Ihottuma kehon eri osissa viittaa erilaisiin sairauksiin.

Noor Health Life


                                                             Prosessi, jossa näppylöitä syntyy kehoomme, on luonnollista, mutta jos ne alkavat saada enemmän johonkin osaan, ne viittaavat sairauteen.

    Kaula

    Jos tähän kohtaan ilmestyy näppylöitä, se on merkki lisämunuaisten vauriosta.

    Olkapää

    Liiallinen työpaine ja stressi voivat myös aiheuttaa ihottumaa tässä kehon osassa.Se on myös merkki heikentyneestä immuunijärjestelmästä, joten älä huolehdi ja pysy rauhallisena.

   Noor Health Zindagi yrittää saada kaiken irti sinusta ja upeista lääkäreistä Noor Health Zindagin avulla.  Kirurgi  Konsultti.  Professorit.  Työskentely Noor Health Life auttaa köyhiä ja pyydämme sinua osallistumaan tähän työhön ja tukemaan Noor Health Lifea.  Lue lisää.

    Rintakehä

    Jos ihottuma ilmestyy rintaan, se tarkoittaa, että ruoansulatusjärjestelmäsi ei toimi kunnolla ja sinun on muutettava ruokavaliotasi.

    Arm

    Ihottuma johtuu vitamiinien puutteesta, mikä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi aloittaa vitamiinilisän ottaminen, vaan kompensoida puute ruokavaliolla.

    Vatsa

    Syynä tähän on elimistön sokeritason nousu, joten älä käytä liikaa sokeria ja leipää, vaan tyydy vihanneksiin ja hedelmiin.

    Jalkojen yläpuolella ja vartalon alapuolella

    Jos käytät saippuaa, joka ei sovi ihollesi, tälle alueelle ilmestyy ihottumaa, joten tarkista saippuasi. Toinen syy tähän voi olla ihotulehdus.

    Vyötärön ylä- ja keskiosa

    Jos et saa tarpeeksi unta, tähän paikkaan ilmestyy näppylöitä, samoin syöt runsaasti kaloreita.

    چوکلے

    Ihottuman syynä on myös ruoansulatushäiriö, joka kertoo myös siitä, että et syö kunnolla.  Näppylöiden syyt ja hoito.

   Usein emme tiedä miksi saamme näppylöitä kasvoillemme. Hampaiden muodostumiselle ei ole erityistä syytä, mutta syitä tähän voi olla monia. Jotkut syistä ja niiden hoidosta ovat seuraavat. Puhutaanpa niistä. Kerro sinulle joku yksityiskohta.

   Tasapainoisen ruokavalion puute ja runsas puhtaiden hiilihydraattien saanti voivat aiheuttaa aknea missä iässä tahansa. Tasapainoinen ruokavalio ja ruokavalio, jossa on alhainen glykeeminen indeksi, ovat välttämättömiä. Tutkijat sanovat, että korkea insuliinitaso veressä voi johtaa ylimääräisen öljyn tuotantoon ja tulehdukselliset follikkelit. Myös sinä voit tehdä ruokavaliostasi terveellisen ja tasapainoisen.

   Nykyään käytetään modernia tekniikkaa nimeltä sininen valoterapia poistamaan näppylöitä kasvoilta. Nämä voimakkaat siniset säteet tunkeutuvat ihoon follikkelien kautta ja tappavat bakteerit. Se voi aiheuttaa ihon punoitusta, mutta se on väliaikaista, joten jos budjettisi sallii , tämä hoito on paras aknen poistamiseen ja ihon kirkkauden saamiseen.

   Bentsoyyliperoksidiin verrattuna erittäin suosittu ja mieto teepuuöljy on hyödyllinen kaiken tyyppisten aknen hoitoon kaiken ikäisille. Teepuuöljyllä on luonnollisia antiseptisiä ominaisuuksia, jotka puhdistavat suljetut huokoset ja ihon. Se myös estää ylimääräisen öljyn vapautumisen pinnalle, ja luonnollisesti vähentää ihon tulehdusta.Tätä öljyä käytetään myös monissa voideissa, kasvojen pesuissa ja saippuoissa.

   Ihotautilääkäreiden ja terveysasiantuntijoiden mukaan vähennä suolan määrää ruokavaliossasi.Noor Health Lifen mukaan yksi aknen suurimmista syistä on runsas natriumin saanti. Ole erityisen varovainen ulkona syödessäsi. Sinun olisi parempi kuluttaa vähemmän kuin 1500 mg natriumia päivässä.

   Stressi vaikuttaa negatiivisesti hormonien toimintaan.Stressillä ei ole suoraa vaikutusta ihoon, mutta aina kun olet ahdistunut, iholle ilmestyy näppylöitä.Lisäys vaikuttaa myös kehon öljyä erittäviin rauhasiin.Meditaatio, liikunta tai mikä tahansa muu menetelmää voidaan käyttää vähentämään stressiä, mikä voi rauhoittaa mielentilaasi.

   Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää kääntyä hyvän ihotautilääkärin puoleen ja tehdä tarvittavat muutokset ruokavalioon ja elämäntapaan.

   Joidenkin sairauksien ensimmäiset merkit näkyvät iholla.

   Iho on ihmiskehon suurin elin, mutta tiesitkö, että se ennustaa myös sairauksia?

   Kyllä, ensimmäiset merkit joistakin sairauksista näkyvät iholla.

   Mutta oletko tietoinen oireista, joita iho osoittaa eri sairauksille?

   برص

   Yleisesti uskotaan, että bursiitti on reaktio maidon juomiseen kalan syömisen jälkeen, mutta lääketiede kiistää tämän. Itse asiassa se tapahtuu, kun iho altistuu luonnolliselle Pigmenttisolut lakkaavat tuottamasta tiettyjä pigmentoituja aineita. Näkyviä valkoisia täpliä ilmaantuu. iholla on itse asiassa elimistön immuunijärjestelmän hyökkäys ihosoluja vastaan, mikä on melaniinia, ihoa värjäävää pigmenttiä vastaan.Se voi myös olla merkki autoimmuunisairauksista, kuten kilpirauhassairaudesta.

   Ihon tulehdus

   Kuivia, kutiavia ja punaisia ​​täpliä iholla esiintyy yleensä niskan tai kyynärpäiden läheisyydessä.Se on hyvin yleinen ihosairaus, joka voi koskea sekä lapsia että aikuisia, mutta se voi olla myös merkki mielenterveysongelmista.  Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan masennuksesta tai stressistä kärsivillä ihmisillä on suurempi todennäköisyys saada sairaus varhaisessa vaiheessa, mutta ihotulehduksen hoito parantaa myös mielenterveyttä.

   Avoimet haavat

   Pitkään jatkunut korkea verensokeri voi vaikuttaa verenkiertoon ja vahingoittaa hermoja, mikä vaikuttaa kehon kykyyn parantaa haavoja, erityisesti jaloissa, mikä voi johtaa diabetekseen.Kutsutaan myös fisteliksi.

   Psoriasis

   Tässä ihosairaudessa iholle ilmestyy kuoria ja kutinaa ja kutinaa, mutta ne viittaavat myös joihinkin vakaviin lääketieteellisiin ongelmiin.  Lääketieteen asiantuntijoiden mukaan ihmisillä, joilla on tämä sairaus, on 58 prosenttia suurempi sydänsairauksien ja 43 prosenttia suurempi aivohalvauksen riski.  Asiantuntijat sanovat, että psoriaasi ja verihyytymät valtimoissa johtuvat tulehduksesta, ja tämä asia yhdistää nämä kaksi.

   Vaaleanpunainen vilja tai univormu

   Sairaus aiheuttaa ihon punaiseksi ja vaaleanpunaisia ​​ihottumia, useimmat ihmiset eivät hoida sitä, koska he eivät pidä sitä haitallisena, mutta uusi tutkimus havaitsi, että sairaus lisäsi dementian riskiä naisilla 28%. ikä on yli 50 tai 60 vuotta.

   Jaloissa kuiva ja halkeileva iho

   Tämä voi olla merkki kilpirauhasen ongelmista (erityisesti henkitorven lähellä olevista rauhasista), varsinkin kun jalkojen kosteudesta on turha huolehtia.  Kun kilpirauhasessa on ongelmia, se ei pysty tuottamaan kilpirauhashormoneja, jotka edistävät aineenvaihduntaa, verenpainetta, lihasten kehitystä ja hermostoa.  Lääketieteellisen tutkimuksen mukaan Thai Ride -ongelmien seurauksena iho kuivuu äärimmäisen kuivaksi, etenkin jalkojen iho alkaa halkeilla ja lääkäriin käynti on hyödyllistä vain, jos tila ei parane.

   Hiki käsissä

   Liiallinen käsien hikoilu voi johtaa kilpirauhassairauksiin sekä liialliseen hikoiluun, jossa hikirauhaset aktivoituvat.  Useimmat ihmiset kokevat tämän ongelman yhdessä tai kahdessa kehon osassa, kuten kainaloissa, kämmenissä tai jaloissa.  Lääkärit voivat tutkia sen ja määrätä hoidon.

   Mustia kyhmyjä tai luomia

   Yleisesti ottaen erittäin näkyvät mustat luomat tai kuhmut voivat olla merkki ihosyövästä, mutta ne lisäävät myös rintasyövän, virtsarakon ja munuaissyövän riskiä.  Asiantuntijoiden mukaan tällaisten tappavien syöpien välttämiseksi on välttämätöntä liikkua vähemmän auringossa, pysyä aktiivisena, terveellinen ruokavalio ja pysyä erossa alkoholista. Lisää kysymyksiä ja vastauksia saat ottamalla yhteyttä Noor Health Lifeen sähköpostitse ja osoitteessa can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s