Обривът по различни части на тялото показва различни заболявания.

Noor Health Life


                                                             Процесът на получаване на пъпки по тялото ни е естествен, но ако те започнат да се появяват повече на определена част, това означава заболяване.

    Врат

    Ако на тази част се появят пъпки, това е знак за увреждане на надбъбречните жлези.

    Рамо

    Прекомерният работен натиск и стресът също могат да причинят обриви по тази част на тялото.Това също е признак за отслабена имунна система, така че не се притеснявайте и запазете спокойствие.

   Noor Health Zindagi се опитва да извлече най-доброто от вас и страхотните лекари с Noor Health Zindagi.  Хирург  Консултант.  професори.  Working Noor Health Life помага на бедните и ние ви молим да вземете участие в тази работа и да подкрепите Noor Health Life.  Прочетете още.

    Гръден кош

    Ако обривът се появи на гърдите, това означава, че храносмилателната ви система не работи правилно и ще трябва да промените диетата си.

    ръка

    Причината за обрива е липсата на витамини.Това не означава, че трябва да започнете да приемате витаминни добавки, а компенсирате дефицита с диета.

    стомах

    Причината за това е повишаването на нивото на захарта в организма.Затова не употребявайте прекалено много захар и хляб, а се задоволявайте със зеленчуци и плодове.

    Над краката и под торса

    Ако използвате сапун, който не подхожда на кожата ви, тогава на тази област се появяват обриви, така че проверете сапуна си.Друга причина за това може да е кожна инфекция.

    Горната и средната част на талията

    Ако не спите достатъчно, на това място се появяват пъпки, по подобен начин консумирате храни, богати на калории.

    چوکلے

    Причината за обрива също е храносмилателен проблем.Това също така показва, че не се храните добре.  Причини и лечение на пъпки.

   Често не знаем защо получаваме пъпки по лицето.Няма конкретна причина за образуването на зъбите, но може да има много причини за това.Някои от причините и тяхното лечение са както следва.Нека поговорим за тях.Разкажете ви в някаква подробност.

   Липсата на балансирана диета и високият прием на чисти въглехидрати могат да причинят акне на всяка възраст. Балансираната диета и диета с нисък гликемичен индекс са от съществено значение. Изследователите казват, че високите нива на инсулин в кръвта могат да доведат до производството на излишно масло и възпалителни фоликули Вие също можете да направите диетата си здравословна и балансирана.

   Съвременна технология, наречена терапия със синя светлина, се използва днес за премахване на пъпки по лицето. Тези мощни сини лъчи проникват в кожата през фоликулите и убиват бактериите. Може да предизвика зачервяване на кожата, но е временно, така че ако бюджетът ви позволява , тази терапия е най-добра за премахване на акне и получаване на чиста кожа.

   Много популярно и меко масло от чаено дърво в сравнение с бензоил пероксид е полезно за лечение на всички видове акне на всички възрасти. Маслото от чаено дърво има естествени антисептични свойства, които почистват затворените пори и кожата. Освен това предотвратява отделянето на излишно масло по повърхността, и естествено намалява възпалението на кожата.Това масло се използва и в много лосиони, измивания за лице и сапуни.

   Според дерматолози и здравни експерти намалете количеството сол в диетата си. Noor Health Life казва, че една от основните причини за акне е високият прием на натрий. Обърнете специално внимание, когато се храните навън. Би било по-добре да консумирате по-малко от 1500 mg натрий дневно.

   Стресът има отрицателен ефект върху работата на хормоните. Стресът няма пряк ефект върху кожата, но винаги, когато сте тревожни, по кожата ви се появяват пъпки. Увеличаване, което засяга и жлезите, които отделят масло в тялото. Медитация, упражнения или други методът може да се използва за намаляване на стреса, който може да успокои вашето психическо състояние.

   За най-добри резултати е важно да се консултирате с добър дерматолог с подходящи промени в диетата и начина на живот Болести, които се появяват по кожата.

   Първите признаци на някои заболявания се появяват по кожата.

   Кожата е най-големият орган на човешкото тяло, но знаете ли, че тя също предсказва болести?

   Да, първите признаци на някои заболявания се появяват по кожата.

   Но знаете ли какви са симптомите, които кожата показва при различни заболявания?

   برص

   Обикновено се смята, че бурситът е реакция на пиенето на мляко след ядене на риба, но медицинската наука отрича това.Всъщност се появява, когато кожата е изложена на естествените си пигментни клетки престават да произвеждат специфични пигментирани вещества Появата на видими бели петна върху кожата всъщност е атака върху клетките на кожата от имунната система на тялото, която е върху меланина, пигмента, който оцветява кожата.Това също може да е признак на автоимунни заболявания като заболяване на щитовидната жлеза.

   Възпаление на кожата

   Сухи, сърбящи и червени петна по кожата обикновено се появяват близо до врата или лактите.Това е много често срещано кожно заболяване, което може да засегне както деца, така и възрастни, но може да е и признак на проблеми с психичното здраве.  Според американско проучване хората с депресия или стрес са по-склонни да развият болестта рано, но лечението на дерматит също подобрява психичното здраве.

   Отворена рана

   Продължителната висока кръвна захар може да повлияе на кръвообращението и да увреди нервите, като повлияе на способността на тялото да лекува рани, особено в краката, което може да доведе до диабет.Наричано още фистула.

   Псориазис

   При това кожно заболяване се появяват пилинги по кожата и сърбеж и сърбеж, но също така сочат и някои сериозни медицински проблеми.  Според медицински експерти, хората с това състояние имат 58% по-висок риск от сърдечни заболявания и 43% по-висок риск от инсулт.  Експертите казват, че псориазисът и кръвните съсиреци в артериите са причинени от възпаление и това нещо свързва двете.

   Розово зърно или униформа

   Заболяването причинява зачервяване на кожата и се появяват розови обриви, повечето хора не го лекуват, защото не го смятат за вредно, но ново проучване установи, че състоянието увеличава риска от деменция при жените с 28%. Дава, особено ако възрастта е над 50 или 60 години.

   Крака със суха и напукана кожа

   Това може да е знак за проблеми с щитовидната жлеза (особено жлезите в близост до дихателната тръба), особено когато е безполезно да се грижим за влагата в краката.  Когато има проблем в щитовидната жлеза, тя не е в състояние да произвежда хормони на щитовидната жлеза, които работят за скоростта на метаболизма, кръвното налягане, развитието на мускулите и нервната система.  Според медицинско проучване, в резултат на проблеми с Thai Ride, кожата става изключително суха, особено кожата на краката започва да се напуква и е полезно да отидете на лекар само ако състоянието не се подобри.

   Пот в ръцете

   Прекомерното изпотяване на ръцете може да доведе до заболяване на щитовидната жлеза, както и до прекомерно изпотяване, при което потните жлези стават по-активни.  Повечето хора изпитват този проблем в една или две части на тялото, като подмишниците, дланите или стъпалата.  Лекарите могат да го прегледат и да предпишат лечение.

   Черни бучки или бенки

   Като цяло, много изпъкналите черни бенки или подутини могат да бъдат признак на рак на кожата, като същевременно увеличават риска от рак на гърдата, пикочния мехур и бъбреците.  Според експерти ходенето по-малко на слънце, поддържането на активност, здравословната диета и избягването на алкохол са от съществено значение, за да се избегнат подобни смъртоносни ракови заболявания. За повече въпроси и отговори се свържете с Noor Health Life по имейл и на can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s