimples katon ing bagean iki, iku tandha saka karusakan ing kelenjar adrenal.

    Pundhak

    Tekanan kerja sing berlebihan lan stres uga bisa nyebabake ruam ing bagian awak iki, uga minangka tandha sistem kekebalan awak sing saya lemah, mula aja kuwatir lan tetep tenang.

   Noor Health Zindagi nyoba ngupayakake sampeyan lan para dokter sing apik karo Noor Health Zindagi.  ahli bedah  Konsultan.  Profesor.  Working Noor Health Life mbantu wong miskin lan njaluk sampeyan melu ing karya iki lan ndhukung Noor Health Life.  maca liyane.

    dhadha

    Yen ruam katon ing dhadha, tegese sistem pencernaan sampeyan ora bisa digunakake lan sampeyan kudu ngganti diet.

    lengen

    Penyebab ruam yaiku kekurangan vitamin, iki ora ateges sampeyan kudu miwiti njupuk suplemen vitamin nanging ngrampungake kekurangan kasebut liwat diet.

    weteng

    Penyebabe yaiku mundhake tingkat gula ing awak, mula aja nganggo gula lan roti akeh, nanging cukup karo sayuran lan woh-wohan.

    Ndhuwur sikil lan ngisor awak

    Yen sampeyan nggunakake sabun sing ora cocog karo kulit, banjur ruam katon ing wilayah kasebut, mula priksa sabun sampeyan.

    Pérangan ndhuwur lan tengah bangkekan

    Yen sampeyan ora cukup turu banjur pimples katon ing panggonan iki, uga sampeyan ngonsumsi panganan sing sugih kalori.

    چوکلے

    Penyebab ruam uga minangka masalah pencernaan, uga nuduhake yen sampeyan ora mangan panganan sing apik.  Nimbulaké lan perawatan saka pimples.

   Asring kita ora ngerti kenapa kita kena pimples ing pasuryan. Ora ana alesan tartamtu kanggo mbentuk untu, nanging bisa uga ana akeh alasan kanggo iki. Sawetara panyebab lan perawatan kaya ing ngisor iki. Ayo padha ngomong babagan iki. sawetara rinci.

   Kurang diet seimbang lan asupan karbohidrat murni sing dhuwur bisa nyebabake kukul ing umur apa wae. Diet sing seimbang lan diet kanthi indeks glikemik sing kurang penting. Peneliti ujar manawa tingkat insulin sing dhuwur ing getih bisa nyebabake produksi minyak sing berlebihan. lan folikel inflamasi. Sampeyan uga bisa nggawe diet sehat lan seimbang.

   Teknologi modern sing diarani terapi sinar biru digunakake saiki kanggo mbusak kukul saka rai. Sinar biru sing kuat iki nembus kulit liwat folikel lan mateni bakteri. Bisa nyebabake kulit abang nanging mung sementara, dadi yen anggaran sampeyan ngidini. , terapi iki paling apik kanggo ngilangi kukul lan entuk kulit sing bening.

   Minyak wit teh sing populer banget lan entheng dibandhingake karo benzoyl peroksida migunani kanggo ngobati kabeh jinis kukul ing kabeh umur. Minyak wit teh nduweni sifat antiseptik alami sing ngresiki pori-pori lan kulit sing ditutup. lan kanthi alami nyuda inflamasi kulit. Lenga iki uga digunakake ing pirang-pirang lotion, cuci pasuryan lan sabun.

   Miturut dokter kulit lan ahli kesehatan, ngurangi jumlah uyah ing diet sampeyan. Noor Health Life ujar manawa salah sawijining panyebab utama kukul yaiku asupan sodium sing dhuwur. Ngati-ati nalika mangan metu. Luwih becik sampeyan ngonsumsi kurang saka 1500 mg sodium saben dina.

   Stress nduwe pengaruh negatif marang kinerja hormon. Stress ora duwe pengaruh langsung ing kulit nanging saben sampeyan kuwatir, kukul katon ing kulit. Tambah sing uga mengaruhi kelenjar sing ngetokake lenga ing awak. Meditasi, olahraga utawa liyane. Cara bisa digunakake kanggo nyuda stres sing bisa nenangake kahanan mental.

   Kanggo asil sing paling apik, penting kanggo takon karo dokter kulit sing apik kanthi owah-owahan sing cocog ing diet lan gaya urip.Penyakit sing katon ing kulit.

   Tandha pisanan saka sawetara penyakit katon ing kulit.

   Kulit minangka organ paling gedhe ing awak manungsa, nanging sampeyan ngerti yen kulit uga prédhiksi penyakit?

   Ya, pratandha pisanan saka sawetara penyakit katon ing kulit.

   Nanging apa sampeyan ngerti gejala sing dituduhake ing kulit kanggo macem-macem penyakit?

   برص

   Umume dipercaya yen bursitis minangka reaksi kanggo ngombe susu sawise mangan iwak, nanging ilmu kedokteran mbantah iki, nyatane, kedadeyan kasebut nalika kulit katon ing alam, sel pigmen mandheg ngasilake zat-zat pigmen tartamtu. Muncul bintik putih sing katon. ing kulit iku sejatine serangan ing sel kulit dening sistem kekebalan awak, yaiku melanin, pigmen sing menehi warna kulit, uga bisa dadi tandha penyakit otoimun kayata penyakit tiroid.

   Inflamasi kulit

   Bintik-bintik garing, gatel, lan abang ing kulit biasane katon ing cedhak gulu utawa sikut. Iki minangka penyakit kulit sing umum banget sing bisa nyebabake bocah lan wong diwasa, nanging uga bisa dadi tandha masalah kesehatan mental.  Miturut panaliten AS, wong sing depresi utawa stres luwih cenderung ngalami penyakit kasebut luwih awal, nanging ngobati dermatitis uga ningkatake kesehatan mental.

   mbukak tatu

   Gula getih dhuwur sing saya suwe bisa nyebabake sirkulasi getih lan ngrusak saraf, mengaruhi kemampuan awak kanggo nambani tatu, utamane ing sikil, sing bisa nyebabake diabetes. Uga diarani fistula.

   Psoriasis

   Ing penyakit kulit iki, kulit katon ing kulit lan gatel lan gatel, nanging uga nuduhake sawetara masalah medis sing serius.  Miturut ahli medis, wong sing nandhang penyakit iki duwe risiko penyakit jantung 58% luwih dhuwur lan risiko stroke 43% luwih dhuwur.  Para ahli ujar manawa psoriasis lan gumpalan getih ing arteri disebabake inflamasi lan perkara iki nyambungake loro kasebut.

   Gandum jambon utawa seragam

   Penyakit iki nyebabake kulit dadi abang lan ruam jambon katon, umume wong ora ngobati amarga ora nganggep mbebayani, nanging panaliten anyar nemokake yen kondisi kasebut nambah risiko demensia ing wanita kanthi 28%. umure luwih saka 50 utawa 60 taun.

   Sikil karo kulit garing lan retak

   Iki bisa dadi tandha masalah karo kelenjar tiroid (utamane kelenjar sing cedhak karo tenggorokan), utamane yen ora ana gunane kanggo ngurus kelembapan ing sikil.  Nalika ana masalah ing kelenjar tiroid, ora bisa ngasilake hormon tiroid sing bisa kanggo tingkat metabolisme, tekanan getih, pangembangan otot lan sistem saraf.  Miturut panaliten medis, minangka akibat saka masalah Thai Ride, kulit dadi garing banget, utamane kulit sikil wiwit retak lan mung migunani kanggo ndeleng dhokter yen kondisi kasebut ora saya apik.

   Kringet ing tangan

   Kringet sing berlebihan ing tangan bisa nyebabake penyakit tiroid uga kringet sing berlebihan, sing kelenjar kringet dadi luwih aktif.  Umume wong ngalami masalah iki ing siji utawa rong bagean awak kayata kelek, telapak tangan utawa sikil.  Dokter bisa mriksa lan menehi resep perawatan.

   Gumpalan ireng utawa moles

   Umumé, moles utawa benjolan ireng sing misuwur bisa dadi tandha kanker kulit, nalika uga nambah risiko kanker payudara, kandung kemih lan kanker ginjel.  Miturut ahli, mlaku kurang ing srengenge, tetep aktif, diet sehat lan tetep adoh saka alkohol iku penting kanggo ngindhari kanker agawe kuwi.Kanggo pitakonan lan jawaban liyane, hubungi Noor Health Life liwat email lan ing can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s