De uitslag op verschillende delen van het lichaam duidt op verschillende ziekten.

Noor Health Life


                                                             Het proces om puistjes op ons lichaam te krijgen is natuurlijk, maar als ze op een bepaald deel meer beginnen te krijgen, duiden ze op een ziekte.

    Nek

    Als er puistjes op dit deel verschijnen, is dit een teken van schade aan de bijnieren.

    Schouder

    Overmatige werkdruk en stress kunnen ook huiduitslag veroorzaken op dit deel van het lichaam.Het is ook een teken van een verzwakt immuunsysteem, dus maak je geen zorgen en blijf kalm.

   Noor Health Zindagi probeert met Noor Health Zindagi het beste uit jou en de geweldige artsen te halen.  Chirurg  Consultant.  Professoren.  Werken bij Noor Health Life helpt de armen en we vragen u om hieraan mee te werken en Noor Health Life te steunen.  Lees verder.

    Borst

    Als de uitslag op de borst verschijnt, betekent dit dat uw spijsverteringsstelsel niet goed werkt en dat u uw dieet moet veranderen.

    Arm

    De oorzaak van de uitslag is een gebrek aan vitamines, wat niet betekent dat je vitaminesupplementen moet gaan slikken, maar dat je het tekort moet aanvullen door middel van een dieet.

    Maag

    De reden hiervoor is de verhoging van het suikergehalte in het lichaam, dus gebruik niet te veel suiker en brood, maar wees tevreden met groenten en fruit.

    Boven de benen en onder de romp

    Als je zeep gebruikt die niet geschikt is voor je huid, dan verschijnen er uitslag op dit gebied, dus controleer je zeep.Een andere reden hiervoor kan een huidinfectie zijn.

    Het bovenste en middelste deel van de taille

    Als je niet genoeg slaapt, verschijnen er puistjes op deze plek, net zoals je voedsel eet dat rijk is aan calorieën.

    چوکلے

    De oorzaak van de uitslag is ook een spijsverteringsprobleem en geeft ook aan dat je niet goed eet.  Oorzaken en behandeling van puistjes.

   Vaak weten we niet waarom we puistjes op ons gezicht krijgen. Er is geen specifieke reden voor het vormen van tanden, maar er kunnen veel redenen voor zijn. Enkele van de oorzaken en hun behandeling zijn als volgt. Laten we erover praten. Vertel je in wat details.

   Gebrek aan een uitgebalanceerd dieet en een hoge inname van pure koolhydraten kan op elke leeftijd acne veroorzaken. Een uitgebalanceerd dieet en een dieet met een lage glycemische index zijn essentieel. Onderzoekers zeggen dat hoge niveaus van insuline in het bloed kunnen leiden tot de productie van overtollige olie en inflammatoire follikels.Ook u kunt uw dieet gezond en evenwichtig maken.

   Een moderne technologie genaamd blauwlichttherapie wordt tegenwoordig gebruikt om puistjes van het gezicht te verwijderen. Deze krachtige blauwe stralen dringen de huid binnen door de follikels en doden de bacteriën. Het kan roodheid op de huid veroorzaken, maar het is tijdelijk, dus als uw budget het toelaat , deze therapie is het beste voor het wegwerken van acne en het krijgen van een heldere huid.

   Een zeer populaire en milde tea tree olie in vergelijking met benzoylperoxide is nuttig voor de behandeling van alle soorten acne op alle leeftijden. Tea tree olie heeft natuurlijke antiseptische eigenschappen die gesloten poriën en de huid reinigen. Het voorkomt ook het vrijkomen van overtollige olie op het oppervlak, en vermindert op natuurlijke wijze huidontstekingen.Deze olie wordt ook gebruikt in veel lotions, gezichtsreinigers en zeep.

   Volgens dermatologen en gezondheidsexperts moet u de hoeveelheid zout in uw dieet verminderen. Noor Health Life zegt dat een van de belangrijkste oorzaken van acne een hoge natriuminname is. Wees extra voorzichtig als u uit eten gaat. Het is beter dat u minder dan 1500 mg natrium per dag.

   Stress heeft een negatief effect op de werking van hormonen. Stress heeft geen direct effect op de huid, maar wanneer je angstig bent, verschijnen er puistjes op je huid. Verhoging die ook de klieren aantast die olie in het lichaam afscheiden. Meditatie, lichaamsbeweging of andere methode kan worden gebruikt om de stress te verminderen die uw mentale toestand kan kalmeren.

   Voor de beste resultaten is het belangrijk om een ​​goede dermatoloog te raadplegen met de juiste veranderingen in uw dieet en levensstijl Ziekten die op de huid verschijnen.

   De eerste tekenen van sommige ziekten verschijnen op de huid.

   De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, maar wist je dat het ook ziektes voorspelt?

   Ja, de eerste tekenen van sommige ziekten verschijnen op de huid.

   Maar bent u zich bewust van de symptomen die de huid vertoont bij verschillende ziekten?

   برص

   Er wordt algemeen aangenomen dat bursitis een reactie is op het drinken van melk na het eten van vis, maar de medische wetenschap ontkent dit. In feite treedt het op wanneer de huid wordt blootgesteld aan zijn natuurlijke De pigmentcellen stoppen met het produceren van specifieke gepigmenteerde stoffen. Het verschijnen van zichtbare witte vlekken op de huid is eigenlijk een aanval op de huidcellen door het immuunsysteem van het lichaam, dat zich op de melanine bevindt, het pigment dat de huid kleurt.Het kan ook een teken zijn van auto-immuunziekten zoals schildklieraandoeningen.

   Ontsteking van de huid

   Droge, jeukende en rode vlekken op de huid verschijnen meestal in de buurt van de nek of ellebogen.Het is een veel voorkomende huidziekte die zowel kinderen als volwassenen kan treffen, maar het kan ook een teken zijn van psychische problemen.  Volgens een Amerikaans onderzoek hebben mensen met een depressie of stress meer kans om de ziekte vroeg te ontwikkelen, maar het behandelen van dermatitis verbetert ook de geestelijke gezondheid.

   Open wonden

   Een langdurig hoge bloedsuikerspiegel kan de bloedcirculatie beïnvloeden en zenuwen beschadigen, waardoor het vermogen van het lichaam om wonden te genezen, vooral in de benen, wordt aangetast, wat kan leiden tot diabetes.Ook wel fistel genoemd.

   Psoriasis

   Bij deze huidziekte verschijnen er schilfers op de huid en jeuk en jeuk, maar ze wijzen ook op enkele ernstige medische problemen.  Volgens medische experts hebben mensen met deze aandoening een 58% hoger risico op hartaandoeningen en een 43% hoger risico op een beroerte.  Experts zeggen dat psoriasis en bloedstolsels in de slagaders worden veroorzaakt door een ontsteking en dit ding verbindt de twee.

   Roze graan of uniform

   De ziekte zorgt ervoor dat de huid rood wordt en er roze uitslag verschijnt, de meeste mensen behandelen het niet omdat ze het niet schadelijk vinden, maar een nieuwe studie wees uit dat de aandoening het risico op dementie bij vrouwen met 28% verhoogde. de leeftijd is ouder dan 50 of 60 jaar.

   Benen met droge en gebarsten huid

   Dit kan een teken zijn van problemen met de schildklier (vooral de klieren bij de luchtpijp), vooral wanneer het nutteloos is om voor het vocht in de voeten te zorgen.  Wanneer er een probleem is in de schildklier, is het niet in staat om schildklierhormonen te produceren die werken voor de stofwisseling, bloeddruk, spierontwikkeling en zenuwstelsel.  Volgens een medische studie wordt de huid als gevolg van Thai Ride-problemen extreem droog, vooral de huid van de voeten begint te barsten en het is alleen nuttig om een ​​arts te raadplegen als de toestand niet verbetert.

   Zweet in handen

   Overmatig zweten op de handen kan leiden tot schildklieraandoeningen en tot overmatig zweten, waarbij de zweetklieren actiever worden.  De meeste mensen ervaren dit probleem in een of twee delen van het lichaam, zoals de oksels, handpalmen of voeten.  Artsen kunnen het onderzoeken en een behandeling voorschrijven.

   Zwarte klontjes of moedervlekken

   Over het algemeen kunnen zeer prominente zwarte moedervlekken of bultjes een teken zijn van huidkanker, terwijl ze ook het risico op borstkanker, blaas- en nierkanker verhogen.  Volgens experts zijn minder wandelen in de zon, actief blijven, gezond eten en wegblijven van alcohol essentieel om dergelijke dodelijke vormen van kanker te voorkomen.Voor meer vragen en antwoorden kunt u contact opnemen met Noor Health Life via e-mail en op can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s