Baruntus dina bagian anu béda awak nunjukkeun panyakit anu béda.

Noor Health Life


                                                              Prosés meunang pimples dina awak urang alam tapi lamun aranjeunna mimiti meunang leuwih dina bagian nu tangtu lajeng aranjeunna nunjukkeun kasakit.

     Beuheung

     Upami jerawat muncul dina bagian ieu, éta mangrupikeun tanda karusakan kana kelenjar adrénal.

     Taktak

     Tekanan kerja anu kaleuleuwihan sareng setrés ogé tiasa nyababkeun ruam dina bagian awak ieu.

    Noor Health Zindagi narékahan pikeun meunangkeun anu pangsaéna pikeun anjeun sareng dokter anu hébat sareng Noor Health Zindagi.  Ahli bedah  Konsultan.  Profésor.  Gawé Noor Health Life ngabantosan jalma miskin sareng kami nyuhunkeun anjeun pikeun ilubiung dina padamelan ieu sareng ngadukung Noor Health Life.  maca deui.

     Dada

     Upami ruam muncul dina dada, éta hartosna sistem pencernaan anjeun henteu jalan leres sareng anjeun kedah ngarobih diet anjeun.

     Panangan

     Anu ngabalukarkeun ruam nyaéta kakurangan vitamin, sanés hartosna anjeun kedah ngamimitian nyandak suplemén vitamin, tapi nyéépkeun kakurangan ku diet.

     Beuteung

     Anu jadi sababna nyaéta kanaékan kadar gula dina awak, ku kituna ulah loba teuing gula jeung roti, tapi eusian ku sayuran jeung bungbuahan.

     Luhureun suku jeung handap awak

     Upami anjeun nganggo sabun anu henteu cocog sareng kulit anjeun, maka ruam muncul di daérah ieu, janten parios sabun anjeun, sabab sanésna tiasa janten inféksi kulit.

     Bagian luhur jeung tengah cangkéng

     Lamun anjeun teu meunang cukup sare lajeng pimples muncul di tempat ieu, kitu ogé anjeun consuming pangan beunghar kalori.

     چوکلے

     Anu ngabalukarkeun baruntus ogé masalah pencernaan, ogé nunjukkeun yén anjeun teu dahar diet alus.  Nyababkeun sareng pengobatan pimples.

    Sering urang henteu terang naha urang ngagaduhan jerawat dina raray. Teu aya alesan khusus pikeun ngabentuk huntu tapi tiasa seueur alesan pikeun ieu. Sababaraha panyababna sareng pengobatanna nyaéta kieu. Hayu urang ngobrolkeun aranjeunna. Nyarioskeun anjeun dina sababaraha rinci.

    Kurangna diet saimbang sareng asupan karbohidrat murni anu luhur tiasa nyababkeun jerawat dina sagala umur. Diét anu saimbang sareng diet anu indéks glikemik rendah penting. Panaliti nyarios yén tingkat insulin anu luhur dina getih tiasa nyababkeun produksi kaleuwihan minyak. jeung folikel radang. Anjeun oge bisa nyieun diet Anjeun sehat sarta saimbang.

    Téknologi modern anu disebut terapi cahaya biru ayeuna dianggo pikeun ngaleungitkeun jarawat tina raray. Sinar biru anu kuat ieu nembus kulit ngaliwatan folikel sareng maéhan baktéri. Éta tiasa nyababkeun kamerahan dina kulit tapi samentawis, janten upami anggaran anjeun ngamungkinkeun. , terapi ieu pangalusna pikeun ngaleungitkeun jarawat jeung meunang kulit jelas.

    Minyak tangkal tea anu populer pisan sareng hampang dibandingkeun sareng benzoyl péroxida anu kapaké pikeun ngubaran sagala jinis jarawat dina sagala umur. sareng sacara alami ngirangan peradangan kulit. Minyak ieu ogé dianggo dina seueur lotion, cuci muka sareng sabun.

    Numutkeun dermatologists sarta ahli kaséhatan, ngurangan jumlah uyah dina dahareun anjeun. Noor Health Life nyebutkeun yén salah sahiji panyabab utama jerawat nyaéta asupan natrium tinggi. Jaga husus nalika dahar di luar. Éta leuwih hadé pikeun anjeun meakeun kirang ti 1500 mg natrium per poé.

    Stress boga pangaruh négatif kana kinerja hormon. Stress teu boga pangaruh langsung kana kulit tapi iraha wae anjeun hariwang, jerawat muncul dina kulit Anjeun. Paningkatan nu ogé mangaruhan kelenjar nu ngaluarkeun minyak dina awak. Meditasi, latihan atawa lianna. Metodeu tiasa dianggo pikeun ngirangan setrés anu tiasa nenangkeun kaayaan mental anjeun.

    Pikeun hasil anu pangsaéna, penting pikeun konsultasi ka dokter kulit anu saé kalayan parobihan anu pas dina diet sareng gaya hirup anjeun.Panyakit anu muncul dina kulit.

    Tanda mimiti sababaraha panyakit muncul dina kulit.

    Kulit mangrupikeun organ panggedéna dina awak manusa tapi naha anjeun terang yén éta ogé ngaramalkeun panyakit?

    Leres, tanda-tanda awal sababaraha panyakit muncul dina kulit.

    Tapi naha anjeun sadar kana gejala anu ditingalikeun ku kulit pikeun sagala rupa panyakit?

    برص

    Biasana dipercaya yén bursitis mangrupikeun réaksi nginum susu saatos tuang lauk, tapi élmu médis nolak ieu, kanyataanna, éta lumangsung nalika kulit kakeunaan alamna Sél pigmén ngeureunkeun ngahasilkeun zat pigmén khusus Penampilan bintik bodas anu katingali. dina kulit sabenerna mangrupa serangan kana sél kulit ku sistim imun awak, nu aya dina melanin, pigmén nu warna kulit, ogé bisa jadi tanda kasakit otoimun kayaning kasakit tiroid.

    Radang kulit

    Bintik-bintik garing, gatal, sareng beureum dina kulit biasana muncul di deukeut beuheung atanapi siku.Ieu mangrupikeun panyakit kulit anu umum pisan anu tiasa mangaruhan barudak boh déwasa, tapi ogé tiasa janten tanda masalah kaséhatan méntal.  Numutkeun kana panilitian AS, jalma anu déprési atanapi setrés langkung dipikaresep pikeun ngembangkeun panyakit dini, tapi ngubaran dermatitis ogé ningkatkeun kaséhatan méntal.

    Tatu muka

    Gula darah tinggi anu berkepanjangan tiasa mangaruhan sirkulasi getih sareng ngarusak saraf, mangaruhan kamampuan awak pikeun nyageurkeun tatu, khususna dina suku, anu tiasa nyababkeun diabetes.Disebut ogé fistula.

    Psoriasis

    Dina panyakit kulit ieu, peels muncul dina kulit jeung itching na itching, tapi maranéhna ogé nunjuk ka sababaraha masalah médis serius.  Numutkeun para ahli médis, jalma anu ngagaduhan kaayaan ieu ngagaduhan résiko panyakit jantung 58% sareng résiko stroke 43% langkung luhur.  Para ahli nyebatkeun yén psoriasis sareng gumpalan getih dina arteri disababkeun ku peradangan sareng hal ieu ngahubungkeun dua.

    Siki pink atanapi seragam

    Kasakit ngabalukarkeun kulit ngahurungkeun beureum jeung pink rashes mucunghul, paling jalma teu ngubaran eta sabab teu nganggap eta ngabahayakeun, tapi ulikan anyar kapanggih yén kaayaan ngaronjat résiko pikun di awéwé ku 28%. umurna leuwih ti 50 atawa 60 taun.

    Suku jeung kulit garing sarta retak

    Ieu bisa jadi tanda tina masalah jeung kelenjar tiroid (utamana kelenjar deukeut angin), utamana lamun teu aya gunana pikeun ngurus Uap dina suku.  Nalika aya masalah dina kelenjar tiroid, éta henteu tiasa ngahasilkeun hormon tiroid anu dianggo pikeun laju métabolik, tekanan darah, pangembangan otot sareng sistem saraf.  Numutkeun kana panilitian médis, salaku hasil tina masalah Thai Ride, kulit janten garing pisan, khususna kulit suku mimiti rengat sareng ngan ukur aya mangpaatna pikeun ningali dokter upami kaayaanna henteu ningkat.

    Késang dina leungeun

    Késang kaleuleuwihan dina panangan tiasa nyababkeun panyakit tiroid ogé késang kaleuleuwihan, dimana kelenjar kesang janten langkung aktip.  Kalolobaan jalma ngalaman masalah ieu dina hiji atawa dua bagian awak kayaning kelek, palem atawa suku.  Dokter tiasa mariksa éta sareng resep pangobatan.

    Hideung lumps atawa mol

    Sacara umum, mol hideung atanapi benjolan anu menonjol tiasa janten tanda kanker kulit, sedengkeun aranjeunna ogé ningkatkeun résiko kanker payudara, kandung kemih sareng kanker ginjal.  Numutkeun para ahli, leumpang kirang dina panonpoé, tetep aktip, diet sehat sarta tetep jauh ti alkohol penting pikeun nyingkahan kanker deadly misalna.Pikeun patarosan tur waleran, kontak Noor Health Life ku email na di can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s