Το εξάνθημα σε διάφορα μέρη του σώματος υποδηλώνει διαφορετικές ασθένειες.

Noor Health Life


                                                             Η διαδικασία εμφάνισης σπυριών στο σώμα μας είναι φυσική, αλλά αν αρχίσουν να εμφανίζονται περισσότερα σε ένα συγκεκριμένο σημείο, τότε υποδηλώνουν ασθένεια.

    Λαιμός

    Εάν εμφανιστούν σπυράκια σε αυτό το μέρος, είναι σημάδι βλάβης στα επινεφρίδια.

    Ωμος

    Η υπερβολική εργασιακή πίεση και το άγχος μπορεί επίσης να προκαλέσουν εξανθήματα σε αυτό το μέρος του σώματος.Είναι επίσης σημάδι εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, γι’ αυτό μην ανησυχείτε και διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

   Το Noor Health Zindagi προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από εσάς και τους σπουδαίους γιατρούς με το Noor Health Zindagi.  Χειρουργός  Σύμβουλος.  Καθηγητές.  Το Working Noor Health Life βοηθά τους φτωχούς και σας ζητάμε να λάβετε μέρος σε αυτό το έργο και να υποστηρίξετε το Noor Health Life.  Διαβάστε περισσότερα.

    Στήθος

    Εάν το εξάνθημα εμφανιστεί στο στήθος, σημαίνει ότι το πεπτικό σας σύστημα δεν λειτουργεί σωστά και θα πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας.

    Μπράτσο

    Η αιτία του εξανθήματος είναι η έλλειψη βιταμινών.Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε συμπληρώματα βιταμινών αλλά να αναπληρώσετε την ανεπάρκεια μέσω της διατροφής.

    Στομάχι

    Ο λόγος για αυτό είναι η αύξηση του επιπέδου του σακχάρου στον οργανισμό.Για αυτό μην χρησιμοποιείτε πολύ ζάχαρη και ψωμί, αλλά αρκεστείτε σε λαχανικά και φρούτα.

    Πάνω από τα πόδια και κάτω από τον κορμό

    Εάν χρησιμοποιείτε σαπούνι που δεν ταιριάζει στο δέρμα σας, τότε εμφανίζονται εξανθήματα σε αυτή την περιοχή, γι’ αυτό ελέγξτε το σαπούνι σας.Ένας άλλος λόγος για αυτό μπορεί να είναι η μόλυνση του δέρματος.

    Το πάνω και μεσαίο τμήμα της μέσης

    Εάν δεν κοιμάστε αρκετά, τότε εμφανίζονται σπυράκια σε αυτό το μέρος, ομοίως καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε θερμίδες.

    Τσοκλے

    Η αιτία του εξανθήματος είναι επίσης ένα πεπτικό πρόβλημα.Δηλώνει επίσης ότι δεν ακολουθείτε καλή διατροφή.  Αιτίες και θεραπεία των σπυριών.

   Συχνά δεν ξέρουμε γιατί βγάζουμε σπυράκια στο πρόσωπό μας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για να σχηματιστούν δόντια, αλλά μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Μερικές από τις αιτίες και η αντιμετώπισή τους είναι οι εξής. Ας μιλήσουμε για αυτά. Πείτε σας στο κάποια λεπτομέρεια.

   Η έλλειψη ισορροπημένης διατροφής και η υψηλή πρόσληψη καθαρών υδατανθράκων μπορεί να προκαλέσει ακμή σε οποιαδήποτε ηλικία. Μια ισορροπημένη διατροφή και μια δίαιτα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι απαραίτητα. Οι ερευνητές λένε ότι τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα μπορούν να οδηγήσουν στην παραγωγή υπερβολικού ελαίου Και τα φλεγμονώδη ωοθυλάκια Μπορείτε επίσης να κάνετε τη διατροφή σας υγιεινή και ισορροπημένη.

   Μια σύγχρονη τεχνολογία που ονομάζεται θεραπεία μπλε φωτός χρησιμοποιείται σήμερα για την αφαίρεση των σπυριών από το πρόσωπο. Αυτές οι ισχυρές μπλε ακτίνες διεισδύουν στο δέρμα μέσω των ωοθυλακίων και σκοτώνουν τα βακτήρια. Μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα στο δέρμα, αλλά είναι προσωρινό, οπότε αν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας , αυτή η θεραπεία είναι η καλύτερη για να απαλλαγείτε από την ακμή και να αποκτήσετε καθαρό δέρμα.

   Ένα πολύ δημοφιλές και ήπιο λάδι δέντρου τσαγιού σε σύγκριση με το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου είναι χρήσιμο για τη θεραπεία όλων των τύπων ακμής σε όλες τις ηλικίες. Το έλαιο τσαγιού έχει φυσικές αντισηπτικές ιδιότητες που καθαρίζει τους κλειστούς πόρους και το δέρμα. και φυσικά μειώνει τη φλεγμονή του δέρματος Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές λοσιόν, πλύσεις προσώπου και σαπούνια.

   Σύμφωνα με δερματολόγους και ειδικούς υγείας, μειώστε την ποσότητα αλατιού στη διατροφή σας. Το Noor Health Life λέει ότι μία από τις κύριες αιτίες της ακμής είναι η υψηλή πρόσληψη νατρίου. Προσέξτε ιδιαίτερα όταν τρώτε έξω. Θα ήταν καλύτερα να καταναλώνετε λιγότερο από 1500 mg νατρίου ημερησίως.

   Το άγχος έχει αρνητική επίδραση στην απόδοση των ορμονών. Το άγχος δεν έχει άμεση επίδραση στο δέρμα, αλλά όποτε είστε ανήσυχοι, εμφανίζονται σπυράκια στο δέρμα σας. Αύξηση που επηρεάζει επίσης τους αδένες που εκκρίνουν λάδι στο σώμα. Διαλογισμός, άσκηση ή οτιδήποτε άλλο Η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του στρες που μπορεί να ηρεμήσει την ψυχική σας κατάσταση.

   Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν καλό δερματολόγο με κατάλληλες αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας.Ασθένειες που εμφανίζονται στο δέρμα.

   Τα πρώτα σημάδια ορισμένων ασθενειών εμφανίζονται στο δέρμα.

   Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος αλλά ξέρατε ότι προβλέπει και ασθένειες;

   Ναι, τα πρώτα σημάδια κάποιων ασθενειών εμφανίζονται στο δέρμα.

   Γνωρίζετε όμως τα συμπτώματα που εμφανίζει το δέρμα για διάφορες ασθένειες;

   επι

   Συνήθως πιστεύεται ότι η θυλακίτιδα είναι μια αντίδραση στην κατανάλωση γάλακτος μετά την κατανάλωση ψαριού, αλλά η ιατρική επιστήμη το αρνείται. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει όταν το δέρμα εκτίθεται στη φυσική του Τα χρωστικά κύτταρα σταματούν να παράγουν συγκεκριμένες χρωστικές ουσίες. Η εμφάνιση ορατών λευκών κηλίδων στο δέρμα είναι στην πραγματικότητα μια επίθεση στα κύτταρα του δέρματος από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, το οποίο βρίσκεται στη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που χρωματίζει το δέρμα. Μπορεί επίσης να είναι σημάδι αυτοάνοσων ασθενειών όπως η νόσος του θυρεοειδούς.

   Φλεγμονή του δέρματος

   Ξηρά, φαγούρα και κόκκινες κηλίδες στο δέρμα εμφανίζονται συνήθως κοντά στον λαιμό ή τους αγκώνες.Είναι μια πολύ κοινή δερματική ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει παιδιά και ενήλικες, αλλά μπορεί επίσης να είναι σημάδι προβλημάτων ψυχικής υγείας.  Σύμφωνα με μια αμερικανική μελέτη, τα άτομα με κατάθλιψη ή στρες είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν τη νόσο νωρίς, αλλά η θεραπεία της δερματίτιδας βελτιώνει επίσης την ψυχική υγεία.

   Ανοιχτές πληγές

   Το παρατεταμένο υψηλό σάκχαρο μπορεί να επηρεάσει την κυκλοφορία του αίματος και να βλάψει τα νεύρα, επηρεάζοντας την ικανότητα του σώματος να επουλώνει πληγές, ειδικά στα πόδια, που μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη. Ονομάζεται επίσης συρίγγιο.

   Ψωρίαση

   Σε αυτή τη δερματική ασθένεια, εμφανίζονται φλούδες στο δέρμα και φαγούρα και φαγούρα, αλλά υποδεικνύουν επίσης ορισμένα σοβαρά ιατρικά προβλήματα.  Σύμφωνα με ειδικούς γιατρούς, τα άτομα με αυτή την πάθηση έχουν 58% υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου και 43% υψηλότερο κίνδυνο εγκεφαλικού.  Οι ειδικοί λένε ότι η ψωρίαση και οι θρόμβοι αίματος στις αρτηρίες προκαλούνται από φλεγμονή και αυτό το πράγμα συνδέει τα δύο.

   Ροζ κόκκος ή στολή

   Η ασθένεια προκαλεί το κόκκινο χρώμα του δέρματος και εμφανίζονται ροζ εξανθήματα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το αντιμετωπίζουν επειδή δεν το θεωρούν επιβλαβές, αλλά μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι η πάθηση αύξησε τον κίνδυνο άνοιας στις γυναίκες κατά 28%. η ηλικία είναι άνω των 50 ή 60 ετών.

   Πόδια με ξηρό και σκασμένο δέρμα

   Αυτό μπορεί να είναι σημάδι προβλημάτων με τον θυρεοειδή αδένα (ειδικά τους αδένες κοντά στην τραχεία), ειδικά όταν είναι άχρηστο να φροντίζεις την υγρασία στα πόδια.  Όταν υπάρχει πρόβλημα στον θυρεοειδή αδένα, δεν είναι σε θέση να παράγει θυρεοειδικές ορμόνες που λειτουργούν για τον μεταβολικό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση, την ανάπτυξη των μυών και το νευρικό σύστημα.  Σύμφωνα με ιατρική μελέτη, ως αποτέλεσμα των προβλημάτων του Thai Ride, το δέρμα γίνεται εξαιρετικά ξηρό, ειδικά το δέρμα των ποδιών αρχίζει να σκάει και είναι ωφέλιμο να επισκεφτείτε έναν γιατρό μόνο εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί.

   Ιδρώτας στα χέρια

   Η υπερβολική εφίδρωση στα χέρια μπορεί να οδηγήσει σε νόσο του θυρεοειδούς καθώς και σε υπερβολική εφίδρωση, κατά την οποία οι ιδρωτοποιοί αδένες γίνονται πιο ενεργοί.  Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα σε ένα ή δύο μέρη του σώματος όπως οι μασχάλες, οι παλάμες ή τα πόδια.  Οι γιατροί μπορούν να το εξετάσουν και να συνταγογραφήσουν θεραπεία.

   Μαύρα εξογκώματα ή κρεατοελιές

   Γενικά, οι πολύ εμφανείς μαύροι κρεατοελιές ή εξογκώματα μπορεί να είναι σημάδι καρκίνου του δέρματος, ενώ αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού, της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.  Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να περπατάτε λιγότερο στον ήλιο, να παραμένετε δραστήριοι, υγιεινή διατροφή και να μένετε μακριά από το αλκοόλ είναι απαραίτητα για την αποφυγή τέτοιων θανατηφόρων καρκίνων. Για περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις, επικοινωνήστε με το Noor Health Life μέσω email και στο can.  noormedlife@gmail.com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s