L’erupció en diferents parts del cos indica diferents malalties.

Noor Health Life


                                                             El procés d’aconseguir grans al nostre cos és natural, però si comencen a tenir més en una part determinada, indiquen una malaltia.

    Coll

    Si apareixen grans en aquesta part, és un signe de dany a les glàndules suprarenals.

    Espatlla

    L’excés de pressió laboral i l’estrès també poden provocar erupcions en aquesta part del cos i també és un signe d’un sistema immunitari debilitat, així que no us preocupeu i manteniu la calma.

   Noor Health Zindagi està intentant treure el millor de vosaltres i dels grans metges amb Noor Health Zindagi.  Cirurgià  Consultor.  Professors.  Working Noor Health Life ajuda els pobres i us demanem que participeu en aquesta feina i doneu suport a Noor Health Life.  Llegeix més.

    pit

    Si apareix l’erupció al pit, vol dir que el teu sistema digestiu no funciona correctament i hauràs de canviar la teva dieta.

    Braç

    La causa de l’erupció és la manca de vitamines, això no vol dir que s’hagi de començar a prendre suplements vitamínics, sinó que es compensa amb la dieta.

    Estómac

    El motiu d’això és l’augment del nivell de sucre a l’organisme, per tant, no utilitzeu massa sucre i pa, sinó contenteu-vos amb verdures i fruites.

    Per sobre de les cames i per sota del tors

    Si utilitzeu un sabó que no s’adapti a la vostra pell, apareixen erupcions en aquesta zona, així que comproveu el vostre sabó. Un altre motiu pot ser la infecció de la pell.

    La part superior i mitjana de la cintura

    Si no dorms prou, en aquest lloc apareixen grans, de la mateixa manera que estàs consumint aliments rics en calories.

    چوکلے

    La causa de l’erupció també és un problema digestiu i també indica que no estàs menjant una bona alimentació.  Causes i tractament dels grans.

   Sovint no sabem per què ens apareixen els grans a la cara. No hi ha cap motiu específic perquè es formin les dents, però pot haver-hi molts motius per a això. Algunes de les causes i el seu tractament són les següents. Parlem-ne. Expliquem-ho a algun detall.

   La manca d’una dieta equilibrada i una ingesta elevada d’hidrats de carboni purs poden provocar acne a qualsevol edat.Una dieta equilibrada i una dieta amb un índex glucèmic baix són essencials.Els investigadors diuen que els nivells alts d’insulina a la sang poden provocar la producció d’excés d’oli. i fol·licles inflamatoris.Tu també pots fer que la teva dieta sigui sana i equilibrada.

   Avui s’està utilitzant una tecnologia moderna anomenada teràpia de llum blava per eliminar els grans de la cara. Aquests poderosos raigs blaus penetren la pell a través dels fol·licles i maten els bacteris. Pot causar enrogiment a la pell, però és temporal, així que si el vostre pressupost ho permet. , aquesta teràpia és la millor per desfer-se de l’acne i aconseguir una pell clara.

   Un oli d’arbre del te molt popular i suau en comparació amb el peròxid de benzoil és útil per tractar tot tipus d’acne a totes les edats. L’oli d’arbre del te té propietats antisèptiques naturals que netegen els porus tancats i la pell. També prevé l’alliberament d’excés d’oli a la superfície. i redueix de forma natural la inflamació de la pell.Aquest oli també s’utilitza en moltes locions, rentat facials i sabons.

   Segons dermatòlegs i experts en salut, redueix la quantitat de sal a la teva dieta. Noor Health Life diu que una de les principals causes de l’acne és la ingesta elevada de sodi. Tingues especial cura quan menges fora. Seria millor que consumeixis menys de 1500 mg de sodi al dia.

   L’estrès té un efecte negatiu en el rendiment de les hormones.L’estrès no té efectes directes a la pell però sempre que estàs ansiós apareixen grans a la teva pell.Augment que també afecta les glàndules que secreten l’oli a l’organisme.Meditació, exercici o qualsevol altre El mètode es pot utilitzar per reduir l’estrès que pot calmar el vostre estat mental.

   Per obtenir els millors resultats, és important consultar a un bon dermatòleg amb els canvis adequats en la seva dieta i estil de vida.Malalties que apareixen a la pell.

   Els primers signes d’algunes malalties apareixen a la pell.

   La pell és l’òrgan més gran del cos humà, però sabíeu que també prediu malalties?

   Sí, els primers signes d’algunes malalties apareixen a la pell.

   Però, saps quins són els símptomes que presenta la pell de diverses malalties?

   برص

   Es creu comunament que la bursitis és una reacció a beure llet després de menjar peix, però la ciència mèdica ho nega.De fet, es produeix quan la pell s’exposa al seu natural Les cèl·lules pigmentàries deixen de produir substàncies pigmentades específiques.L’aparició de taques blanques visibles. a la pell és en realitat un atac a les cèl·lules de la pell per part del sistema immunitari del cos, que és a la melanina, el pigment que acoloreix la pell.També pot ser un signe de malalties autoimmunes com la tiroide.

   Inflamació de la pell

   Les taques seques, amb picor i vermelles a la pell solen aparèixer prop del coll o dels colzes.És una malaltia de la pell molt freqüent que pot afectar tant a nens com a adults, però també pot ser un signe de problemes de salut mental.  Segons un estudi dels Estats Units, les persones amb depressió o estrès tenen més probabilitats de desenvolupar la malaltia precoçment, però el tractament de la dermatitis també millora la salut mental.

   Ferides obertes

   L’alt nivell de sucre en la sang perllongat pot afectar la circulació sanguínia i danyar els nervis, afectant la capacitat de l’organisme per curar ferides, especialment a les cames, que pot provocar diabetis.També anomenada fístula.

   Psoriasi

   En aquesta malaltia de la pell, apareixen pells a la pell i picor i picor, però també apunten a problemes mèdics greus.  Segons els experts mèdics, les persones amb aquesta malaltia tenen un 58% més de risc de patir malalties del cor i un 43% més de risc d’ictus.  Els experts diuen que la psoriasi i els coàguls de sang a les artèries són causats per la inflamació i això connecta els dos.

   Gra rosa o uniforme

   La malaltia fa que la pell es torni vermella i apareguin erupcions rosades, la majoria de persones no la tracten perquè no la consideren perjudicial, però un nou estudi va trobar que la malaltia augmentava un 28% el risc de patir demència en les dones. l’edat és de més de 50 o 60 anys.

   Cames amb pell seca i esquerdada

   Això podria ser un signe de problemes amb la glàndula tiroide (sobretot les glàndules properes a la tráquea), sobretot quan és inútil tenir cura de la humitat dels peus.  Quan hi ha un problema a la glàndula tiroide, és incapaç de produir hormones tiroïdals que funcionen per a la taxa metabòlica, la pressió arterial, el desenvolupament muscular i el sistema nerviós.  Segons un estudi mèdic, com a conseqüència dels problemes de Thai Ride, la pell es torna molt seca, sobretot la pell dels peus comença a esquerdar-se i només és beneficiós anar al metge si la condició no millora.

   Suor a les mans

   La sudoració excessiva a les mans pot provocar malalties de la tiroide, així com una sudoració excessiva, en la qual les glàndules sudorípares es tornen més actives.  La majoria de les persones experimenten aquest problema en una o dues parts del cos, com ara les aixelles, els palmells o els peus.  Els metges poden examinar-lo i prescriure tractament.

   Grumolls o lunars negres

   En general, els talps o protuberàncies negres molt prominents poden ser un signe de càncer de pell, alhora que també augmenten el risc de càncer de mama, de bufeta i de ronyó.  Segons els experts, caminar menys al sol, mantenir-se actiu, una dieta saludable i allunyar-se de l’alcohol són essencials per evitar càncers tan mortals.Per a més preguntes i respostes, poseu-vos en contacte amb Noor Health Life per correu electrònic i a can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s